Nepieciešams hostings? Protams, Serveris.lv!

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Raksti Nepieciešams hostings? Protams, Serveris.lv!

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154716
    Foxsk8
    Participant

    Serveris.lv ir pilna spektra hostinga kompānija, kas nodrošina Linux un Windows hostingu, domēnu reģistrāciju, virtuālo serveru nomu, serveru īri un administrēšanu, kā arī SSL sertifikātu iegādi.

    Kāpēc izvēlēties Serveris.lv?

    1. Serveris.lv strādā pieredzējuši un kompetenti serveru administratori.

    2. Serveris.lv nodrošina 24/7 tehnisko atbalstu (24 stundas diennakti, 7 dienas nedēļā). Piemēram, ja jums jāinstalē papildu php bibliotēka vēlu vakarā vai brīvdienās, ja vēlaties iegūt rezerves kopiju savai lapai vai arī sākt izmantot hostingu, to nodrošinās Serveris.lv administratori.

    3. Serveris.lv rūpējas par serveru ātrdarbību – Serveris.lv klientu kontus izvieto uz jaunākajiem un modernākajiem serveriem. Uz katra servera izvieto tikai tik daudz klientu kontu, lai klientu mājaslapas darbotos ātri un bez aizķeršanās.

    4. Serveris.lv saviem klientiem piedāvā bezmaksas mājaslapu izstrādes rīku, kurā iespējams uzlabot dizainu vai funkcionalitāti atbilstoši jūsu vēlmēm! Kā rāda pieredze, rīks ir īpašie iecienīts to klientu vidū, kuri nav plānojuši budžetu mājaslapas izstrādei, bet informāciju internetā izvietot tomēr ir nepieciešams.

    5. Š eit ir labākie virtuālie serveri Latvijā!

    6. Š eit ir labākās SSL sertifikātu cenas Latvijā!

    7. Serveris.lv nemitīgi attīstās – mēs nemitīgi testējam un pārbaudām dažādus jaunākos risinājumus, tomēr tikai tos, kurus uzskatām par noderīgiem saviem klientiem, ieviešam produkcijas vidē.

    Serveris.lv hostinga plāni sākas no 5 GB un Ls 2,49 + PVN mēnesī. Notiek bezmaksas uzstādīšana un nav trafika ierobežojuma. Serveris.lv darbojas pēc principa – vispirms pakalpojums, pēc tam rēķins. Atsūtot pieteikumu, vispirms izveidosim jūsu kontu uz servera un tikai pēc tam, kad jau sāksiet lietot šo kontu, nosūtīsim rēķinu. Tādējādi varēsiet vispirms pārliecināties par pakalpojuma kvalitāti. Tātad – nepieciešams hostings? Protams, Serveris.lv!

    https://advertise.pay4results.eu/z/1183/CD357/”>https://s1.pay4results.ee/c/78/serveris_ban_468.gif” alt=”Serveris.lv” title=”Serveris.lv”>

    https://advertise.pay4results.eu/z/1183/CD357/”>Serveris.lv>

    #274264
    grisha
    Participant

    UN tas skaitaas raksts? Piedod Foxi…

    #274265
    Anonīms
    Neaktīvs
Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā