Jauni LG high-tech SUPER LED monitori

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Jauni LG high-tech SUPER LED monitori

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154913
    shady
    Participant

    LG Electronics (LG) tehnoloģiju entuziastus Baltijas valstīs iepazīstina ar jauniem SUPER LED monitoriem LG E81 un LG IPS5, kas ikvienam ļaus novērtēt LG inovatīvās monitoru tehnoloģijas priekšrocības.

    LG E81 monitorā ar SUPER+ izšķirtspēju novērsta jebkāda attēla kvalitātes pasliktināšanās iespēja pat formāta atjaunināšanas laikā. Tāpat tas padara asākas attēla malas un “dzīvākas” krāsas, ko nodrošina SUPER+ izšķirtspējas tehnoloģija ar 10,000,000:1 attēla kontrasta attiecību. Turklāt inovatīvās tehnoloģijas ietvertas slaidā 23 collu monitorā ar titāna un hroma apdari.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lg_monitor_ips5_1.jpg[/img]

    Lai nodrošinātu platāku skatīšanās leņķi, LG IPS5 monitorā parasto Twisted Nematic (TN) filmu sistēmu paneļu vietā izmantoti In Plane Switching (IPS) paneļi. LG nodrošina arī monitora kalibrēšanas ziņojumu, ko ražošanas procesa laikā vada īpaša ekspertu komanda, lai novērtētu krāsu gammas, temperatūras variāciju un atšķirību kvalitāti. Turklāt LG IPS5 Full HD kvalitātes attēls ar perfektu kontrasta attiecību un elegantu monitora dizainu panākts bez cilvēka veselībai kaitīgu elementu izmantošanas ražošanas procesā.

    Gan darbu ar dokumentiem, gan arī bilžu un video skatīšanos uz jaunajiem IPS5 monitoriem var novērtēt gan 22, gan arī 23 collu izmēros.

    Arī nākotnē LG plāno paplašināt SUPER LED monitoru klāstu ar jaunākās paaudzes izstrādājumiem.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lg_e81_monitor_1.jpg[/img]

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā