Apple jaunais krājkonts ļauj karšu lietotājiem palielināt savu ikdienas maciņu

Apple piedāvā augsta ienesīguma krājkontu Apple kartes lietotājiem.

Pirmdien publicētajā paziņojumā Apple norāda, ka karšu lietotāji var palielināt savu Daily Cash atlīdzību, iemaksājot to uzņēmuma jaunajā Goldman Sachs krājkontā ar 4,15 gada procentu ienesīgumu (APY).

Iepriekš Apple lietotājiem nepiedāvāja iespēju palielināt Daily Cash – naudas atmaksas balvu, ko lietotāji saņem, izmantojot Apple karti. Taču tagad lietotāji savus līdzekļus var noguldīt uzkrājumu kontā, kurā nav minimālo iemaksu un minimālā atlikuma prasību. Lietotāji var izveidot kontu, izmantojot Apple karti lietotnē “Wallet“, un no turienes Daily Cash automātiski tiks ieskaitīts viņu krājkontā.

Tomēr Apple norāda, ka lietotāji jebkurā laikā var mainīt šo galamērķi un var pat iemaksāt krājkontā daļu savas naudas, izmantojot piesaistīto bankas kontu vai Apple Cash atlikumu. Lietotāji var arī jebkurā laikā izņemt naudu, piekļūstot krājkonta panelim lietotnē Wallet.

Pirmo reizi par krājkontu Apple paziņoja pagājušā gada oktobrī, un kopš tā laika uzņēmums strādājis pie tā, lai šī funkcija, kā arī ilgi gaidītais pakalpojums “pērc tagad, maksā vēlāk” kļūtu par realitāti. Martā uzņēmums beidzot sāka piedāvāt Pay Later, kas ļauj lietotājiem atmaksāt pirkumus ar Apple karti četru maksājumu veidā sešu nedēļu laikā bez procentiem un komisijas maksas. Tomēr atšķirībā no sava krājkonta Apple Pay Later finansiālo pusi nodrošina ar jaunizveidotās finanšu nodaļas Apple Financing LLC starpniecību.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt