Razer Basilisk Ultimate un Razer Basilisk X HyperSpeed ​​bezvadu spēļu peles

Ja jūs plānojat iegādāties jaunu spēļu peli, iespējams, priecāsieties uzzināt, ka Razer ir paziņojis par pāris pavisam jaunām iespējām, it īpaši, ja jūs meklējat bezvadu modeli. Šīs jaunās spēļu peles būs Razer Basilisk Ultimate un Basilisk X HyperSpeed.

Basilisk Ultimate ir spēļu pele, kurai ir 20 000 DPI optiskais sensors. Tas ir aprīkots ar Razer bezvadu tehnoloģiju HyperSpeed, kā arī aprīkots ar vienpadsmit neatkarīgi programmējamām pogām, padarot to par ideālu peli MMORPG spēlēm. Basilisk Ultimate izmantos arī Razer optiskos peles slēdžus, kuru nomināls ir 70 miljoni klikšķu, tāpēc tam vajadzētu kalpot diezgan ilgi.

Razer Basilisk X HyperSpeed ​​ir divu režīmu pele, kurā lietotāji var pārslēgties, izmantojot Razer HyperSpeed ​​bezvadu savienojumu vai Bluetooth. Izmantojot Bluetooth, Razer apgalvo, ka lietotāji varēs pagarināt peles akumulatora darbības laiku līdz pat 450 stundām.

Tam būs 16 000 DPI sensors. Atšķirībā no Razer Basilisk Ultimate, HyperSpeed ​​modelī tiks izmantots cits peles slēdzis, kas tiek novērtēts ar 50 miljoniem klikšķu. Tajā būs arī sešas pogas, nevis vienpadsmit.

Cenu un pieejamības ziņā Razer Basilisk Ultimate mazumtirdzniecības cena būs USD 150 (~135 EUR), savukārt Razer Basilisk X HyperSpeed ​​būs pieejama par 60 USD (~54 EUR).

Avots: ubergizmo

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt