SteelSeries piedāvā jaunas Xbox bezvadu austiņas

SteelSeries piedāvā jaunas bezvadu austiņas Arctis 9X, kas paredzētas Xbox spēlēm. Austiņām ir visai ilgs darbības laiks, kā arī tās nodrošinās neticami reālistisku skaņu.

Nav daudz ražotāju, kas piedāvā specifiskas austiņas, kas paredzētas tieši Xbox. Daudzas pat šim nolūkam paredzētas austiņas ir visai grūti savienot ar pašu Xbox. Turklāt savienošanas procesā nereti rodas dažādi trokšņi, kā arī skaņas kvalitāte ne vienmēr ir tā labākā. Jaunās SteelSeries Arctis 9X austiņas ir visai viegli savienot ar Xbox – līdz ko tās ir iestatītas, tās savienojas automātiski dažu sekunžu laikā. Turklāt austiņas iespējams savienot arī ar telefonu un paralēli spēlēm atbildēt uz telefona zvaniem.

Arctis 9X austiņas darbojas frekvencēs no 20 – 22000 Hz. Tām ir viens no šobrīd tirgū labākajiem mikrofoniem, kas neitralizē apkārtējos trokšņus. Austiņas ļaus dzirdēt katru mazāko troksni un sīkāko detaļu spēlē – tās liks justies tā it kā tajā atrastos.

Šobrīd tiek uzskatīts, ka Arctis 9X austiņas nodrošina viskvalitatīvāko bezvadu savienojumu ar Xbox spēļu konsoli. SteelSeries apgalvo, ka Arctis 9X austiņu akumulatora darbības ilgums ir 20 stundas. Tas ir visai labs rādītājs, jo zems akumulatora kalpošanas laiks ir bijusi viena no biežāk minētajām problēmām citām šāda tipa austiņām.

Austiņas ir visai dārgas – 199.99 Eur, taču ja vēlēties vienas no tirgū esošajām kvalitatīvākajām bezvadu austiņām, kas specializētas Xbox spēlēm, tās noteikti ir lielisks variants.

Avots: The Verge

Austiņas iespējams iegādāties un apskatīt SteelSeries.com mājas lapā.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt