HP ārpus konkurences pasaules serveru tirgū

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR HP ārpus konkurences pasaules serveru tirgū

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #153503
    shady
    Participant

    HP, balstoties uz International Data Corporation (IDC) pārskatu, 2010. gadā ir ieņēmusi līderpozīcijas pasaules serveru tirgū gan pēc ieņēmumiem no serveru pārdošanas, gan pēc piegādes apjomiem.

    2010. gadā HP veidoja aptuveni 39% no kopējiem x86 serveru tirgus ieņēmumiem pasaulē, kas ir par 34% vairāk nekā gadu iepriekš. HP ProLiant serveri savas līderpozīcijas x86 serveru tirgū notur jau 59. ceturksni pēc kārtās – tikpat ilgi, cik IDC veic x86 serveru tirgus daļas mērījumus.

    Vadoties pēc IDC publiskotās informācijas, HP ir vienīgā no vadošajiem serveru izplatītājiem, kam ir izdevies palielināt savu ieņēmumu daļu EPIC/RISC Blade serveru tirgū. Salīdzinot ar 2009. gada ceturto ceturksni, 2010. gada ceturtajā ceturksnī EPIC/RISC Blade serveru tirgus daļa ir palielinājusies par 20,8%, sasniedzot 62,3% no visa EPIC/RISC Blade serveru tirgus kopapjoma.

    HP vecākais viceprezidents un ģenerāldirektors Marks Poters (Mark Potter) atzīst, ka klienti dod priekšroku HP, lai varētu ērti nomainīt savas novecojušās IT tehnoloģijas pret daudz elastīgāku infrastruktūru. „HP notur vadošās pozīcijas tirgū, jo spēj piedāvāt serveru jauninājumus, kuri ļauj klientiem palielināt IT produktivitāti, kā arī samazināt enerģijas patēriņa un operacionālās izmaksas,” saka M.Poters.

    Jāuzsver, ka 2010. gada ceturtajā ceturksnī HP atradās vadošajās x86 serveru tirgus pozīcijās pasaulē, sasniedzot 38,5% no kopējiem x86 serveru ieņēmumiem. Veiksmīgā darbība 2010. gadā ļāva HP x86 serveru kopējo tirgus daļu palielināt par 29%.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā