Philips 241B8QJEB monitors: ideālais risinājums speciālistiem, kas vēlas uzlabot savu produktivitāti, nezaudējot komfortu

MMD, vadošais displeju speciālists un Philips monitoru zīmola licences partneris paziņo par Philips 241B8QJEB. Šis 24 collu (60.5 cm) LCD Full HD piedāvā speciālistiem tādu vizuālo sniegumu un produktivitāti uzlabojošus rīkus, kādus tie meklē. Tādas pazīmes kā SmartImage, IPS un Full HD tehnoloģija garantē nevainojamu attēla kvalitāti, toties LowBlue Mode, Flicker-free un SmartErgoBase inovācijas sniedz atvieglojumu lietotāja acīm un ķermeņa pozīcijai visas dienas garumā. Tas ir aprīkots ar USB 3.0, SmartConnect un iebūvētiem stereo skaļruņiem ikdienas lietošanai, turklāt Philips 241B8QJEB ir ražots no 85% pēcpatēriņa pārstrādātās plastmasas un atbilst vairākiem vides aizsardzības standartiem, tādējādi saudzējot mūsu planētu.

Augstākās klases vizuālās īpašības

Philips 241B8QJEB monitora dizains ir izstrādāts speciālistiem, kas ievērojamu daļu savas darba dienas pavada pie datora. Šim Philips monitoram ir augstas veiktspējas attēla tehnoloģija, kas garantē tā lietotājiem acīm tīkamu darba procesu, lai vai kas tas arī nebūtu – sākot no fotogrāfiju apstrādes līdz grafiskajam dizainam un elektroniskajām tabulām. Tā Full HD 1920 x 1080 izšķirtspēja parāda ik sīkāko attēla detaļu, bet spilgtums un kontrasts ir uzlabots izcili skaidra un reālistiska attēla iegūšanai. Monitors ir aprīkots arī ar IPS tehnoloģiju, tādējādi ļaujot skatīt skaidrus attēlus no jebkura leņķa. Šī parocīgā iezīme ir īpaši noderīga grupu darba apstākļos, jo ikviens var redzēt attēlu displejā un novērtēt tā izteiksmīgās, skaidrās krāsas, neraugoties uz savu atrašanās vietu. Bet tas vēl nav viss. MMD ir spēruši soli tālāk attēla kvalitātes ziņā, aprīkojot Philips 241B8QJEB ar ekskluzīvo SmartImage tehnoloģiju, kas optimizē displeja veiktspēju atkarībā no ekrānā redzamā satura.

Lietotāji var izvēlēties dažādus režīmus filmām, fotoattēliem, spēlēm un citiem mērķiem, un monitors automātiski veic nepieciešamos iestatījumus, lai garantētu labāko iespējamo pieredzi lietotājam ikvienā situācijā.

Patīkama lietošana

Philips 241B8QJEB monitors patiesi sniedz vairāk, lai nodrošinātu lietotājam maksimālu ērtību un produktivitāti. LowBlue Mode un Flicker-free tehnoloģijas palīdz samazināt acīm nogurdinošo īsviļņu zilās gaismas staru un ekrāna mirgoņas ietekmi, tādējādi acis ir mazāk nogurušas un saspringtas arī pēc ilgām darba stundām. Arī EasyRead režīms ir noderīga funkcija, kas paredzēta lasīšanai ekrānā, radot tīkamu, papīra īpašībām līdzīgu lasīšanas ērtumu. Pat monitora SmartErgoBase pamatne ir izstrādāta, domājot par lietotāja ērtībām, jo to ir iespējams pacelt, nolaist, ieliekt un pagriezt ap savu asi, lai pielāgotu katra lietotāja ideālajai pozīcijai un nodrošinātu, ka tie jūtas pavisam ērti pie šī monitora ar pēc iespējas mazāku fizisku sasprindzinājumu. Pamatnē ir iestrādāta arī kabeļu sakārtošanas sistēma, labākai kārtībai un papildus sirdsmieram.

Inteliģentas pazīmes

Kā īsts produktivitātes partneris Philips 241B8QJEB monitors ir aprīkots ar USB 3.0 Super Speed tehnoloģiju vieglai un ātrai datu pārraidei, kas ir 10 reizes labāka par USB 2.0 standartu. USB 3.0 ir arī lielāks joslas platums un uzlabota enerģijas pārvaldība, ļaujot lietotājiem izmantot lielas kapacitātes datu uzglabāšanas ierīces.

Bet tiem, kas vēl nav atteikušies no USB 2.0, atpakaļejošā saderība nodrošina, ka arī vecākas USB 2.0 ierīces darbosies ar šo monitoru. Bet Philips 241B8QJEB savienojamības īpašības ar to vien nebeidzas. Tā SmartConnect tehnoloģija nozīmē to, ka monitors ir saderīgs arī ar plašu signālu ievades savienojumu klāstu, ieskaitot VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 un citus.

Philips 241B8QJEB monitora debija paredzēta 2019. gada janvārī ar ieteicamo mazumtirdzniecības cenu EUR 179,00.

 

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt