Balmers atvadās no Microsoft un nodejo pēdējo deju (+ video)

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Balmers atvadās no Microsoft un nodejo pēdējo deju (+ video)

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158799
    samurajs
    Participant

    Ar lielisku, tikai Balmeram iespējamu skatuves dziesmu-deju šovu, kurš mijās ar asarām, Microsoft CEO vakar simboliski atvadījās no 13 tūkstošiem kompānijas līdzstrādnieku. Microsoft šefs bija tērpies Bing meklētāja dzeltenajā krāsu tonī pašūtā kreklā, un jutās kā zivs ūdenī. Balmers pateicās korporācijai, kurai veltīti 30 dzīves gadi, un līdzstrādnieku tūkstošiem, kuri atnākuši paklausīties šefa pēdējo uzstāšanos. Diemžēl šobrīd ļoti trūcīgi ar bildēm un videoieraksti no šī pasākuma vispār nav sameklējami, tā kā jāaprobežojas ar to, kas ir, un ko raksta Reuters.

    Uzstājoties, Balmers salīdzināja dažādas kompānijas. Piemēram, Apple viņš nodēvēja par modīgu, Amazon par lētu, Google kā daudz zinošu, bet Microsoft kā daudz darošu. “Es ticu jums, es ticu misijai,” runāja Microsoft vadītājs, “Daudzus gadus mēs bijām lieliska kompānija. Un mēs būsim lieliska kompānija vēl daudzus gadus.”

    Runas vidū tika atskaņota Maikla Džeksona dziesma “Wanna Be Startin’ Somethin”, ar kuru Balmers 1983. gadā sāka savu karjeru. Nodejojis šo dziesmu un ieaurojis mikrofonā “The Sound of Microsoft!”, šefs minūti baudīja klusumu ar aizkustinājuma asarām acīs. Pēc runas Microsoft ģenerāldirektors vēl nodejoja “The Time of My Life” no kinofilmas “Netīrās dejas”. Balmera ārdīšanos uz skatuves skatītāji pavadīja ar skaļām un intensīvām ovācijām.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_large_2.jpg[/img]

    Jautājums – kāpēc tik ātri Balmers atvadījās, ja jauna kandidāta meklēšanai ir dots vesels gads? Pēc neoficiāliem avotiem Balmera pēctecis jau ir atrasts, un tas esot 68-gadīgais Ford vadītājs Alans Malali (Alan Mulally).

    Papildinājums: Balmera uzstāšanās videoieraksts – lielisks aktiermākslas paraugdemonstrējums 🙂

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QdnEByl7sOQ#t=114[/youtube]

    #301879
    garaisezis
    Participant

    kādēļ kompānijas izvēlas vecu pensionārus kuriem jau ir pēc 50 un uz augšu, tur tak parādās pirmās plānprātības pazīmes. Es priekšroku dotu kāda jauna sevi pierādījušam vadītājam, pārāk zaļam gurķim arī neuzticētu. Vajag cilvēku kas kaut ko saprot no modes un cilvēku vēlmēm, savādām nokia liktenis, kad gan dzelži, gan pati OS tika vienkārši nogremdēta dēļ nesekošanas līdzi tehnoloģijām.

    #301880
    Quagmire
    Participant
    #301881
    Anonīms
    Neaktīvs

    pareizi pasniegts balmers

    bet tomēr that is fckn scary

    #301882
    samurajs
    Participant

    Materiāls papildināts ar oriģinālo video.

    #301883
    LooNeY
    Participant

    Viss ok, bet kaut kā mākslīgi izskatās it īpaši ja Balmers savu mežonīgi sirdi plosošo runu saka no iepriekš sarakstīta skripta uz kura viņs visulaiku ielūkojas(leja uz monitoriem)….

    P.S. Trakās brālības – Geitsa un Balmera šizofrēmijas idejas beigsies(no offence bet viss kas pēdējo 10 gadu laikā no viņiem iznācis ir kāds.. nezinu nepiepildīts fetišs? Ko visu dzīvi gribēja piepildīt, bet nevarēja…) Tagad ienāks kāds svaigs skatījums uz dzīvi un būs moš kas labāks un m$ atgriezīsies kā pirmssākumos – izcila un ātra dator operētājsistēma!

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā