Tiek piešķirts Full HD sertifikāts LG Cinema 3D TV

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Tiek piešķirts Full HD sertifikāts LG Cinema 3D TV

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154431
    shady
    Participant

    iena no lielākajām tehniskajām un zinātniskajām asociācijām Eiropā VDE piešķīrusi FULL HD in 3D-Mode sertifikātu LG Electronics (LG) CINEMA 3D televizoram (47LW570S-ZD).

    „Saņemtais sertifikāts apliecina, ka LG CINEMA 3D televizori nodrošina ne tikai ērtāko 3D skatīšanās pieredzi, bet arī paplašina 3D iespējas ar FULL HD,” uzsvēra LG Electronics Home Entertainment Company prezidents un izpilddirektors Haviss Kvons (Havis Kwon). „Mēs varam ar prieku sacīt, ka tagad šīs debates var pārtraukt.”

    Piešķirtais sertifikāts pieliek punktu diskusijai, vai LG CINEMA 3D televizori tiešām ietilpst FULL HD kategorijā, ko definē kā horizontālu attēlu ar 1080 izšķirtspējas rindām. Pateicoties CINEMA 3D televizoros izmantotajai LG tehnoloģijai Film Patterned Retarder (FPR), tiek izveidota 3D dziļuma uztvere ar divu 540 rindu attēlu palīdzību — pa vienam katrai acij, kas pēc tam tiek kombinēti, izmantojot brilles, izveidojot vienotu 1080p attēlu. VDE lēmums apstiprina LG FPR tehnoloģiju pamatotību.

    LG CINEMA 3D televizors jau ir saņēmis virkni kvalitātes apstiprinājumu no citām institūcijām un aģentūrām. Ķīnas elektronisko ražojumu palāta pieņēma lēmumu par to, ka LG CINEMA 3D televizoru vertikālā un horizontālā izšķirtspēja atbilst 1080 p TV standartam, proti, pozīcijai, kas LG ļauj Ķīnā izmantot FULL HD logo. Divas galvenās Eiropas kvalitātes garantijas un drošības sertifikācijas aģentūras piešķīra LG CINEMA 3D televizoriem sertifikātu „Flicker-Free” (Nemirgojoša attēla sertifikāts), sniedzot oficiālu apstiprinājumu LG 3D attēlu kvalitātei.

    Turklāt galvenais ASV patērētāju žurnāls LG CINEMA 3D TV nosauca par labāko 3D televizoru ASV tirgū. Kā galvenās priekšrocības tika minētas televizora skatīšanās leņķis, 3D brilles un spilgtais attēls.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lg_3d_tv_sertifikats_1.jpg[/img]

    #272462
    msh
    Participant

    Tukša pļūtīšana un kārtējo reizi standarti tiek staipīti par labu ražotājiem. Viņiem tas ir full HD jo uz ekrāna ir nepieciešamais pikseļu skaits, bet parastam skatītājam tas ir DVD ar lielāku vertikālo izšķirtspēju 😀

    Saņemtais sertifikāts apliecina, ka LG CINEMA 3D televizori nodrošina ne tikai ērtāko 3D skatīšanās pieredzi, bet arī paplašina 3D iespējas ar FULL HD” – pie šāda teksta jābūt pasaulē tikai vienam sertifikātam, un kad kāds samsūds vai cits ražotājs uztaisīs ērtāku risinājumu, šito sertifikātu latvijas gāzītei jāatņem 😀

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā