Mana pieredze

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Viss pārējais Mana pieredze

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #149829
    premium
    Participant

    Pastāstīšu par manu pieredzi, lai citi ir uzmanīgāki. Mazliet vairāk par gadu atpakaļ es nopirku WD Elements ārējo cieto disku, viss līdz šim strādāja ļoti labi. Izmantoju es viņu samērā reti, īpaši nekustināju, turēju uz viņa bildes un citus datus kuriem ikdienā piekļūt nevajag. Otrdien, slēdzu klāt, neiet, iemirgojas barošanas bloka gaismiņa un izdziest. Pameklēju googlē, problēma barošanas blokā. Zvanu trešdien uz M79, kur viņu pirku, šie saka ka esot šajiem cietajiem tāda problēma, cik sapratu sia M79 ir uztaisījuši maksāt nespēju, uztaisījuši citu uzņēmumu un garantijas vairs tam diskam nav. Pa 12 ls viņi man piedāvā samainīt disku pret jaunu, bet tad es netieku klāt datiem, ja gribu tikt klāt datiem tad man vēl viņiem kaut kas jāmaksā. No M79 es vairāk nekad neko nepirkšu.

    #215656
    usver
    Participant

    problēma barošanas blokā? tad skrūvē ārā pašu cietni un no kopē savus datus.

    pēc tam skrūvē disku atpakaļ korpusā un meklē iespēju dabūt garantiju. Tie 12 ls ir par to, ka viņi aiznes uz GNT, lai uz garantiju samainītu cietni? meklē kādu, kas piedāvā lētāk. boot.lv forumā ir diskusijas, kur cilvēki piedāvā tādu pakalpojumu. Faktiski jebkura mazā firmiņa to var izdarīt bez maksas. AFAIK.

    #215657
    premium
    Participant

    Cik es sapratu no M79 tad ja es izskrūvēju cieto ārā, tad zūd garantija.

    #215658
    usver
    Participant

    ja tu procesā noplēs nost kādas redzamas uzlīmes vai pārrauj plombas, tad jā.

    bet ja procesā iztiec bez redzamiem bojājumiem un rezultātā disks ir tāds pats kā sākumā, tad tev nav ko pārmest vai aizbildināties.

    #215659
    RicoPico
    Participant

    Tā nav M79 vaina. Tās ir krīzes sekas. Tagad katrs otrais uzņēmums restrukturizējas- ticības nav nevienam, ka konkrētais uzņēmums arī rīt turpinās savu darbību. Piemēram- Metaleks ieslīga parādos, likvidēja uzņēmumu, un vadība atvēra jaunu firmu- Dateks Grupa. Toreiz nekas neliecināja, ka Metaleks varētu pēkšņi pārstāt eksistēt. Pirka no mums preci tikai tā. Pavadzīmes bija uz vairākiem tūkst. LS dienā. Un tad pekšņi Metalekss nozuda, un pēc pāris nedēļām uzradās jauns uzņēmus ar tādu pašu juridisko adresi, un tiem pašiem cilvēkiem- Dateks Grupa, kura turpina Metaleks tradīcijas: Veic pasūtijumus lielos apmēros.

    Tā pat arī ar M79. Bija viens no lielākajiem klientiem, un tad vienu dienu pazuda. Pēc laiciņa atgriezās ar nosaukumu SIA “Vardes”, un tad arī tas pazuda. Joprojām par M79 nekas nav dzirdēts. Varbūt šie tagad iepērkas GNT.

    Ko es varu teikt no saviem novērojumiem- ļoti aktīvi šobrīd iepērkas Mobilukss (aka http://www.1a.lv ). Un kā saka viņu paši šoferi, kuri brauc pēc preces, bizness šiem iet no rokas.

    #215660
    ob1
    Participant

    1a.lv bizness iet tāpēc, ka šie čakarē klientus. Jau 2x esmu mēģinājis no šiem kaut ko nopirkt, bet nesekmīgi. Shēma tāda – paņem naudu no klienta un tad izrādās, ka prece nav uz vietas, tad kāds mēnesis jāgaida, beigās izrādās, ka prece ir mazliet savādāka nekā pasūtīja… bet klients laimīgs, ka vispār pie kaut kā ticis.

    #215661
    Mr.Death
    Participant

    obivan, kaapeec neveersies PTAC? :>

    #215662
    ob1
    Participant

    a es neuzrāvos uz viņu shēmas 😀

    #215663
    RicoPico
    Participant

    ob1 -> Tu nebūt neesi pirmais, kurš sūdzas par 1a.lv pakalpojumu kvalitāti. Bet nedomāju, ka viss bizness šiem griežas tieši uz krāpšanu.

    #215664
    ob1
    Participant

    zinu es šito shēmu… paskaties viņu lapā, piedāvājumā preces, kas Latvijā būs tikai labi ja novembrī, a par to ne vārda, ka nav uz vietas.

    Tāda īsta krāpšana jau tā nav… bet normālas firmas tā nestrādā.

    #215665
    feiks
    Participant

    es dzirdēju, jamie (1a1 tirgo refurbished itemus kā jaunus. Garantijas remontā maina akumalatorus un vēl sazin ko.

    Bet viena tante teica….

    #215666
    Evers
    Participant

    un man likās ka 1a.lv ir respektabls kantoris. Acer officiālais izplatītājs, pats ar tur laptopu pirku.

    #215667
    RicoPico
    Participant

    Evers- Tu esi pārliecināts, ka tieši SIA “Mobilukss” ir Acer oficiālais pārstāvis Latvijā? Ja jā- apstiprini to, lūdzu, ar faktiem.

    GNT wrote:

    Komentējot lēmumu uzsākt sadarbību ar GNT grupu, Acer vadītājs Austrumeiropā Dmitrijs Eļizārovs skaidro: “Sadarbībā ar saviem izplatītājiem Elko Grupa un TD Baltic un tagad arī GNT, mēs plānojam palielināt sava zīmola atpazīstamību un iekarot lielāku tirgus daļu visos segmentos.”

    Ne vārda par SIA Mobilukss.

    #215668
    premium
    Participant

    RicoPico man ir būtībā vienalga kā vaina tā ir, man svarīgs ir rezultāts un tas ir tāds ka lai dabūtu garantiju man ir jāsamaksā 12 ls + vēl transports uz Rīgu un es netieku klāt datiem.

    #215669
    Crow
    Participant

    Ja reiz te tāda tēma…

    Ir kādas atsauksmes par Tera.lv? Skatos, ka tur atsevišķas lietas, kas man pašlaik interesē, ir stipri lētāk kā citur. Nekad jau nevar zināt, kurš ir lielākais kretīns…

    #215670
    Evers
    Participant

    RicoPico,

    Opā, sajaucos, nevis izplatītājs, bet tikai gada partneris 😀

    #215671
    tox3
    Participant

    Par m 79 man arī bija tāda pati problēma ar WD elements, bet laikam paspēja laicīgi atņirgties vietā iedeva pa 140 gigabaitiem lielāku cieto disku.

    Terā arī pagidām ar garantiju problēmas nav bijušas. Datoram HDD nomira aiznesu, samainīja HDD viss kārtībā.

    #215672
    Aldis
    Participant

    Ja tikai barošanas bloka vaina, tad barošanas bloku nomainīt ir tik milzenīga problēma? (Ja tas nav iebūvētais)

    #215673
    shady
    Participant

    Jā, par 1a ir salasītas sliktas atsauksmes vairāku gadu laikā, pats gan neesmu tur iepircies (tieši dēļ atsauksmēm – nav vēlmes pārbaudīt uz savu ādu).

    #215674
    NickKarlis
    Participant

    tas pats stāsts par m79 tikai ar videokarti :/

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā