Google meklēšanai pievieno interaktīvu ķimisko elementu periodisko tabulu

Google meklēšanā tagad ir interaktīva ķīmisko elementu periodiskā tabula, kurā var uzzināt daudz vairāk par elementiem. To var atrast, meklējot periodic table (periodiskā tabula)  un noklikšķinot uz pogas explore elements (izpētīt elementus) lapas labajā pusē. Ja ķīmisko elementu periodiskā tabula vēl netiek parādīta, to var apskatīt arī uzspiežot šeit.

Jaunā tabula ir visai interesanta, jo sniedz svarīgāko informāciju par katru ķīmisko elementu, kā arī kādu faktu par to. Papildus tam, informācijas sadaļā labajā pusē ir pieejams arī katra ķīmiskā elementa 3D modelis.

Jaunā Goolge ķīmisko elementu tabula tiek paziņota vienlaicīgi ar dažām jaunām Google balss vadības asistenta funkcijām, kas paredzētas, lai ļautu vienas mājsaimniecības iemītniekiem vai ģimenēm veidot kopīgus atgādinājumus. Google arī pievieno funkciju, kas ļauj veidot rutīnu pēc modinātāja izslēgšanas no rīta. Šāda rutīna automātiski pavēstītu par laika ziņām vai pasaulē notiekošo uzreiz pēc modinātāja izslēgšanas. Līdzīgas funkcijas jau ir pieejamas arī citu ražotāju balss vadības asistentiem, piemēram, Amazon Echo.

Jaunā Google ķīmisko elementu periodiskā tabula, šķiet, ka būs visai noderīga gan studentiem, gan skolēniem. Turklāt, laikā, kad vairākās valstīs skolēni un studenti nepieciešamo mācību vielu apgūst no mājām, šādi interaktīvi uzskates materiāli ir visai noderīgi, jo palīdz radīt padziļinātu interesi par ķīmiju.

Attēlu avots: Google

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt