Kaimiņforuma neobjiktivitāte.

Sākumlapa Forumi Saites un Pamācības Web un Programmu pamācības Kaimiņforuma neobjiktivitāte.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #156620
    Nettwerk
    Participant

    Atvainojos, ja neīstajā vietā šī tēma ievietota. Š odien laikam tiku uz visiem laikiem izdzēsts no kaimiņforuma. Nebūšu pārsteigts, par Drunk_Lizard aktīvu ierosināšanu un darbību veikšanu. Nevar palikt malā aizmirsts biedrs KAMS, kas aktīvi sievas vietā lieto android. tad nu arī uzrakstīju skaidru, skaidrojumu atbildes rakstu uz tēmu: https://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/147475-htc-precize-kuri-modeli-sanems-ics-un-kad/ . Mans teikums tajā tēmā bija:”Kārtējo reizi iep*siens Android lietotājiem. (Mans ieraksts no turienes dzēsts.)”. Š eit varam izlasīt atbildes rakstiņu: https://iclauds.com/android-atkal-skaris-smakos-meslu-vilnis/

    #286372
    APOC
    Participant

    MacFagus neviens neciena…

    #286373
    samurajs
    Participant

    Nu šitos fleimwārus par pārlūkiem, OS utt. esam piedzīvojuši jau bezgala daudz. Prasmīga lietotāja rokās gan Android, gan iOS, gan WM darbosies teicami. Neprašas vnm pratuši un pratīs sameklēt problēmas.

    Ko jūs ar ķirzaku neesat sadalījuši?

    #286374
    Jaunzems
    Participant

    Ko tu pīpā? Nopietni. Pēdējās divas dienas uzvedies kā riktīgs auns.

    #286375
    shady
    Participant

    Ja tika lietoti nekulturāli vārdi, tad dzēsts komentārs ir normāla taktika. Ja kāds Notepadā lieto rupjības, aizvainojumus, tad es arī bieži vienkārši nodzēšu komentāru, jo tas ir daudz vieglāk un ātrāk nekā to speciāli editēt. Bet tā kā man nav īsti skaidri konkrētie apstākļi, tad neņemos spriest par esošo situāciju boot.lv

    #286376
    Nettwerk
    Participant

    Drunk_Lizard ir naids uz mani no senaam dienaam. Lai jau vinjam tiek tas prieks. Jaunzem, esmu iestājies nesmēķētājos. Bet pie tēmas atgriežoties, pamatā visā ir tas, ka visur kur ir jautājumi par planšetēm utml, tad nu tiek ieteikts android, kā viss labākais. Ja tik cītīgi cilvēki neuzbāztos ar androidiem, bet papētītu smalkāk no katra ražotāja labāko ierīci, tad nu varbūt spētu saprast un piedāvāt alternatīvu. Laikam esmu no retajiem kas ir lietojis no katra ražotāja pa kādam flagmanim (tā šķiest, jo citus ražotājus neredz komentētāji), Tas ir iOS, Android, Blackbery, WebOS, Meego, WP7, Symbian. Tad nu pēc lietošanas rodas vērtējums +/- objektīvs.

    #286377
    Jaunzems
    Participant

    Vai tev vēl aizvien nav skaidrs, ka šajā pasaulē ir 7 miljardi dažādu cilvēku un katram ir sava gaume, vajadzības un prasības. Nevari pieprasīt, lai visiem pēkšņi sāk nepatikt Android vai iOS un visi iet uz Microsoft Store pirkt Nokia Lumias.

    Tu lieto WP7 un tas tev patīk? Jauki! Tikai netraucē citiem izbaudīt savas izvēles – Android manā gadījumā, iPhone citu gadījumā, Symbian vēl citu gadījumā…

    #286378
    Nettwerk
    Participant

    Tas ka man patīk WP7, tāpēc es necenšos uzbāzties ej nu pērc tagad WP7. Un visur spraust WP. Tur ir tā būtība.

    #286379
    Jaunzems
    Participant

    tavs lielizmēra paraksts, blogs, kura nosaukumā ir minēti vārdi “STOP ***DROID” un pirmais virsraksts iekļauj vārdus “Android” un “mēsli”, un komentārs “Kārtējo reizi iep*siens Android lietotājiem.” saka pretējo.

    #286380
    Nettwerk
    Participant

    Ja lasīji augstāk, iedziļinoties un lietojot android ir radies tikai negatīvs iespaids man. Ko vēl vairāk pastiprina lietotāju uzbāšanās ar droidiem, nespēja objektīvi salīdzināt ar citu ražotajām ierīcēm. Plašāk paskaidrot, pastāstīt no visa, kā. gan plusus un mīnusus. Jaunzem ar kādiem telefoniem es darbojies? Precīzāk es domāju mobilo OS? Un tad pasaki elementāri no tā visa vai tavs komentārs būs objektīvs vai nē salīdzinājumā pret to kas ir lietojis tikai piemēram Nokia OS S60?

    #286381
    drunk_lizard
    Participant

    iesaku ar steigu likvideet aunu arii sjeit. boot visu pareizi izdariija. starp citu pilniigi bez manas liidzdaliibas…

    #286382
    Nettwerk
    Participant

    drunk_lizard nu man prieks, bet pienaaks arii tava kaarta, kad likvideees tevi tur. Tas ir tikai laika jautaajums. Iesaku labaak paarstaat dzert un aizej pie narkologa.

    #286383
    Jaunzems
    Participant

    Ar kādiem telefoniem esmu darbojies? Pilna galerija šeit – https://ctrl.lv/apskati

    #286384
    drunk_lizard
    Participant

    ne tu mani taisiiji, ne tu mani reguleesi!

    #286385
    Nettwerk
    Participant

    Nu tad ko tu piesienies man? Tad atslaabsti un beidz gudri spriedeleet, ko man dariit un kur iet. Alhokolikja galva.

    #286386
    darklight
    Participant

    Nettwerk, atceros, ka tev jau vairākas reizes ir lūgts atturēties no komentāriem par tēmu Android, jo tavs absolūtais naids pret šo sistēmu izskatās pēc psihiskas dabas novirzēm. Tad kāds brīnums, ka kāds no adminiem beidzot neizturēja?

    #286387
    Nettwerk
    Participant

    Aizraadiit aizraadiija, bet kur man tajaa visaa ir nepatiesiiba?Ne velti ir teiciens:”Taisniiba vienmeer kozh aciis”. Es saku kaa ir, tas laikam aizskaara andministraacijas lielo miilestiibu.

    #286388
    Wuu
    Participant

    Dieva dēļ, aicini šī topika dalībniekus pieteikties darbā. Kontaktus var atrast šajā adresē: https://cirks.lv/index.php?id=42

    [spoil][img]https://images.cheezburger.com/completestore/2010/8/24/b05dfa65-922b-4a4a-896b-c9743b094cba.jpg[/img][/spoil]

    #286389
    Nettwerk
    Participant

    Ar tevi priekšgalā Wuu…

    #286390
    root
    Participant

    Izgaisti, Nettshwerk. Maisa te gaisu.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Tēma ‘Kaimiņforuma neobjiktivitāte.’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā