HP FutureSmart tehnoloģija – uzņēmumu drukas ierīču efektīvai pārvaldībai

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR HP FutureSmart tehnoloģija – uzņēmumu drukas ierīču efektīvai pārvaldībai

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154767
    shady
    Participant

    Nākotnē jaunajiem intelektuālajiem printeriem, kas apgādāti ar interneta un mobilajām tehnoloģijām, aizvien vairāk būs vajadzīga elastīga un ilgtspējīga iebūvētā programmatūra. Darbplūsmas pārvaldības sistēmas, kuras mazie, vidējie vai lielie uzņēmumi izvēlas šodien, ne tikai ietekmēs, bet arī definēs biznesa vidi turpmāk.

    Š ī iemesla dēļ HP piedāvā printeros iebūvēto programmatūru (firmware) HP FutureSmart kā ilgtermiņa biznesa investīciju. HP FutureSmart nodrošina unikālas drukas ierīču pārvaldības iespējas un advancētus dokumentu plūsmas vadības risinājumus. HP FutureSmart dod iespēju arī vienlaicīgi pārcelt nākotnē visu drukas ierīču parku, piedāvājot augstāku lietošanas produktivitāti ar revolucionāru drukas un skenēšanas funkciju palīdzību.

    Paskatieties mākoņos

    Mākoņdatošanas tehnoloģija pārvērtīs darba pasauli tai nozīmē, ka visa informācija par darbinieku (personālā un profesionālā) tiks izvietota mākonī. Saturs tiks pastāvīgi atjaunināts un pārvaldīts ar dažādu pieejas līmeņu drošības sistēmas palīdzību. Lietotāji paši noteiks, kam būs tiesības redzēt datus, kas saistīti ar viņu profilu un attiecībām. Maziem un vidējiem uzņēmumiem pāreja uz mākoņdatošanu ļaus izbrīvēt vairāk līdzekļu investīcijām modernākā tehnikā, kas savukārt atbalstīs atjaunināšanu uz mūsdienīgākām darbplūsmu pārvaldības metodēm. Dokumentu plūsmu pārvaldīšana ir nozīmīga, jo lielākā daļa mākoņdatošanas ieguvumu izriet no ātruma un vienkāršības, ar kuru IT resursi var tikt izveidoti un ieviesti ražošanā. Efektīva dokumentu plūsmas vadība mākoņa vidē būtībā nodrošina plašu mērogojamību gan augšup, gan lejup.

    Galvenais – neatpalikt

    Agrāk printera programmatūra bija atkarīga no ierīces modeļa, kas padarīja printeru parka atjaunināšanu grūtu un laikietilpīgu. Turpretī HP FutureSmart pielāgojas nākotnes inovācijām un ļauj uzņēmējiem samazināt izdevumus. Tagad iespējams modernizēt visu drukas ierīču parku, pievienojot jaunas funkcijas ar vienlaicīgu atjauninājumu palīdzību, kas samazina vajadzību pēc bezgalīgas jaunu printeru iegādes.

    Uzņēmumiem tagad ir iespējams atjaunināt jebkuru skaitu mūsdienās iegādātu printeru un darbināt vairākas lietojumprogrammas visā ierīču parkā bez programmatūras saderības problēmām. HP progresīvā tehnoloģija ļaus jau laikus sagatavot uzņēmuma printerus nākotnes prasībām ar šādām opcijām:

    – Attēlveidošanas un drukas ierīču parka aizsardzība pret priekšlaicīgu novecošanos;

    – Funkcionālo atjauninājumu unifikācija visam ierīču parkam;

    – Samazināti klientu izdevumi;

    – Minimizēti apkalpes izdevumi;

    – Vienkāršota dokumentu plūsmas pārvaldība;

    – Maksimāla investīciju atdeve (ROI) esošajai attēlveidošanas un drukas infrastruktūrai;

    – Uzlabotas savienojumu un drošības iespējas.

    HP FutureSmart un OXP (Open eXtensibility Platform) darbojas kopā, lai sniegtu šīs priekšrocības lietotājiem. OXP ir tīmekļa servisa lietojumprogramma, kas nodrošina pieeju ierīces statusam un funkcijām ar atvērtā web standarta palīdzību. Tas palīdz uzņēmumiem sasniegt lielāku izmaksu ekonomijas potenciālu. Programmas var tikt izveidotas, lietojot vispārējo izstrādes platformu HP OXP, un attīstītas plašam unikālu drukas un attēlveidošanas ierīču klāstam ar pilnīgu saderību un funkcionalitāti, ko iespējamu padara HP FutureSmart.

    HP OXP lietotāja saskarne var tikt viegli instalēta jebkurā esošā HP drukas ierīču parkā, un tā ir unikāla ar to, ka spēj apmācīt vecās ierīces atpazīt jaunās un pielāgoties tām. Vienotas lietotāja saskarnes lietošana visos printeru modeļos nozīmē arī to, ka IT vadītājam nebūs jātērē laiks jaunas saskarnes apgūšanai rotācijas gadījumā.

    Produktīvāks IT personāls

    Kvalificēta IT personāla atbrīvošana no atkārtotiem rutīnas darbiem ļauj darbiniekiem veltīt vairāk laika produktivitātes paaugstināšanai un darbplūsmas pārvaldības optimizācijai. Agrāk IT vadītājam vajadzēja lejuplādēt un instalēt katram printerim specifisku atjaunināto programmatūru. Turpretī tagad ar HP FutureSmart IT menedžerim nepieciešams tikai viens firmware atjauninājums un “HP´s remote print management solution”, lai instalētu atjauninājumu visām citām ierīcēm vienlaicīgi.

    Ražīgums tiek uzlabots vēl vairāk, jo HP FutureSmart satur vienotu lietotāja saskarni visām ierīcēm. Tas nozīmē, ka apgūstot kādas funkcijas lietošanu vienai ierīcei, to var attiecināt uz visām ar HP FutureSmart apgādātām ierīcēm. Tas palielina lietotāju gandarījumu par vienkāršotu dokumentu plūsmas pārvaldību un samazina pieprasījumu skaitu IT atbalsta dienestam. Lietotāju apmierinātība var attiekties arī uz jauno priekšskatījuma funkciju. Ar to lietotāji var rediģēt ieskenēto dokumentu pirms sūtīšanas, kas ne tikai padara darbu ātrāku, bet arī radikāli samazina cilvēciskās kļūdas faktoru.

    Š o jauno tehnoloģiju ieviešana un veiksmīga pārvaldība neapšaubāmi palīdzēs maziem, vidēja lieluma un/vai lielajiem uzņēmumiem padarīt drukas ierīču parku “nākotnes drošu” gan burtiskā (programmatūra), gan pārnestā (cilvēciskais faktors) nozīmē. Galu galā tehnoloģijas var mainīties, bet darbplūsmu vadība pastāvēs vienmēr.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā