Google Pixel 7 telefoni tiks prezentēti 6. oktobrī

Google ir paziņojis, ka 6. oktobrī rīkos pasākumu, kurā tiks detalizētāk parādīti Pixel 7 un Pixel 7 Pro, kā arī Pixel Watch un Pixel Buds.

Google pievienoja video ar gaidāmajiem tālruņiem, pulksteni un austiņām, sniedzot labu priekšstatu par to, kas ir gaidāms pasākumā.

Ir zināms, ka Pixel 7 būs pieejams trīs krāsās: Obsidian, Lemongrass un Snow, un tiem būs Google Tensor G2 mikroshēma, kas sniegs jaunas funkcijas fotoattēliem un uzlabos video, drošību un runas atpazīšanu.

Saskaņā ar CNBC teikto, Google plāno padarīt jaunos produktus pieejamus pasūtīšanai tajā pašā dienā, kad tie tiks paziņoti. Tagad, kad COVID-19 pandēmija lielā mērā ir beigusies, Google pasākumu rīkos klātienē Ņujorkā, taču pasākuma laikā un pēc tā varēsiet noklausīties prezentāciju YouTube.

Šobrīd nav oficiāli zināms par ierīces specifikācijām vai cenām. Pixel 6 un Pixel 6 Pro tika pārdoti par USD 599 un USD 899, tāpēc varam sagaidīt līdzīgas cenas Pixel 7 un Pixel 7 Pro, ja vien Google neizmantos iespēju ņemt vērā neseno inflāciju un paaugstināt cenas.

Neowin

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt