Stipendiju konkurss IT studentiem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Stipendiju konkurss IT studentiem

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157074
    shady
    Participant

    Informācijas tehnoloģiju uzņēmums Exigen Services Latvia un Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds izsludina stipendiju konkursu informācijas tehnoloģiju (IT) jomas studentiem, lai atbalstītu daudzsološākos jaunos speciālistus un veicinātu nozares attīstītību.

    Stipendiju konkursā var pieteikties Rīgas Tehniskās universitātes Datorzinātnes un informācijas tehnoloģiju fakultātes, Latvijas Universitātes Datorikas fakultātes, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Informācijas tehnoloģiju fakultātes, Transporta un sakaru institūta Datorzinātņu un telekomunikāciju fakultātes un Liepājas Universitātes Dabas un sociālo zinātņu fakultātes bakalaura līmeņa 2. – 4. kursa studenti un maģistra līmeņa studenti ar labām un teicamām sekmēm.

    „Informācijas tehnoloģijas ir viena no tām nozarēm Latvijā, kurā ir izteikts kvalificētu speciālistu trūkums, tāpēc ar mūsu piešķirto atbalstu vēlamies dot papildu stimulu spējīgākajiem studentiem, kas mērķtiecīgi izvēlējušies iegūt izglītību un veidot karjeru tieši IT jomā,” uzsver Exigen Services Latvia valdes priekšsēdētājs Ivars Puksts.

    Konkursa kārtībā tiks piešķirtas 5 ikmēneša stipendijas, pa vienai katrā augstskolā, 100 LVL vērtībā laika periodā no 2012. gada septembra līdz 2013. gada jūnijam, kopā 10 mēnešiem. Lai piedalītos stipendiju konkursā, pretendentiem līdz 16.septembrim jāiesniedz pieteikums, sekmju izraksts no pēdējā studiju semestra ar aprēķinātu vidējo svērto atzīmi, CV un motivācijas vēstule.

    Stipendijas tiks piešķirtas motivētākajiem studentiem ar labākajām sekmēm iepriekšējā studiju periodā.

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=Blackberry&cn=250&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā