(Aptauja) Tava attieksme pret migrantu ieplūšanu Latvijā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Aptaujas (Aptauja) Tava attieksme pret migrantu ieplūšanu Latvijā

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 27 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #161321
    samurajs
    Participant

    Mēdz sacīt, ka statistika esot vai nu izcili objektīva padarīšana, vai arī ļoti lieli meli. Lai neietekmētu balsošanas gaitu, redakcija no komentāriem izvairīsies.

    #320190
    Crow
    Participant

    Operatīva un aukstasinīga rīcība kā aprakstīju otrā tēmā – bruņotie spēki uz robežas, ārkārtas situācija, un atļaut tikai tos, kas savu statusu var pierādīt un neatsakās no palīdzības vienalga kādā veidā un kur tā tiek sniegta. Beggars can’t be choosers.

    #320191
    jurgenz
    Participant

    this

    #320192
    Aldis
    Participant

    Nu ja pēc gadiem 40 gribam šitā redzēt valsts tv ziņas, tad uz priekšu…

    [img]https://i.imgur.com/aGhnt6c.jpg[/img]

    Pilnīgs sviests ar tiem bēgļiem… Dzirdēju atrunas, ka redz, strādās šie, būs kas aizpilda darba vietas.. nu nezinu gan, pie tāda izmēra pabalstiem neko nedarot, es arī nestrādātu…

    Redz, šie mācīties latviešu valodu ar neuzskata par vajadzīgu lietu, jo eiropā tā šiem nebūšot nepieciešama… Tad pat labāk mācīties krieviski…

    Paskatoties uz tiem bēgļiem – mužiki spēka gados, daži pat labāk apģērbušies kā vidējais latvietis..

    Kā reiz, pirmie bēgļi tiks pie mums iepludināti uz rudens pusi, ziemā.. ceru ka būs auksta, sniegota ziema. žēl ka pa apkuri vairāk būs jāmaksā, bet tie mellie kā prusaki izsals un aizlaidīsies…

    #320193
    Athlons
    Participant

    sakarīgākais variants…

    lai gan… ja jau esam jevropā un visos tajos iestādījumos, tad ņemsim cik liks…

    ble… tādai vajadzētu būt vispārējai eiropas nostājai… epta…

    #320194
    Aldis
    Participant

    Vispār jau nesaprotu, kā tā var būt… Atnāk kaut kāds Eiropas galvenais – Junkers, gluži kā tāds vietējais Jevropas Dievs, pasaka, ka visiem jāņem būs vairāk bēgļu, un tā arī notiek… Kaut gan tam vajadzētu būt izgājušam cauri kādai komisijai, uzrakstītam lēmumam vai projektam, un to vajadzētu izskatīt un tad pieņemt Eiroparlamentam…

    Bet visā visumā, šī visa ir cīnīšanās ar sekām… Domāju ka nepieciešams ir cīnīties ar to nelaimes sakni, kuru paši Amīši un Eiropa ievārīja, uzsākot, pat daļēju atbalsot tautu sacelšanos Sīrijā, u.t.t…. Ja tiem cilvēkiem tur uz vietas viss būtu kaut cik sakārtots un kārtībā, tad viņi nekur nemuktu un dzīvotu gluži kā dzīvojuši visus gadus iepriekš…

    #320195
    dexsters
    Participant

    Divas atziņas.

    1.Tā notiek ja mēģina ieviest demokrātiju ,,tajās,, zemēs un pēc tam notinās.

    2.Š…emot vērā ka bēgļi ar kājām dodas uz ziemeļiem un to cik ātri notiek darbības ar viņu ,,labiekārtošanu,, lielākā daļa nepārziemos.

    #320196
    web33
    Participant
    #320197
    Andron MacBeton
    Participant

    Precīzāka aptauja būtu – cik no jums balsoja PAR Eiropas savienību?

    #320198
    richijs
    Participant

    Pie pašreizējās mīkstās vai neesošās integrācijas programmas Latvijai nevajag nevienu bēgli, ne no Ä€frikas, ne Ukrainas u.c

    Reāli iepludinot tos tūkstošus imigrantu (bēgļu) dabūsim vēl 3 “minoritāti” vai papildināsim esošās “minoritātes” rindas, tā paši sevi padarīsim par “minoritāti” bez valsts.

    #320199
    aoma
    Participant

    Valstīm jānostiprina robežas, pašlaik tādas, liekas, vispār neeksistē. Ä¢emokrātiem, peģakiem un iņķernacistiem mans viedoklis varētu arī nepatikt. Lai gan vistai var “iesmērēt” pīlēnus, tāpat uz dīķi vien šie vilks, un tad nu cāļu “māte” varēs skraidīt gar krastu, bet ūdenī nelīdīs vis.

    #320200
    Nelabojams
    Participant

    Bēgļus var uzņemt. BET.

    1) bēgļus, nevis ekonomiskos migrantus,

    2) steidzamā kārtā jāpieņem likuma normas, kas paredz:

    – prasības valsts valodas apguvei,

    – obligātus kursus vietējo sadzīves normu apgūšanai, masīvus, lai būtu smadzeņu skalošanas efekts,

    – ierobežojumus bēgļa pabalstu saņemšanai (teiksim, pusgads-gads) + daļa pabalsta tiek piešķirta “graudā”,

    – vismaz gads filtrācijas nometnē,

    – detalizēta personas kontaktu noskaidrošana šai laikā,

    – aizliegumu izvirzīt jebkādas pretenzijas uz reliģiska pamata,

    – mītnes zemes sadzīves normu ievērošana (apkārtnes uzturēšana, apģērbs publiskās vietās u.c.),

    – darba spējīgajiem obligāts darbs kopienas uzturēšanā (kurināmā sagatavošana, dārzkopība u.tml.; valstij to nav jānodrošina, bet jārada piemērotus apstākļus, lai var dažās jomās sevi paši vismaz daļēji uzturēt),

    – paraksts, ka ir iepazīstināts ar šīm likuma normām, saprot tās un piekrīt tām.

    3) Par pamatotām aizdomām par sakariem ar marginālām organizācijām, konflikta radīšanu uz reliģiska pamata vai noteikumu atkārtotu neievērošanu tūlītēja izraidīšana.

    #320201
    SFiX
    Participant

    Quote:

    – vismaz gads filtrācijas nometnē

    Lielāka jēga ir pēc iespējas ātrāk integrēt darba tirgū un sabiedrībā. Savādāk šis process izstiepsies vairāku gadu garumā.

    #320202
    Nelabojams
    Participant

    Principā piekrītu, bet tad ir vajadzīgi lieli resursi personas izpētei. + vēl vajadzētu arī nodarbinātības nosacījumus. Viena lieta ar šiem ir pozitīva – alkāni viņu vidū toč nav sastopami 😀

    + vēl viena lieta – arī smadzeņu skalošanas līmenī – mēs glābjam jūsu dzīvības, uzņemam jūs – tad esiet tik laipni un pildiet mūsu prasības. Pastāvīgi atgādinājumi par to; šeit var pamācīties no komunistu aģitpropagandas metodēm.

    #320203
    SFiX
    Participant

    Palasot blakus tēmu, rodas pārliecība, ka, ja ierodoties bēglis vēl nebūs terorists, satiekot un paklausoties pirmo latvieti, viņš par tādu kļūs. Var jau būt, ka forumā visi ir lielie nacionāļi un baltās rases aizstāvji (haha), bet dzīvē ieraugot Muhamedu, ne ķep, ne ļep pār lūpu pārspļaut nevarēs. Starp citu, minoritātes attieksme pret valsti ir atkarīga ne tikai no paša bēgļa, bet gan arī no uzņemošās sabiedrības attīstības līmeņa.

    #320204
    Crow
    Participant

    Nedzen tik pats par dienvidu centrāli, kamēr sūc sulu savā kvartālā. Tieši tāpat ar jums, liberastiem, var gadīties, ka rezko ņuņņāt sāksiet, kad no kāda pacelsies smaka.

    Savukārt par sabiedrības līmeni viss ir vienkārši – ja kādam nepatīk tejienes līmenis, laipni lūgti pazust atpakaļ vai citur prom, abet mums lai vispār liek svētu mieru. Skaidrs? Lai taisās atpakaļ vai citur, bet mums liek mieru.

    #320205
    shady
    Participant

    Quote:

    bet dzīvē ieraugot Muhamedu, ne ķep, ne ļep pār lūpu pārspļaut nevarēs.


    Tad kad viņš iemācīsies latviski, tad es arī ar viņu parunāšu. A tiklīdz – būdā! lai mācas valodu un sēž uz 100€ pabalsta, kā to var latvietis.

    #320206
    SFiX
    Participant

    Vispār tas nebija uzdirsiens sabiedrības līmenim, bet gan novērojums, ka naivi cerēt, ka imigrants pacelsies virs tā. Tomēr tev jau labāk zināt.

    #320207
    Crow
    Participant

    Vispār tas bija gan uzdirsiens.

    #320208
    richijs
    Participant

    Darbā tak tev nākas kontaktēties krieviski, jo redz krievs var nezināt neko citu *darbadevējs liek), tāpat arī būs kad sabrauks šeit liels daudzums āfrikāņu (tik jautajums, kas būs šī valoda angļu, arābu, franču?)

    Tiksi nostādīts fakta priekšā gribi strādāt tev jāzin bēgļu valoda i viss izstiepies vai saraujies 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 27 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā