Zelta Zivtiņa – krāpnieki nerimstas. Jauni fakti!

Sākumlapa Forumi Sakaru tehnika Operātori un Sakari Zelta Zivtiņa – krāpnieki nerimstas. Jauni fakti!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #145791
    samurajs
    Participant

    Vakar uz savu rezerves numuru (Z.Zivtiņa bez kredīta, kura tikai saņem zvanus un SMS) saņēmu jau zināma satura SMS no numura 28886038:

    ” Apsveicam! Jusu numurs laimeja 200 Ls sarunu veida. Lai sanemtu balvu, ludzam zvanit infocentram pa noraditiem numuriem 27478581 vai 22151575 Tele2 INFO”

    Tā vien kārojās nosūtīt viņiem feikotu atjaunošanas kartes numuru, lai pamokās un panervozē 😀

    Laikam joprojām ir aitas, ja reiz vēl pastāv cirpēji!

    Vai citi Notepad lietotāji arī ir saskārušies ar šāda veida krāpšanu?

    Updated 8.septembrī 2007. gadā:

    Quote:

    Uz manu tālruni atnāca īsziņa, ka esmu laimējusi 200 latu. Bija uzrādīti divi tālruņu numuri, uz kuriem zvanīt. Tos pierakstīju un piezvanīju. Pēc tam šie numuri un arī sūtītāja numurs no tālruņa atmiņas pazuda, palika tikai īsziņa.

    Man pateica, no kuras pilsētas es esmu un ka nesen esmu papildinājusi karti, arī summu nosauca. Es tīri vai samulsu. Kad pateicu, ka esmu dzirdējusi par tādiem krāpniekiem, saruna tūlīt pārtrūka.

    Avots: “Kurzemes Vārds” 2007. gada 7. septembrī, 2.lpp.

    Ko tas liecina? Ar krāpšanu nodarbojas paši Tele2 darbinieki, izmantojot sev pieejamo datubāzi un aparatūras tehniskās iespējas (šai gadījumā – attālināto telefona sinhronizāciju).

    Ja tā – tas jau ir nopietni.

    Vai tiesībsargājošajām iestādēm nebūtu reiz laiks mosties?

    #168298
    Loading
    Participant

    Izvēlos drošus un stabilus sakarus – LMT

    #168299
    usins
    Participant

    labi, ka man tādi nenāk. Bet manuprāt šādus numurus automātiski vajadzētu bloķēt, ja noskaidrojas, ka vairākiem cilvēkiem sūtīts.

    #168300
    zhagis
    Participant

    Jā.Ir gadījies sastapties.Viens paziņa,kā auns arī uzrāvās.Protams,ka aitas ir ko cirpt.Vienkārši cilvēku lētticīgums ir nesaprotams.

    Loading!TELE2 nav nekādas vainas.Man ir arīLMT pieslēgums.Bet vairāk izmantoju ZZ.

    Vienreiz man arī šitāds joks atnāca.Mudīgi piezvanīju uz TELE2 info,pēctam uz policiju(paziņam)un lieta darīta.

    #168301
    Loading
    Participant

    zhagis, TELE2 nav ne vainas? Pamēģini aizbraukt uz laukiem… Pamēģini jaungada naktī 0:00 kādam piezvanīt [ar savu tele2]:D Ar LMT nav problēmu!

    #168302
    Tvinky
    Participant

    Loading wrote:

    zhagis, TELE2 nav ne vainas? Pamēģini aizbraukt uz laukiem… Pamēģini jaungada naktī 0:00 kādam piezvanīt [ar savu tele2]:D Ar LMT nav problēmu!

    Man sanāk diezgan bieži aizbraukt uz laukiem un zini, zona ir ok. Tikai kaut kur ap Jersiku, mazliet tālāk uz D-pils pusi varbūt pasūdīgāka. A jaunajā gadā es nezkapēc varēju visus sazvanīt.Tas bija senāk, kad vispār nekā nevarēja izdarīt jaunajā gadā :)Š ķiet čali ir upgrade sataisījuši 🙂

    #168303
    usins
    Participant

    Nu abi tīkli jau labi. Vnk tas jau atkarīgs no krāpnieka- kādu tīklu izvēlas! Abiem tīkliem zona ir puslīdz vienāda- laiks skatīties uz cenām, bonusiem, atlaidēm, viesabonēšanas, i-neta iespējām.

    #168304
    Foxsk8
    Participant

    Š itādus jokus arī līdzīgus esmu manījis, kad piem vajag sūtīt par kaut ko maksas sms, 35 sant vietā nograuž 95 santīmus un pat vairāk.

    #168305
    samurajs
    Participant

    Es gan nevienu gadījumu nezinu, kad būtu čakarēti LMT/Okartes lietotāji, tāpat Bites/toxic klienti. Visi nelieši mīl Zelta Zivtiņu :die:

    #168306
    Gustins
    Participant

    Loading wrote:

    zhagis, TELE2 nav ne vainas? Pamēģini aizbraukt uz laukiem… Pamēģini jaungada naktī 0:00 kādam piezvanīt [ar savu tele2]:D Ar LMT nav problēmu!


    Loading pamosties !! Nav vairs 20 gs !!! Protams, ja tu pēdējo reizi Tele2 lietoji pirms 8 gadiem (Baltcom), tad nav brīnums, ka tev ir tāda nostāja !!

    2 samurajs: Lieta tāda, ka tie SMS jau tiek sūtīti no Bites numuriem :duno: agrāk sūtīja no tiem pašiem ZZ numuriem, bet tad viņi saprata, ka cita oparatora numurus Tele2 nevarēs tik vienkārši nobloķēt (tiek sūtīts pieprasījums, veiktas pārbaudes un tikai tad Bite bloķē tos numurus).. un uz ZZ tas tiek izplatīts tikai tāpēc, ka tā ir visvairāk izmantotā priekšapmaksas karte :die:

    #168307
    no_name
    Participant

    samuraj, tad kad man bija LMT ar patstāvīgo pieslēgumu, man arī atnāca šāda veida SMS, “tipa” “jūsu LMT”, tik numurs gan nebija …076. Tā ka tā nav ka šādas SMS ir tikai un vienīgi Tele2, vai konkrētāk ZZ.

    Toreiz kad piezvanīju uz LMT viņi jau bija informēti, kas liecina ka šādas SMS nebija maz…

    #168308
    zhagis
    Participant

    Loading wrote:

    zhagis, TELE2 nav ne vainas? Pamēģini aizbraukt uz laukiem… Pamēģini jaungada naktī 0:00 kādam piezvanīt [ar savu tele2]:D Ar LMT nav problēmu!

    Nestāsti muļķības.Ir vietas kur labāk strādā TELE2.Ir vietas kur labāk LMT.Ja es nezinātu,tad nerunātu.

    Piemērs:Kuldīga,Riežupes smilšu alas.Ir vietas kur TELE 2 strādā,bet LMT nē.Nu kopumā labāks jau esot LMT.Tā runā.

    Visiem zināmo neseno vētru laikā(pazūdot elektrībai), Kuldīgā vēl labu laiku varēja sarunāties(TELE2).Toties LMT klusēja.(otrā vētra)Tā kā ja Tu vairāk dzīvojies pa pilsētu,lielas atšķirības nav,kāds operātors.Protams atkal gaumes lieta.

    #168309
    usins
    Participant

    Nu ir vēl viena lietinja- mobilajs telefons. Piem mums gimenē visiem LMT. devāmies uz dziļiem laukiem.. teiktu pat mežu… 😀 senčiem zonas nav… a man puse pilna… norm zona 😀 vnk katram savādāka truba un atram savādāka zona vienā un tajā pašā vietā (aķīši visiem svaigi uzlādēti.. jo bijām uz 2 dienām )

    #168310
    nitro
    Participant

    Ja jau esi laimeejis kko tad kaapeec veel kkas jaasuuta? Naivie cilveeki..tas ir tas pac kas nopirkt kko veikalaa un pateikt ka laimeeji..

    #168311
    shady
    Participant

    Vislabākais gadījums bija, kad atsūtija tāda tipa feik sms, bet no īstā Tele2 info numura!!!

    Aizgāja uz Tele2 centru un parādija sms – šie pateica paldies un teica, ka tikšot galā.

    P.S. – un nevajag sākt liet ūdeni pa lmt vs tele2 sakariem => abiem ir labi!

    zb šitais murgs..tas būtu apmēram tas pats, kas es teiktu ka windows sux, bet pēdējais, ko pats esmu lietojis = windows 3.1…

    https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_3.1x (ja kāds nezin)

    #168312
    preddetor
    Participant

    njaa… tele2 tomeer chakaree sawus klientus… braalim bija ar zz. tipa pazwana uz krediitu: 0.00 ls (wajadzeeja buut 1.5 ls). nopirka atjaunoshanas karti pa 2, atjaunoja un momentaa 11- ls!?! kkaads swiests… bet peec paaris stundaam atkal kontaa bija tik cik wajag… :win:

    #168313
    Foxsk8
    Participant

    Nez vislielāko gļuku saskatu LMT sistēmā, kura man palīdzēja nedaudz uzdarboties iekš draugiem.lv. Patāstīšu sīkāk, kaut kad pagājušo gadu, biju tāds bums!

    “Eu es zinu, ka var sūtīt sms pa free”

    “Pasaki man ar”

    “Nomaini sms centrāles pēdējo numuru”

    “Eu, patiešām strādā”

    Labi tas būtu par Tele2. Ilgi tas nebija un noslēdza numuru, bet vai kāds aizdomājās par LMT, es foxsk8 un šī foruma users devil aizdomājās. Tā rezultātā, pētot par vienas lekcijas laiku, atkodām arī LMT sms centrāles numur. Sūtījām sms uz nebēdu, nu ko laiks bija noprovēt ko saka http://www.draugiem.lv. Sākumā tāpat joka pēc pasūtīju draugam stateni, un aizgāja statistika, tā nu sms konts tika papildināts, albūma vietas ap 700, un vēl kādiem 200 – 300 draugiem pasūtīju albūmus, kopējie zaudējumi kādi 1000 Ls. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Protams, visi bija izbrīnīti. P.S (Ja interesē free dāvanas draugos, statene, un vēl šis tas, tad PM to me)

    Secinājumi.

    USE TOXIC, GPRS lēts, savējie par velti runā (tik pat kā) Sūdzēties var tikai tad, ja telefonam ir sim liegums, lai šo tīklu nevarētu lietot, tad nu vajadzētu DHu 5 kābeli, softu, un aidā.

    Un vēl par Tele2. Pašā sākumā, kad parādījās ZZ klubs, ķipa 2 Ls par katru reģistrētu numuru pienācās, tā nu latviešu skolēni, neko nedarot kontā 400 Ls dabūja. 😀

    Mans favorīts ir TOXIC, pats lietoju ZZ.

    #168314
    zhagis
    Participant

    foxsk8 wrote:

    laiks bija skolēni, neko nedarot kontā 400 Ls dabūja. 😀


    Cietumā Tevi:DDD

    #168315
    usins
    Participant

    fox- tu esi ljauns :D:D:D:D :die: :die: :die:

    #168316
    samurajs
    Participant

    Papildināju tēmu ar jaunumiem. Izskatās, ka nu patiešām deg un esam bezmaz ķīlnieki Tele2 nekaunīgo/negodīgo darbinieku rokās…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā