Philips 242B9T displejs ar SmoothTouch

MMD displeju speciālists un Philips monitoru zīmola licences partneris paziņo par Philips 242B9T 24 collu LCD monitora ar SmoothTouch (23,8 collas/60,5 cm diag.) izlaišanu.

Šis daudzfunkcionālais 16:9 skārienjūtīgais monitors piedāvā lietotājiem Full HD vizuālo sniegumu, un tas ir aprīkots ar jaudīgām tehnoloģijām, tostarp IP54 putekļu un ūdens aizsardzību, kā arī pro-cap (projective capacitive) 10 punktu pieskārienu, kas nodrošina vienmērīgu, intuitīvu skārienreakciju. Bezkontakta savienojamība, acu aizsardzības tehnoloģijas un elastīgs, lokāms statīvs padara šo monitoru par ideālu izvēli dažādu nozaru profesionāļiem, kā, piemēram, mazumtirdzniecībā, pārdošanas punktos (POS), informācijas punktos (POI), viesnīcās, veikalos, restorānos un izglītībā. Philips 242B9T būs pieejams sākot no 299 EUR.

Elastība jebkur

Philips 242B9T skārienjutīgajam monitoram ir lielisks interaktīvs SmoothTouch displejs, kas nodrošina dabisku, intuitīvu mijiedarbību jebkurā lietošanas gadījumā. Projicētā kapacitīvā 10 punktu pieskāriena tehnoloģija ļauj izmantot 10 pirkstus vienlaicīgi, sniedzot jaunas lietošanas iespējas, kā, piemēram, attiecīgās lietojumprogrammās izmantot vairāku pieskārienu žestus, savukārt irbulis piedāvā papildu priekšrocības, kad nepieciešama īpaša precizitāte. No skārienjūtīgām lietojumprogrammām līdz profesionāliem sadarbības projektiem un aizraujošai spēlei šis monitors bez pūlēm apvieno baudījumu un produktivitāti. Bet, tā kā mūsdienu lietotāji atrodas kustībā vairāk nekā jebkad agrāk, Philips 242B9T ir aprīkots ar pretspīduma ekrāna pārklājumu,
elastīgu un lokāmu Z-veida SmartStand un uzlabotu IP54 aizsardzību pret ūdeni un putekļiem, padarot to pietiekami izturīgu, lai izmantotu jebkuros apstākļos, vienlaikus nodrošinot lietotājiem nemainīgi baudāmu optimālu skatīšanās komfortu.

Bauda acīm

Ar Full HD 1920 x 1080 izšķirtspēju Philips 242B9T piedāvā visas nianses, krāsas un spilgtumu, ko mūsdienu lietotāji vēlas un sagaida. Vēl vairāk uzlabojot katras skatīšanās pieredzes kvalitāti, SmartContrast tehnoloģija automātiski pielāgo krāsas un apgaismojuma intensitāti, nodrošinot bagātīgus tumšos un gaišos toņus, kā arī garantējot izcilākos attēlus un videoklipus. Bet, lai lietotāji varētu pilnībā izbaudīt 24 collu ekrānu, Philips 242B9T ir aprīkots ar plašu funkciju klāstu, piemēram, bez mirgošanas tehnoloģiju, LowBlue režīmu, EasyRead režīmu un daudz ko citu.

Ērti lietot un viegli iemīlēt

Katra Philips 242B9T funkcija izstrādāta tā, lai nodrošinātu nemainīgi patīkamu lietotāja pieredzi. Attiecībā uz savienojamību šis monitors nodrošina maksimālu ērtību, pateicoties plašam funkciju klāstam, kas vēl vairāk atvieglo lietotāju darbu un brīvā laika aktivitātes. Tie ir HDMI 1.4, DVI-D, VGA un DisplayPort 1.2, kā arī divi produktivitāti paaugstinoši ātras uzlādes USB 3.1 porti.

Elastīgais, jaudīgais, lietotājam draudzīgais Philips 242B9T skārienekrāna monitors ir pieejams ar RRP no 299 EUR.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt