YouTube Studio pārbaudīs autortiesību problēmas vēl pirms videoklipa publicēšanas

YouTube programmā YouTube Studio ir iekļauta jauna funkcija, kas pārbauda autortiesību pārkāpumus uzreiz pirms lietotājs augšupielādē video. Lai satura veidotāji iegūtu naudu no YouTube videoklipiem, ir stingri jāievēro autortiesību likumi. Platformā līdz šim regulāri pārbaudīti ievietotie video, kā arī dažkārt tie dzēsti vai pat nobloķēti satura veidotāju kanāli. Lai nesaskartos ar šo problēmu, jaunā funkcija videoklipus pārbaudīs vēl pirms tie būs pieejami publiskai apskatei.

Kāds Twitter lietotājs ierakstā parāda jauno funkciju, kas ir pieejama YouTube Studio satura veidotājiem. Tā izmanto YouTube satura ID sistēmu, kas skenē saturu autortiesību datu bāzē un ziņo, ja kaut kas tiek atrasts. Šī sistēma pārbaudīs autortiesību pārkāpumus pirms video augšupielādes, nevis pēc tā, sniedzot satura veidotājiem iespēju veikt satura izmaiņas pirms tā publicēšanas.

Šī sistēma, nenovērš visu autortiesību pārkāpumu problēmu, taču tā ir solis pretī šīs problēmas risināšanai. YouTube piemetina, ka jaunās funkcijas izlaišana būs ilgstošs process.

Avots: Gadgets360

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt