Sony saņem septiņas EISA balvas

Sony par saviem produktiem šogad ir saņēmusi rekordlielu Attēlveidošanas un skaņas ekspertu asociācijas (EISA) balvu skaitu – pavisam septiņas, tostarp guvusi savu pirmo uzvaru foto inovāciju kategorijā.

EISA, kas aptver 55 profesionālos izdevumus 29 pasaules valstīs, ir starptautiski izslavēta ar pieredzi patērētāju tehnoloģiju jomā, un Sony ir pagodināta saņemt atzinību par inovācijām un tehnisko izcilību elektronikas nozarē.

EISA LABĀKĀ FOTO INOVĀCIJA 2019./2020.

Sony reāllaika acu AF

Sony jaunākie reāllaika autofokusa algoritmi ir patiešām unikāli. Uzlabotais Reāllaika Acu AF un Reāllaika Dzīvnieku Acu AF precīzi fokusējas uz cilvēka vai dzīvnieka acīm, lai iegūtu asus portretus. Fotogrāfi pat var izvēlēties kā fokusa punktu vēlamo sava izraudzītā objekta aci (pa kreisi vai pa labi). Mākslīgā intelekta vadītie uzlabojumi nodrošina arī precīzu un uzticamu kustīgo objektu izsekošanu – nepārtrauktā autofokusa režīmā Reāllaika Acu AF saglabā fokusu uz kustīgu objektu pat tad, ja daļa sejas ir īslaicīgi aizklāta vai pagriezta prom no kameras. Šī ievērojamā tehnoloģija pirmo reizi tiek ieviesta arī viedtālrunī – modelī Sony Xperia 1.

EISA LABĀKAIS PLATLEŅĶA FIKSĒTAIS OBJEKTĪVS 2019./2020.

Sony FE 24mm F1.4 GM

Sony FE 24mm F1.4 GM ir prasmīgi izstrādāts fiksēta attāluma (prime) objektīvs, kas nodrošina neticami asus attēlus gan kadra centrā, gan malās, pat pie lielākā F1.4 diafragmas atvēruma. Lai nodrošinātu izcilu attēla kvalitāti, optiskajā dizainā ir iekļautas 10 grupas ar 13 elementiem, kas satur divus XA (galēji asfēriskos) elementus un trīs ED (īpaši zemas dispersijas) elementus. Tikmēr 11 lāpstiņu diafragma nodrošina apaļu atveri skaisti izplūdušam fonam. Atbilstot stingrajiem G Master statusa standartiem, FE 24mm F1.4 GM apvieno augstas izšķirtspējas un skaistu bokē efektu, kas ir G Master sērijas raksturīgā iezīme. Lieljaudas DDSSM nodrošina ātru, precīzu un klusu fokusēšanu, savukārt minimālo fokusa attālumu 24 cm var izmantot, lai iemūžinātu dažas iespaidīgas tuvplāna ainas. Iespaidīgi, ka tas ir arī kompaktākais un vieglākais objektīvs savā klasē, un tas ir ārkārtīgi efektīvs, lai novērstu sagitālo izplūdumu, fotografējot zvaigžņotas nakts ainavas.

EISA LABĀKAIS PORTRETU FIKSĒTAIS OBJEKTĪVS 2019./2020.

Sony FE 135mm F1.8 GM

Sony FE 135mm F1.8 GM ir patiešām ievērojams objektīvs. Tas nodrošina ārkārtīgu labu asumu visā kadrā, no viena stūra līdz otram, kā arī skaisti maigu defokusētu fonu un izcilus izvēlumus, kā rezultātā tiek iegūti pārsteidzoši attēli pat ar F1.8. Tas ir panākts ar inovatīvu optisko uzbūvi – ar XA (galēji asfēriskais) un Super ED (īpaši zema dispersija) stikla elementus novieto priekšējā grupā, lai efektīvi novērstu visas parastās telefoto objektīvu aberācijas. Veidots kā drošs pret putekļiem un mitrumu necaurlaidīgs, lai varētu izmantot sarežģītos laikapstākļos. Savukārt tradicionālais diafragmas gredzens nodrošina ērtu un intuitīvu vadāmību. FE 135mm F1.8 GM minimālais fokusa attālums ir 70 cm ar 0,25x palielinājuma iespēju, kas nozīmē, ka tas ir lieliski piemērots arī tuvplāniem, un augstas veiktspējas autofokusēšanas motors nodrošina ātru, precīzu un klusu fokusēšanu uz kustīgiem objektiem.

EISA LABĀKAIS TELEFOTO FIKSĒTAIS OBJEKTĪVS 2019./2020.

Sony FE 400mm F2.8 GM OSS

Sony pirmais lielās diafragmas E-bajonetes telefoto fiksētais objektīvs ir viens no vieglākajiem savā klasē un ir lieliski sabalansēts. Šis aizraujošais objektīvs nodrošina izcilu attēla kvalitāti, vienlaikus piedāvājot lielisku fokusēšanas ātrumu un precizitāti. Tam ir inovatīva optiskā uzbūve ar trim fluorīta elementiem un diviem ātrgaitas XD lineāriem motoriem, kas nodrošina ātru kustībā esoša objekta izsekošanu. 11 lāpstiņu apļveida apertūra nodrošina skaisti izplūdušu fonu, un tā ir saderīga ar Sony 1,4x un 2,0x E stiprinājuma telekonverteriem, lai sasniegtu vēl lielākas tāles.

EISA LABĀKĀ FOTO/VIDEO KAMERA 2019./2020.

Sony α6400

Kamera α6400 ir lieliski piemērota satura veidotājiem, kas uzņem tikpat daudz video, cik fotogrāfijas, un tā piedāvā iespaidīgu Sony vismodernāko tehnoloģiju klāstu no atzītās pilnkadra kompakto, vieglo APS-C kameru līnijas. Īpaši izceļama ir Sony inovatīvā reāllaika izsekošana un reālā laika acu AF, kas kadra ietvaros kustībā saglabā asumu un fokusu uz izraudzīto objektu. Citas uzlabotas video iespējas ir 4K HDR ierakstīšana, S-Log profili profesionālā līmeņa krāsu gradācijai, 180 grādos pilnībā noliecams ekrāns un mikrofona ligzda augstas kvalitātes skaņas ierakstīšanai.

EISA LABĀKĀ KOMPATKAMERA 2019./2020.

Sony Cyber-shot RX100 VI

Sony RX100 VI ietver virkni vismodernākās foto tehnoloģijas, tomēr joprojām saglabā kabatas formāta izmēru, lai būtu viegli pārnēsājama, ātra un ar augstu attēla kvalitāti. Kompaktajā korpusā ir iespaidīgs ZEISS® Vario-Sonnar T * 24-200mm F2.8 – F4.5 izvelkams objektīvs, elektroniskais skatu meklētājs un iebūvēta zibspuldze.
20,1 megapikseļa 1,0 tipa CMOS sensors, kas apvienots ar ātru un uzticamu acu autofokusu, nodrošina asus attēlus un portretus. Kamera piedāvā arī sērijuzņēmumu režīmu ar ātrumu 24 kadri sekundē un iespaidīgu video funkciju klāstu, ieskaitot 4K ierakstīšanu un superpalēninājumu. Izmantojot bezvadu tehnoloģijas, tādas kā, piemēram, Bluetooth, NFC un Wi-Fi, iespējams ērti koplietot attēlus.

EISA LABĀKĀS TROKŠŅU SLĀPĒŠANAS AUSTIŅAS 2019./2020.

Sony WH-1000XM3

Trokšņu slāpēšanas austiņas ar jaunu un uzlabotu dizainu – Sony WH-1000XM3, kas ir trokšņus slāpējošo austiņu flagmanis, ir vienlīdz ērtas kā garā lidojumā, tā ikdienā. Izcilajai daudzlīmeņu trokšņu slāpēšanas tehnoloģijai ir aptuveni četras reizes lielāka signāla apstrādes veiktspēja, nekā tā priekštecēm, un tās pat pielāgojas dažādam gaisa spiedienam – kas būtiski ceļojot. Skaļuma mainīšana un dziesmu atlasīšana no atskaņošanas saraksta ir vienkārša, izmantojot skārienvirsmu, kas atrodas labajā austiņā, savukārt papildu funkcionalitāti var personalizēt lietotnē Sony Headphones Connect. Akumulatora darbības laiks ir vērā ņemams – ar vienu uzlādi līdz 30 stundām (ar ieslēgtu trokšņu slāpēšanu), bet ātra desmit minūšu papildu uzlādēšana ļaus klausīties vēl piecas stundas.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt