Whatsapp ļaus automātiski dzēst ziņas, lai atbrīvotu atmiņu

Facebook nesen paziņoja, ka WhatsApp ir pārsniedzis 100 miljardus nosūtīto ziņu viena dienā. Tas ir patiesi milzīgs datu apjoms! Tagad Facebook populārā ziņojumapmaiņas programma, kurā ir 2 miljardi lietotāju, pievieno rīku, kas ļaus automātiski dzēst ziņas, kas vecākas par 7 dienām.

Automātiksā ziņu dzēšana šonedēļ tiks laista klajā visā pasaulē gan Androidgan iOS ierīcēm. Lai gan sākumā būs iespēja izvēlēties tikai 7 dienu laika limitu, uzņēmums paredz, ka ar laiku tiks piedāvāti dažādi laika ierobežojumi.

Preses pārstāvis min, ka sākumā tiks novērots vai lietotāji šo funkciju izmanto, kā arī noteiks vai nākotnē to ir nepieciešams uzlabot vai papildināt.

7 dienu ierobežojums pastāvēs neatkarīgi no tā vai ziņojums tiks izlasīt vai nē. Laika skaitīšana tiks uzsākta no brīža, kad ziņojums nosūtīts. Tas nozīmē, ka grupu sarakstes ar simtiem ziņu dienā vairs neaizņems vairākus GB viedtālruņa atmiņas!

Tiesa gan, ka lai funkcija darbotos grupu sarakstēs, tā ir jāieslēdz pašas grupas administratoram. Privātajām sarakstēm katrs lietotājs var veikt individuālu izvēli.

Vien pirms dažām dienām WhatsApp paziņoja par jaunu rīku krātuves parvaldībai. Vai tuvākajā laikā no ziņu apmaiņas lietotnes gaidāmi vēl kādi jaunumi?

Avots: TechCrunch

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt