reģistrācija fano in
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- xxx
reģistrācija fano in
Draudzene ieteica lielisku filmu saitu fano.in, bet ir maza ķibele tur vajag ielūgumu
Vai kāds lūdzu man viņu nevarētu atsūtīt?
) Mana e-pasta arese - laima.uburge@gmail.com gaidīšu ielūgumu un paldies jau iepriekš. 
Apstiprinājuma emails tika nosūtīts uz norādīto epastu (laima.uburge@gmail.com). Ielūgtajai personai jāapstiprina saņemtā vēstule savādāk jaunizveidotais konts tiks automātiski izdzēsts pēc pāris dienām.
One small step for mankind, a kind of a major event for me.
Es vispār neko neņemu, kas ir zem 720p. Priekšroku dodu labam bluray 1080p materiālam.
Visi šitie DVD Ripi un nedod Dievs kaut kam zemākam ir ņirgāšanās par acīm un sajēgu, ko nozīmē - baudīt filmu.
Fano savu darbu dara teicami (parādās viss jaunais - sākumā gan nelatviski, bet vēlāk var sagaidīt arī tulkojumus, kad tie parādās). Vēl varu pieminēt Quantrip.net, kurš ir ar aktīvs uz LV tulkojumiem.
A, pārējie var iet dēt - pilna pakaļa ar RUS un EN torrentiem. Absolūti nav nekādas jēgas tos reklamēt. Tikpat labi var teikt - nelasi Notepadu, ej lasi labāk kādu no ārzemju starptautiska mēroga saitiem!
Visi šitie DVD Ripi un nedod Dievs kaut kam zemākam ir ņirgāšanās par acīm un sajēgu, ko nozīmē - baudīt filmu.
Fano savu darbu dara teicami (parādās viss jaunais - sākumā gan nelatviski, bet vēlāk var sagaidīt arī tulkojumus, kad tie parādās). Vēl varu pieminēt Quantrip.net, kurš ir ar aktīvs uz LV tulkojumiem.
A, pārējie var iet dēt - pilna pakaļa ar RUS un EN torrentiem. Absolūti nav nekādas jēgas tos reklamēt. Tikpat labi var teikt - nelasi Notepadu, ej lasi labāk kādu no ārzemju starptautiska mēroga saitiem!
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
- Naasdegunis
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 50
- Pievienojies: 13 Jūl 2014, 23:06
- Reputācija: 0
- MeistarsUnVergs
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 1402
- Pievienojies: 22 Aug 2014, 15:14
- Reputācija: 1
- Naasdegunis
- Reģistrēts lietotājs
Kaut kad jau mēģināju un, cik atceros, uzrādīja, ka lietotāju limits sasniegts vai kaut ko tml.
Bet, ja nav dikti žēl ielūguma, var pamēģināt tagad: naasdegunis@gmail.com
Paldies!
Bet, ja nav dikti žēl ielūguma, var pamēģināt tagad: naasdegunis@gmail.com
Paldies!
- MeistarsUnVergs
- Reģistrēts lietotājs
- MeistarsUnVergs
- Reģistrēts lietotājs
- Naasdegunis
- Reģistrēts lietotājs
Yep, tagad gan uzrāda šādi..
http://i.imgur.com/fV9eRmy.png
Vēlāk mēģināšu vēl. Paldies!
Edit: Problēma bija Firefoxā, ar Chrome izdevās piereģistrēties, paldies vēlreiz!
http://i.imgur.com/fV9eRmy.png
Vēlāk mēģināšu vēl. Paldies!
Edit: Problēma bija Firefoxā, ar Chrome izdevās piereģistrēties, paldies vēlreiz!
- MeistarsUnVergs
- Reģistrēts lietotājs
Arī es neatteiktos no viena...ja kādam nav grūti, tad varētu atsūtīt uz andisblumbahs@gmail.com
Paldies!
Paldies!
- MeistarsUnVergs
- Reģistrēts lietotājs
Ielūgums nosūtīts!
Apstiprinājuma emails tika nosūtīts uz norādīto epastu (andisblumbahs@gmail.com). Ielūgtajai personai jāapstiprina saņemtā vēstule savādāk jaunizveidotais konts tiks automātiski izdzēsts pēc pāris dienām..
Apstiprinājuma emails tika nosūtīts uz norādīto epastu (andisblumbahs@gmail.com). Ielūgtajai personai jāapstiprina saņemtā vēstule savādāk jaunizveidotais konts tiks automātiski izdzēsts pēc pāris dienām..
mans draugs paradija saiti fano.in bet diemžel lai iekļūtu vajadzīgs ielūgums bet manam draugam tadu nav tapec ludzu ja kads var tad atsutiet man ielugumu.
e pasts- kkristers1@inbox.lv
e pasts- kkristers1@inbox.lv
- MeistarsUnVergs
- Reģistrēts lietotājs
Ielūgums nosūtīts!
Apstiprinājuma emails tika nosūtīts uz norādīto epastu (kkristers1@inbox.lv). Ielūgtajai personai jāapstiprina saņemtā vēstule savādāk jaunizveidotais konts tiks automātiski izdzēsts pēc pāris dienām..
Apstiprinājuma emails tika nosūtīts uz norādīto epastu (kkristers1@inbox.lv). Ielūgtajai personai jāapstiprina saņemtā vēstule savādāk jaunizveidotais konts tiks automātiski izdzēsts pēc pāris dienām..
- Ieva SaUlĪtE
JA vēl ir iespēja tikt pie ielūguma fano.in , būšu ļoti pateicīga e pasts >
ievuxs_14@inbox.lv
paldies!
ievuxs_14@inbox.lv
paldies!
- MeistarsUnVergs
- Reģistrēts lietotājs
Invite failed!
The e-mail address ievuxs_14@inbox.lv is already in use.
Jau esi reģistrējusies. Ja aizmirsi paroli mēģini viņu resetot.
The e-mail address ievuxs_14@inbox.lv is already in use.
Jau esi reģistrējusies. Ja aizmirsi paroli mēģini viņu resetot.
- MeistarsUnVergs
- Reģistrēts lietotājs
- neinteresee
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 24 Mai 2015, 01:34
Man arī, lūdzu: neinteresee@gmail.com
- neinteresee
- Reģistrēts lietotājs
- Pievienojies: 24 Mai 2015, 01:34
Jums nav nekad bijušas iekšējas bailes, ka patiesībā starp šiem piekļuves pieprasītājiem ir pa kādam ekonomikas policijas vai kādas citas iestādes pārstāvim un tagad cep skaistu blacklisti? 
Likumdošanā neorientējos un nezinu vai var ko piešūt, bet es publiski baidītos dalīt (nē, man nav piekļuves fano.in)
Likumdošanā neorientējos un nezinu vai var ko piešūt, bet es publiski baidītos dalīt (nē, man nav piekļuves fano.in)
Kāds var atsūtīt ielūgumu uz fano.in, mans epasts ir dundzza@gmail.com
Būšu pateicīgs.
Būšu pateicīgs.
- Roberts Jērāns
Sveiki. Vai kāds nezin kur var noskatīties/lejupielādēt Džekija ÄŒana piedzīvojumus 1 un 2 sezonu? Vai vismaz tulkojumus dabūt? Vsi arī ja kādam ir tās sezinas kkur saglabātas( latviešu valodā) vai nevarētu kautkā iedot man? Ja varat izlīdzēt, lūdzu rakstat uz buffon52@inbox.lv
- Knight8678
- Reģistrēts lietotājs
- Pievienojies: 16 Jūn 2015, 10:48
Vai varētu lūdzu palūgt vienu ielūgumu.
Mans epasts ir tony40@inbox.lv
Būšu ļoti pateicīgs.
Paldies par ielūgumu.
Mans epasts ir tony40@inbox.lv
Būšu ļoti pateicīgs.
Paldies par ielūgumu.