Dezinfekcijas ierīce tehnoloģijām un aksesuāriem

Vēl pirms gada nevarējām iedomāties, cik ļoti mainīsies mūsu ikdiena. Tagad vairumam no mums ik dienu līdzi ir dezinfekcijas līdzeklis roku dezinfekcijai. Taču, dezinficēt nepieciešams arī uz rokām esošos aksesuārus, kā arī tehnoloģijas, kuras ikdienā izmantojam.

Kāds KickStarter globālais pūļa finansējuma platformas projekts ir izdomājis risinājumu, kā pavisam vienkārši, droši un ātri dezinficēt aksesuārus un nelielas tehnoloģijas. Iepazīstieties – Mundus Pro no Einova. Mundus Pro ir UV-C dezinfekcijas ierīce, kas ir EPA un Intertek sertificēta.

UV-C dezinfekcijas ierīce

Mundus Pro dezinfekcijas ierīce ļauj īsā laikā dezinficēt aksesuārus un nelielas tehnoloģijas. Dezinfekcijas cikls ir 8 minūtes ilgs. Uz ierīces esošie gaismas indikatori parāda dezinfekcijas progresu. Ja esat steigā, aksesuārus vai tehnoloģijas var izņemt no ierīces jau pēc 4 minūtēm, kad dezinfekcija jau ir pilnībā pabeigta.

Ikreiz, kad tiek atvērts ierīces vāks, UV-C tiek izslēgts, lai pasargātu acis no gaismas iedarbības.

Funkcijas

Mundus Pro nav tikai dezinfekcijas ierīce. Tā darbojas arī kā bezvadu uzlādes stacija, kā arī var tikt izmantota kā kastīte aksesuāru glabāšanai.

Uzlādes stacija ļauj veikt uzlādi līdz pat 3 ierīcēm vienaicīgi. Uzlādei iespējams izmantot bezvadu uzlādes vietas (10W) vai USB-A (18W) ātrās uzlādes portu, lai uzlādētu, piemēram, viedo pulksteni.

Kā tā darbojas?

Mundus Pro ierīcei ir 4 slāņi:

Pirmais slānis: divas UV-C lampas. UV-C gaisma izjauc bīstamo organismu ģenētisko materiālu. Mundus Pro lampas ir precīzi noregulētas līdz maksimālajam biocīdajam viļņu garumam 254 nm.

Otrais slānis: četras UV-C LED lampas. Ne visiem organismiem pietiek ar 254nm viļņiem. Šīs lampas sasniedz 275 nm viļņu garumu.

Šis divu UV-C lampu / UV – C LED lampu radīto viļņu maisījums rada milzīgu gaismas spiedienu kamerā.

Kopā ar ozona un titāna dioksīdu tas rada dezinfekcijas vidi.

Trešais slānis: ozons. To rada UV-C LED. UV-C gaismas spiediens pārvērš skābekļa (O2) molekulu ozona (O3) molekulās. Šis nelielais un cilvēkiem nekaitīgais ozona daudzums oksidē un vājina šūnu sienas līdz tās saplīst un iznīcina baktērijas.

Ceturtais slānis: titāna dioksīds. Iekšējā dezinfekcijas kamera ir pārklāta ar titāna dioksīdu (TiO2), kas paātrina un palielina UV-C gaismas un ozona efektivitāti.

Komplektācija

Komplektācijā ietilpst Mundus Pro ierīce, strāvas adapteris un lietotāja rokasgrāmata.

Ierīce ir baltā krāsā. Tā nodrošina 5W / 7.5 W / 10 W ātro uzlādi ar iespēju veikt 2 bezvadu ierīču uzlādi vienlaikus. Projekts jau ir ieguvis tā īstenošanai nepieciešamo finansējumu un pirmās piegādes plāno uzsākt jau decembrī. Ierīces cena projekta ietvaros sākas no 79 ASV dolāriem jeb aptuveni 68 Eur.

Ierīce izklausās visai interesanta, kā arī esošajā situācijā tā šķiet noderīga. Rodas jautājums – laikam ejot, vai to tiešām turpinātu izmantot ik reizi, kad atnākat mājās?

Kas ir Kickstarter? Lasi mūsu rakstu – KickStarter, platforma, kur idejas kļūst par realitāti.

Apskatīt projektu KickStarter mājas lapā.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt