Visbērnišķīgākā administrācija

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Viss pārējais Visbērnišķīgākā administrācija

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #145850
    usins
    Participant

    Nu visi, vai vismaz lielākā daļa zin kas ir outlaw.lv. Tad nu lūk. Pats lizards- sistēmas administrātors ir ielicis, ka viņš pārdod portatīvo datoru Dell- kurš ir triecien izturīgs un arī šķidrumu noturīgs. Veikalā pēc viņa sniegtās informācijasportatīvais dators maksā 1800 ls ar visu garantiju- itkā normāli- dators ar zemē nav metams. Nu bet lizards šo grib notirgot pa 1200 ls, un apgalvo, ka jauns bez garantijas. Un uzsver- tas ir dell un nekādu komentāru! Protams bildes ar iemetis- visas vienādas, tikai nedaudz attālums mainās. Itkā viss kārtībā, lai jau puisis cenšas nabadzīgajai tautai notirgot portatīvo bez garantijas pa 1200 ls. Protams tauta salipa kā mušas ap sū*u. Sākās offtopic, nu domāju ar izteikt savu viedokli. Es viņam uzreiz pateicu- zem tūkstots latiem atradīsi cilvēku kurš ņems bez garantijas. Tad jau lai labāk iegriežas lombardā, vai kādā datorveikalā. Protams izdzēsa manu komentu, nez kāpēc. Uzreiz PM (jutos pagodināts saņemt pm no sisadmina :rofl: ). Tur viņš man tā nedaudz uzbrauca par offtopic, tas nekas, ka tur 4 piedāvājumi no 30 komentiem bij par tēmu. Nu es šim saku, nu tad saki, kas un kā, lai neuzdod viāprāt stulbus jautājumus. Nu atbildēja, ka vienam čomam no kievijas radi esot atsūtījuši kā dāvanu tādu laptopu, a šim jau esot, bet vajag mašīnu un ss.lv jau noskatīta, vajag naudu. Tad radās ne tik gudra ideja tirgot tādu monster-laptop bez garantijas utt. Nu es viņam pateicu, lai pamēģina iemainīt utt. Nu es pat nebraucu augumā. Tad uzradās vēl viens admins, laikamjau tas draugs, un sāka nežēlīgi braukt augumā par to oftopic. Nu aizgāja tik tālu, ka šis jau piedāvāja garantiju no tā veiča, kur strādā. Nu nezin, vai hosta firma to var darīt (visticamāk nevar, ja nav licenzes pārdod datortehniku). Nu es viņam tā ar pasaku. Abi ar lizardu sāk man braukt augumā tā un šitā, bet nu es aizstāvos un beidzot beidzas sarakste. Bet nu man jau warning sola,dzēšanu arī. Nu šodien lasu- lizards jau pa 900 Ls tirgo to portatīvo, un sadaļā (topikā) valda totāls haos. Nu es jau atkal pierakstu komentu- nu diez vai kāds ņems datoru ja maksās krietni virs 700 Ls- te jau var uz lombardu stiept, un tā mašīna ar laikam būs nopirkta kogribējāt. Nu un tad vēl bija normāls topiks, kur runāja par administrācijas bezatbildību, kur bija teikts par to, kā tiek likti warn bez iemesla.

    Vienkārši atvainojos par šo garo rakstu, bet my poin is- administracijā ir daži normāli, ar kuriem var sarunāt, bet lielākā daļa ir tādi kropļi (atvainojos par izteicienu), kuri warno, bano tos, kuri ir viņus piespieduši ar saviem argumentiem līdz sienai! Es piem dabūju 8 nedēļu warn, jo viens admins man brauca augumā par tēmu SPAM. man piebesīja, ka šis lamājas un uzrakstīju- a tu vispār zini, kas ir SPAM, vai arī skolā nemācīja? un atbilde bija 8 nedēļu warn.

    Un gala rezultāts profils usins ir disabled, bet nu drīz būs jauns- usinsreload 😀 lai aizrijas tas lizards, es nekur nepazudīšu 😀 Dabūs viņi man.

    Tā gadās ar puņķainiem adminiem 😀

    [img]https://kaweahoaks.com/html/alligator_lizard_notail.jpg[/img]

    (kirzaka-lizards)

    #168932
    osh
    Participant

    Tas pats bija tajā mēslu bedrē Bithackā un visur, kur pie varas ir maloļetkas.

    #168933
    usins
    Participant

    osh wrote:

    Tas pats bija tajā mēslu bedrē Bithackā un visur, kur pie varas ir maloļetkas.


    tur jau taa lieta- negrib klausiities kritiku :/

    #168934
    samurajs
    Participant

    Es šajos p0k3portālos nespēlējos, bet outlaw lizards nav tas pats purns no boot.lv?

    #168935
    usins
    Participant

    samurajs wrote:

    Es šajos p0k3portālos nespēlējos, bet outlaw lizards nav tas pats purns no boot.lv?

    nop- vakar mees outlaw.lv lizardu nodirsaam peec pilnas programmas- tur vinjam varas ir 0000 % tas pats arii datuvee :D:D vinsh iemeta sludinaajumu un vieniigais koments- kaasiens sejaa 😀 vinju nemiil taa pat kaa kirilu :D:D

    #168936
    Mr.Death
    Participant

    to usins: salīdzināt Kirilu ar lizard ir tas pats, kas Zatleru ar bomzi… 😀 😀 😀

    bet vispār man tas bērnudārzs bijis, nebijis. lai jau cilvēki izglītojas, tik lai mani tas neskar 😀 outlawā tīri labi turos. :party:

    #168937
    usins
    Participant

    nu es vinjiem jau biju 0,54TB uzsitis augshaa un 0,24 TB novilcis 😀

    #168938
    Foxsk8
    Participant

    Atceros arī vienu gadījumu par Lizard. Sākumā nebija nemaz tāds outlaw.lv bija lizard.sytes.net. Tas notika, tad, kad Latvija sāka parādīties trakeri. Gribēju arī sev nelielu trakeri. Datuvē, vai pašā lizard.sytes.net (outlaw.lv) viņš man piedāvāja trakeri uztaisīt par baigi bargo naudu, vairs neatceros cik viņš gribēja. Nu tad es teicu, par tādu naudu, labāk pats izvandīšu netu un dabošu info, kas nepieciešāms. Tad nu sākās, tas pats, kas usiņa variantā. Sāka man neparko nolamāt, ka es nezinot cenas, esmu daunis utt… Profils tika izmests laukā, un ar tādu niku vairāk nevarēju reģistrēties. Labi, uztaisīju citu. Nepagāja nemaz ilgs laiks, ka atkal šamiem datubāze gar zemi, atkal jauns profils, un tā bija bieži. Tagad pat dažreiz ir gļuki, kad nez kāpēc vajag 2 reizes logoties iekšā. Tad jau labāk danger.lv uzturēties.

    #168939
    Mr.Death
    Participant

    Cilvēks vienkārši nepazīst vārdu kritika – Idiots! 😀

    #168940
    doInsky
    Participant

    Smam, smagi, par outlaw.lv tikai slitkas atsauksmies dzirdētas, man no LV trackeriem visslabāk patīk fano, labi torrenti, un neesmu neko sliktu dzirdējis ne par administrāciju, ne par ko citu…

    #168941
    azazul
    Participant

    Nez kādēļ izlasot topika nosaukumu bija radies iespaids, ka runa būš par šo lapu …

    Tam drošvien ir kāda saistība ar pēdējās nedēļas īpaši grudrajiem poikiem kas te uzpeld.

    Slinkums pat vairs logoties te iekšā.

    :hmz:

    #168942
    Mr.Death
    Participant

    vai tik Tu mums te nebūsi maskējies lizards 😀 anyway šajā topikā pilnīgi piekrītu par outlaw, lai gan īstenībā man tā viņu iekšpolitika pie vienas vietas.

    #168943
    brivprac
    Participant

    man pret outlaw nau iebildumi un neviens tā arī nau piekasījies.

    bet ir tāda lapele https://www.decoder.lv

    kurā patiešām ir bērnišķīga vadība :rofl:

    storijs ir tāds: piereģistrējos pirms mēneša, trakeris bij drausmīgs un pilns ar drazu, pieprasījumos bija baigi daudz faili kas man uz hdd, prikola pēc pieteicos par upperi, pēc 2ām dienām un 17 uppotiem torrentim mani paugstināja par uploaderi no test uploadera statusa, tad pēc stundas iecēla par moderātoru ok es piekritu un vislaik lamāju jaunos test upperus par nekvalitatiiviem torrentiem un mācīju viņus, laboju aprakstu un karoč biju apņēmies normāli palīdzēt trakerim..

    pirms nedēļas es tur biju smuki iekārtojies un atktīvi darbojos, līdz vienu dienu mani pazemināja par vip systOP fifers ar iemeslu ka biju iecēlis savu draugu par vip, paskaidroju, ka pateicoties manam draugam te ir daudz faili uppoti ko esmu dabūjis no viņa, pēc piecām minūtēm jau bija bans! Ble un to visu izdariija viens idins kam 13 gadi un kuru kāds līdzīgs idiots ir iecēlis augstā amatā!!! nu 1nk psc es centos attīstīt trakeri, jo man likās ka decoder.lv ir izaugsmes iespējas a viens sīkaļa sprēgā, vakar ielogojos ar jaunu user name uzliku bloķēt to sīko fifelu un čatā normāli dzinu bazaru ar čomiem, onlainā uzpeldēja fifers, sāka sprēgāt čatā un ip ban 3 useriem uzlika, pat iepriekš nebrīdinot, 1nk idiots!! visiem pārējiem adminiem un moderim vins besii, bet dizis (trakera īpašnieks) neko nedara lietas labā, bāc viņiem vajadzētu cīnīties par katru uuseri, bet viens siiks perdelis šur un tur zināms kā den_77 īstajā vārdā dens katru dienu bloķē vairākus lietotājus!! trakeris tiešām nau slikts, ar izaugsmes iespējām bet manuprāt tas nevienam no trakera veidotājiem nerūp.. :duno:

    #168944
    Foxsk8
    Participant

    Es tieši tā patās piereģistrējos iekš decoder.lv, administracijai uzrakstīju PM sakarā ar pāris jautajumiem, izskatās, ka šamie PM nelasa.

    #168945
    drunk_lizard
    Participant

    gribeetu atziimeet, ka man nav NEKAADA sakara ar to jampampinju no outlaw…..

    #168946
    usins
    Participant

    to jau mēs zinām.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā