Nepērc šo datoru spēlēm!

Asus Zenbook Pro 14. Kopējais apskats, kā allaž, Konsumer kanālā. Ko atstāju rakstam šeit? Plusu un mīnusus, kā arī iespēju diskusijai.

Plusi:

+ Dizains

+ Solīda video karte (un pietam Max-Q)

+ Viegls

+ Ērts izvietojums klaviatūrai

+ 2 displeji

+ Lielāka baterija, kā Zenbook 14 (UX480F), kura tur līdz pat 12h

+ Laba dzesēšana

Mīnusi:

– Skaļi ventilatori pie maksimālās noslodzes

– USB-C ports nav ar Thunderbolt 3

– microSD karšu slots, nevis SD (satura radītājiem tas varētu nepatikt)

Youtube kanālā Konsumer var noskatīties apskatus un uzzināt sīkāk par Asus Zenbook 14 (mazā brāļa) niansēm, gan Asus Zenbook Pro 15 (lielā brāļa) novērtējumu.

Šo Latvijā, video tapšanas laikā, varēja iegādāties tikai dažos interneta veikalos. Bet ir redzams, ka Asus cenšas aktīvāk piedāvāt pircējiem 2 ekrānu risinājumus Pro modeļu līnijā. Kā tas aizies tautās? To rādīs laiks. Varbūt, ka šim būs līdzīgs liktenis kā 3D un ieliektajiem TV. Kičs, kurš ir foršs kādu brīdi, bet neaiziet. Bet varbūt, ka tas būs kaut kas paliekošs, kā Apple Touchbar.

Starp citu, šim risinājumam, manuprāt, ir lielāka jēga kā Apple Touch Bar. Touch Bar Tev jāpaļaujas uz to, ka programmu izstrādātāji izveidos Touch Bar kaut kādu funkcionalitāti, bet te ne tikai var izmantot īpaši radītās lietojumprogrammas, bet arī vienkārši pagarināt displeju. Kas ir jāņem vērā, ka labākais skats uz skārienpaliktņa ekrānu ir skatoties tam virsū no pēc iespējas taisnāka leņķa.

Kas Tev patika/nepatika šajā ierīcē pēc video noskatīšanās?

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

3 Responses

      1. Radoši cilvēki iedalās divu veidu radošajos cilvēkos. Pirmais ir tāds cilvēks, kurš rada tiešām ko jaunu – iekš CAD veido rasējumus, montē video un tamlīdzīgi. Šāda veida radošajam cilvēkam ultrabook principā neder un stingri ieteiktu radošumam izmantot stacionāro datoru.

        Otra veida radošie cilvēki ir visādi gaisā pasistie pediņi, kuri neko jaunu nerada, bet savu nekā nemācēšanu un nevarēšanu dēvē par radošumu un mākslinieciskumu. Šādiem dīkdieņiem ultrabook būs piemērots risinājums, jo dēļ vegānisma nespēj panest nedaudz smagāku, normālu portatīvo datoru. Principā kā jau tipiskiem pidrilām viņiem piemērotākā būs Apple produkcija.

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt