Sony jaunais PS5 modelis ir vieglāks un tam nav vajadzīgs skrūvgriezis

Uzņēmums Sony ir klusām izlaidis uzlaboto PS5 modeli Austrālijā. Press Start, Austrālijā bāzēta spēļu vietne, ziņo, ka uzlabotajos konsoles modeļos ir iekļauta jauna skrūve bāzes statīvam. Tai vairs nav nepieciešams skrūvgriezis. Sony, kā ziņots, ir samainījis skrūves galu, lai to varētu vieglāk noregulēt ar roku.

Press Start arī ziņo, ka šie atjauninātie PlayStation 5 modeļi ir par aptuveni 300 gramiem vieglāki nekā oriģināli. Taču nav skaidrs, ko Sony ir noņēmis vai mainījis, lai samazinātu ierīces svaru. Jaunā PS5s konsole ir saņēmusi CFI-1102A modeļa numuru, nevis oriģinālo CFI-1000 numuru.

Šķiet, ka Austrālija ir pirmā valsts, kas saņēmusi šos nedaudz uzlabotos PS5 modeļus. Kamēr Sony ir novērsis nepieciešamību pēc skrūvgrieža bāzes statīvam, lietotājiem joprojām tas būs nepieciešams, lai piekļūtu papildu noņemamajai M.2 SSD krātuvei uz pults.

Sony plāno izlaist noņemamo SSD krātuvi ar gaidāmo programmatūras atjauninājumu. Atjauninājums, kas pašlaik ir pieejams beta testēšanai, ietver arī PS5 informācijas paneļa UI uzlabojumus, iebūvēto TV skaļruņu 3D audio atbalstu un labāku veidu, kā atšķirt PS4 un PS5 spēļu versijas.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt