SONY gatavs samazināt Blu-ray lasošo atskaņotāju cenas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas SONY gatavs samazināt Blu-ray lasošo atskaņotāju cenas

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #145496
    Foxsk8
    Participant

    Viens no šī formāta aizsācējiem, SONY, izlaidīs tirgū jaunu Blu-ray atskaņotāju, kas maksās uz pusi mazāk, kā jau esošais modelis BDP-S1.

    Jaunā modeļa nosaukums ir BDP-S300 un tā ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs 600$. Pieejams šis aparāts būs jau šī gada vasarā.

    Iekārta atļaus atskaņot Blu-ray filmas ar izšķirtspēju līdz 1080p (1920×1080 progressive), šobrīd tā ir augstākā izšķirtspēja ko piedāvā HD diski. Vēl viena ļoti iepriecinoša atšķirība no 1000$ vērtā BDP-S1 modeļa, ko laida apgrozībā tikai pagājušajā gadā, pāris dienas pirms Ziemassvētkiem, ir tāda, ka S300 atskaņo arī parastos CD.

    SONY vēl nepiedāvā jaunā modeļa attēlus, bet atsaucoties uz Seattle Post Intelligancer, S300 izmēri krietni mazāki par priekšgājēja un vairāk līdzināsies normālam DVD disku atskaņotājam.

    Pagaidām lētākā iespēja tik pie Blu-ray atskaņošanas ierīces ir nopirkt 500$ vērtu PS3 spēļu konsoli. Taču tai nav infrasarkanās vadības jeb tālvadības pults, un tas apgrūtina ērtu tās lietošanu, kad skatās filmu. Kā arī nav tik labas attēla apstrādas tehnoloģijas.

    Taču nav īstas jēgas pirkt atskaņotāju, kas atbalsta tikai vienu no šobrīd diviem jaunajiem augstas izšķirtspējas formātiem (Blu-ray un HD DVD).

    Eksperti saka, ka ilgi nav arī jāgaida, kad būs pieejami sapratīgās cenās atskaņotāji, kas atbalstīs gan Blue-ray, gan HD DVD formātus. Pagaidām vienīgais atskaņotājs, kas ko tādu spēj ir LG Super Multi Blue Player. Tā izmēri gan ir kā vismaz 20 gadus vecam videokasešu atskaņotājam un cena ne visai kārdinoša – 1200$

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā