Tu mani mīli? Tad dod man savas paroles!

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Tu mani mīli? Tad dod man savas paroles!

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155846
    samurajs
    Participant

    Pirms kāda laika samīlējušos pusaudžu mīlestības apliecinājumi bija dažādas rotaslietas vai rokassprādzes ar iegravētu vārdu. Tagad modē nākusi apmaiņa ar parolēm – Facebook, e-pasts un citi lietotāja profili – tā konstatējis The New York Times. Tas simbolizē “man no tevis nav nekā slēpjama”. Protams, tam ir arī risks, un ne mazais – kas mīlējas, tie ķīvējas. Un, nedod Dievs, ja mīlēšanās izbeidzas – iegūtās paroles lieliski var izmantot atriebībai. Bet tas nebūt neattur mūsdienu tīnīšus.

    Arī paroļu uzticēšana draugam vai draudzenei ir plaši izplatīta. “Pew Internet and American Life Project” telefonaptaujā izjautājot 770 ASV jauniešus 12-17 gadu vecumā, atklājies, ka 30% uzticējuši paroles labākajiem draugiem. Š ai ziņā meitenes to darījušas divreiz biežāk nekā puiši. Atšķirībā no mīlniekiem draugi ļoti reti ļaunprātīgi izmantojuši uzticēšanos – par to tikpat kā nebija sūdzību.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_passwordarticlelarge_1.jpg[/img]

    NYTimes

    #281618
    Evers
    Participant

    Jāāāā. Š itas ir tāds stulbums, bērni kautkādi, āksti nevis mīloši cilvēki, nemaz nejēdz kas tā mīlestība tāda ir, uzskata par spēlīti kautkādu! Ja ir tādas problēmas ar uzticību, tad attiecībās kautkas nav kārtībā un tas ir jārisina, vai arī jāiet katram savu ceļu un jāgaida kad kļūs pieauguši un vai vispār kļūs.

    Pats pazīstu pārīšus kas tā darās, stulbākais jau, ka ne tikai tīņi bet arī 20+ gadnieki, vēl pāris nedēļu atpakaļ zvans: “Eu mēs sakašķējāmies un draudzene man nomainīja draugiem.lv paroli, gribēju atjaunot, bet draudzene nomainījusi arī e-pasta paroli, kā lai es tagad tieku iekšā!”. Slims cirks nevis attiecības.

    Brrr! Pasaules gals (civilizācijas resets) ir nepieciešams.

    #281619
    y.e.s
    Participant

    dot savas paroles kā patiesas mīlestības apliecinājumu… tiešām stulbums. par to paroļu došanu citiem, atcerējos cilvēkus, kas populārās fermas dēļ, lai novāktu laikus ražu. deva savas paroles citiem, lai novāc ražu, kamēr paši sēž skolā.

    manuprāt ir labi, ja tev ir sava privātā “telpa”, pa kuru neviens cits nesaimnieko.

    #281620
    usins
    Participant

    vai tad feisbukam nav tāda fīča, ka ja esi nez kā aizmirsis paroli, to nosūta taviem norādītajiem draugiem…

    #281621
    Afrohead
    Participant

    Kā tad tagad sanāk?

    Ja paver kājas mīlēšanās laikā, tad tas neklasificējās nemaz kā ieiešana otra “privātajā telpā”, bet, ja ieiet otra profilā – tas ir noziegums un pārkāpums?

    Hmm..

    #281622
    Kon
    Participant

    drāz viņu

    nedrāz viņas prātu

    #281623
    iKey
    Participant

    man līdzīgs princibs gandrīz iesākās – es atteicos dot visas paroles sociālajiem portaliem un citam kopienām, un viņa: “Tu mani nemīli???”

    savukārt es: “Tā, bērns, cikos tev ir vakara pasaciņa? aizvedīšu tevi mājās pie vecakiem!”

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā