Panasonic papildina Viera TV sēriju

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Panasonic papildina Viera TV sēriju

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155788
    shady
    Participant

    2012. gada modeļi nodrošina lietotājiem plašāku interneta pieejamību ar VIERA Connectâ„¢ funkciju, interneta pārlūkprogrammas atbalstu, izcilu pilnas izšķirtspējas 3D, nevainojamu attēlu kvalitāti un videi draudzīgu produktu klāstu

    Turpinot izcilo augstas izšķirtspējas (HD) plazmas televizoru ražošanas tradīcijas, korporācija Panasonic, kas ir HD plazmas televizoru ražošanas un tehnoloģiju līdere, ir prezentējusi savu 2012. gada izšķirtspējas plazmas televizoru VIERA sēriju Sadzīves elektronikas izstādē Lasvegasā, ASV. Š ogad Panasonic paplašina savu 3D tālrāžu sēriju ar 17 jauniem modeļiem, kuru ekrānu lielums ir no 42 līdz 65 collām. Vēl viens šā gada jauninājums ir mākoņu tehnoloģijā balstīta arhitektūra, kuras uzdevums ir paplašināt VIERA Connect IPTV platformu līdz neierobežotam aplikāciju skaitam, tādējādi stiprinot Panasonic kā inovatīvu un vismodernāko produktu izstrādātāja reputāciju un nodrošinot patērētājus ar visjaunākajām tehnoloģijām mājas izklaidei. Cits jaunums ir pārlūkprogrammas iekļaušana VIERA televizoros, tādējādi stiprinot interneta platformu, kā arī uzlabota skaņa, iestrādājot televizoros “3D reālo skaņu”, ko nodrošina 8 miniatūrie skaļruņi. Turklāt Panasonic turpina savu apņemšanos saudzēt apkārtējo vidi, uzlabojot paneļa spilgtumu, kā arī ražojot dzīvsudrabu un svinu nesaturošus paneļus. Lai skatītāji varētu pilnībā izbaudīt 3D filmu skatīšanu mājās, Panasonic piedāvā arī jaunākās paaudzes vieglās 3D brilles, kas sver vien 27 gramus. Brilles izmanto Bluetooth tehnoloģiju un ir apgādātas ar uzlādējamu bateriju.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_panasonic_ces_2_1.jpg[/img]

    Panasonic ir apņēmies izmantot jaunās attēlu uzlabošanas tehnoloģijas HD televizoros, un šī filozofija ir 2012. gada televizoru sērijas pamatā. Š ī gada VIERA HD televizori nodrošina melnu krāsu, kas atzīta par vienu no labākajām nozarē, ārkārtīgi ātru attēla reakcijas laiku, vieglu vadību, daudz un dažādu interneta lietojumprogrammu, jaunu, skaidru un vienkāršu konstrukciju, kas balstīta elegantā dizaina koncepcijā “stikls un metāls”.

    2012. gada modeļi izmanto tehnoloģiju Neo Plasma Black 2500 FFD (Focused Field Drive), lai nodrošinātu skaidrumu pat ļoti kustīgiem attēliem. 2012. gada panelis vēl vairāk samazina atspulgus un veido asākus attēlus ar lielāku kontrastu pat uz gaiša fona. Turklāt jaunā paneļa struktūra un pirmsizlādes kontroles tehnoloģija paaugstina sākotnējo kontrasta līmeni. Tāpat visiem 3D modeļiem ir paredzēti DLNA savienojumi ar citiem produktiem.

    Par kompānijas Panasonic ilgtspēju un apņemšanos veidot ekoloģiski drošus produktus liecina plazmas ekrāna kalpošanas ilgums – 100 000 stundu, kā arī svina vai dzīvsudraba neesamība tajos. Energoefektivitāte tika uzlabota, izmantojot, citu tehnoloģisko priekšrocību starpā, arī jaunus, uzlabotus fosfora maisījumus un efektīvāku elektroniku.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_panasonic_ces_3_1.jpg[/img]

    “Panasonic lepojas ar to, ka daudzi kritiķi ir novērtējuši mūsu izcilo attēlu kvalitāti un nepārtraukto apņemšanos nodrošināt visaugstākos tehnoloģiju standartus pasaulē. Taču mēs neguļam uz lauriem, un 2012. gada VIERA augstās izšķirtspējas plazmas televizori nodrošina 3D attēlus, kas var konkurēt ar kinoteātru kvalitāti. Turklāt mēs esam paplašinājuši un palielinājuši VIERA Connect interneta funkcijas, izmantojot mākoņu tehnoloģiju, kas nodrošina lietotājiem pieeju daudzām lietojumprogrammām,” sacīja Panasonic viceprezidents Henrijs Hauzers (Henry Hauser). “Panasonic nemitīgi cenšas pārsniegt pagājušā gada veiksmīgos rādītājus, kā arī ieklausīties patērētājos. Tieši tāpēc Panasonic 2012. gada modeļi atkal kļūs par līderiem savā nozarē. Esam gandarīti, ka Panasonic tika atzīts par vienu no pasaulē 10 vadošajiem zaļajiem zīmoliem 2011. gadā.”

    Sešas plazmas televizoru VIERA sērijas VT50, GT50, ST50, UT50, XT50, U50 izmanto pašizgaismotos paneļus ar visaugstākajiem melnās krāsas līmeņiem. Par to gādā Neo Plasma tehnoloģijas (VT/GT/ST), kas nodrošina Infinite Black filtru, kurš savukārt rūpējas par vislabāko melnās un baltās krāsas līdzsvaru uz gaišā fona. Jaunais melnās krāsas filtrs un jaunais augstās veiktspējas panelis nodrošina labāku ārējā apgaismojuma ēnojumu, uzlabotu gaišumu un gaismas pārnesi. 2012. gada modeļi izmanto tehnoloģiju Neo Plasma Black 2500 FFD (VT/GT/ST/UT), 6 220 800 pikseļu šūnu pilnu vietējo gaismas intensitātes samazināšanu, 24 576 pakāpju gradācijas tehnoloģiju (VT/GT) (iepriekš to izmantoja vien profesionālajos monitoros), jaunu attēlu stabilizācijas procesoru LSI un ātrdarbīgu fosfora paneli visos Panasonic 1080 p 3D modeļos.

    Panasonic arī turpina veikt THX sertifikāciju. Š oreiz tā veikta sešiem pilnas izšķirtspējas 3D plazmas televizoriem, kuri sertificēti gan 2D, gan 3D režīmā sadarbībā ar Džordža Lukasa dibināto prestižo kompāniju. THX sertifikāts apliecina, ka attēla kvalitāte atbilst Holivudas vadošo režisoru stingrajiem standartiem.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_panasonic_ces_4_1.jpg[/img]

    VT50 televizoru sērija

    VT50 ir vadošā pilnas izšķirtspējas 3D plazmas televizoru sērija, kuru pārstāv televizori ar diviem ekrānu izmēriem – TC-P65VT50 65 collu klasē (64,7 collu diagonāle) un TC-P55VT50 55 collu klasē (55,1 collas diagonāle). Š ie divi vadošie modeļi nodrošina pārsteidzošu attēlu kvalitātes līmeni. Televizoros iebūvēts pilnas augstas izšķirtspējas 3D režīms, 1080 p pilna augsta izšķirtspēja, kā arī Infinite Black Ultra paneļa dziļi melnās krāsas, ko nodrošina jaunā, uzlabotā pirmsizlādes tehnoloģija; VIERA Connect funkcija ar interneta pārlūkprogrammu un iebūvētais WiFi; 2500 FFD (Focused Field Drive) tehnoloģija; ātrdarbīgie fosfora paneļi, 2D → 3D režīmu konversija; 24 576 pakāpju gradācijas tehnoloģija; THX sertifikācija gan 2D, gan 3D režīmam; ISFccc kalibrēšanas režīms ar uzlaboto kalibrēšanu.

    Sociālo tīklu lietošanas funkcija nodrošina lietotāju piekļuvi sociālajiem portāliem, izmantojot televizoru un interneta pieslēgumu. Citu funkciju starpā jāpiemin vairākuzdevumu režīms, kas ļauj pārslēgt lietojumprogrammas, 3D reālā skaņa ar 8 skaļruņiem, Bluetooth, DLNA, VIERA Link – tehnoloģija, kura izmanto HDMI-CEC (sadzīves elektronikas kontrole) un ļauj lietotājam pārvaldīt visus ar VIERA Link savietojamās audio un video ierīces, izmantojot tikai televizora tālvadības pulti, kas cita starpā ir skārienjutīga. Tāpat televizorā iestrādāts mediju atskaņotājs, kas ļauj lietotājam skatīt digitālās fotogrāfijas un augstas izšķirtspējas videoierakstus, kas saglabāti SD atmiņas kartē vai USB zibatmiņā, četri HDMI savienojumi un trīs USB pieslēgvietas. VT50 sērija turpina dizaina evolūciju, kas bija vērojama pēdējo gadu VT30 sērijā ar tās vienas stikla loksnes dizainu. Plakana un spīdīga stikla loksne ir pilnīgi brīva no traucējumiem. Tajā izpaužas minimālisma skaistuma jēga, kas atbrīvo no visiem liekiem elementiem, ar jauna dizaina metāla pjedestālu.

    Populārās interneta vietnes, tostarp Netflixâ„¢, Amazon Instant Videoâ„¢, You Tubeâ„¢, Pandora®, Twitter, Facebook, Bloomberg News, AP, Wall Street Journal, Accuweather® , Skypeâ„¢, Wealth TV, CinemaNow, huluPLUSâ„¢, sporta vietnes Fox Sports, MLB, NBA, NHL un MLS2, Body Media un Withings ir pieejamas arī ar VIERA Connect, un tās papildina arī virkne aizraujošu funkciju un aplikāciju, kas ir uzlabotas, lai sniegtu iespējami labāku pieredzi lietotājam.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā