Zinību diena Kaspersky akadēmijā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Zinību diena Kaspersky akadēmijā

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154831
    shady
    Participant

    Zinību dienā, 1. septembrī, Kaspersky akadēmijas projekta ietvaros Kaspersky Lab aicina visus interesentus piedalīties bezmaksas informācijas drošības tālmācības nodarbībā.

    Mācību stunda, kuru vadīs Kaspersky Lab tīmekļa izstrādātājs Pjotrs Volkovs, sāksies pulksten 10.30 pēc Latvijas laika un turpināsies tradicionālās 40 minūtes. Tiešsaistes semināra dalībnieki varēs uzzināt par apdraudējumiem, aizsardzības paņēmieniem un uzvedības noteikumiem internetā. Seminārā var piedalīties ikviens interesents, iepriekš reģistrējoties. Lai to veiktu, līdz 31. augustam ir jāaizpilda reģistrācijas forma tīmekļa vietnē kasperskyacademy.com. Pēc nodarbības visi dalībnieki saņems sertifikātu.

    Turklāt Kasperska akadēmijas mājaslapā ir atvērta īpaša sadaļa, kurā var atrast noderīgus mācību materiālus informācijas drošības stundai skolā. Sadaļā «Notikumu kalendārs» ir sniegtas ziņas par visiem plānotajiem pasākumiem, kuru mērķis ir datorprasmju līmeņa paaugstināšana un drošas darbības internetā iemaņu pilnveidošana, — tiešsaistes mācību stundām, nodarbībām informātikas skolotājiem un ekspertu lekcijām.

    Par Kaspersky akadēmijas programmu

    Kaspersky akadēmija ir izglītības programma skolām un universitātēm, kas pastāv kopš 2004. gada. Programmas mērķi ir izplatīt jaunākās zināšanas un pieredzi, kas saistīta ar informācijas aizsardzību pret mūsdienu datorapdraudējumiem, kā arī apmācīt un atbalstīt talantīgus pasniedzējus, skolēnus un studentus Kaspersky skolas un Kaspersky akadēmijas projektu ietvaros. Vairāk informācijas par programmu var atrast mājaslapā http://www.kasperskyacademy.com/.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā