Anker gatavo milzu akumulatoru komplektu mājai

Anker ir tālruņa akumulatoru ražotājs, kas palīdz jūsu ierīces uzlādes biežumu maksimāli samazināt. Un tagad tas ir gatavs radīt savu lielāko akumulatoru, bet tas nav paredzēts mazām ierīcēm, bet gan visai mājai.

Cilvēkiem, kas vēlas dzīvot ārpus elektrotīkla vai paļauties uz videi draudzīgākiem elektroenerģijas avotiem, saules enerģija var būt lieliska alternatīva, bet saules enerģijai ir savi trūkumi. Vakarā un naktī jūs neģenerēsiet elektrību, un dienas laikā, visticamāk, ražosiet vairāk, nekā varēsiet iztērēt. Šo problēmu varēs atrisināt Ankera lielie akumulatori, piemēram, Solix modelis. 

Paneļu ražotās elektrības pārpalikumu var glabāt šajos akumulatoru komplektos, kas paredzēti jūsu mājām, un pēctam, saulei norimstot, no tiem var iegūt elektrību, lai nodrošinātu savu tehnoloģiju darbību. Lielākais Solix akumulators ir aptuveni ledusskapja izmērā.

Foto: Anker

Anker apgalvo, ka Solix akumulatori būs parocīgi. To lielākā ietilpība būs 180 kWh vienā akumulatorā, kas dos jums iespēju tipiskā māja turēt ieslēgtu gaismu līdz pat nedēļai, kas var noderēt, ja vietējo tīklu ietekmē ārkārtēji laikapstākļi vai kāds cits iemesls. 

Pēc Anker teiktā, jaunās Solix baterijas ir paredzētas, ka tās būs iespējams savienot ar esošo saules enerģijas paneļu sistēmu, arī visiem jaunajiem paneļiem, ko uzstādīsiet. Vēl jo vairāk, Anker ir plāni, kā izgatavot akumulatorus, kas spēj uzlādēt elektromobiļus.

Anker nav teicis, kad tiks palaistas jaunās Solid baterijas, ne arī tocik tās maksās tikai neceriet, ka enerģijas uzglabāšanas akumulatori būs lēti. Pašlaik Anker piedāvā 2 kWh portatīvo akumulatoru par $1999/£ 2199/AU $3700/ ap €1850 (Anker SOLIX F2000, agrāk PowerHouse 767), tapēc esiet gatavi tam, ka 180 kWh akumulators būs stipri dārgs.

Avots: TechRadar

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 Responses

  1. Var jau vecu eletroauto izmantot baterijai, nez vai būs lētāk. Galvenais lai būtu noregulēts spriegums un tehniska puse būtu laba. Ir tadi ups sprieguma regulatori kas nav paredzēti mūsu eletribas specifikācijai un var sabojāt kādu iekartu, bet nopirkt var un arī pārdod. Konsultacija ar eletriķi būtu nepieciesama. Saules baterijas ir labs enerģijas avots bet skrobe lai pārdotu eletrību tīkla vajag līgumu ar kadu no eletrības tirgotajiem, bet retums kāds vēlas noslēgt piem. ja esi firma, privatajiem klientiem ir vieglāk. Ja eletro aizsardziba ir viss darbojas ka nākas, jo specifikācija eletrotīkliem atšķiras. UPS no italijas skatījos ka dīvaini uzvedas mūsu tīklā, vismaz mana pieredze ka atšķirības starp valstīm ir.

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt