Kompakta dubultlēcu 2D/3D videokamera

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Kompakta dubultlēcu 2D/3D videokamera

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154895
    shady
    Participant

    Kompānija Panasonic iepazīstina ar videokameru HDC-Z10000 – pirmo pasaulē 2D/3D dubultlēcu videokameru, kura ir oficiāli savietojama ar AVCHD 3D/Progressive standartu. Jaunā videokamera nodrošina profesionālas kvalitātes 2D un 3D attēlu, manuālas funkcijas profesionālai lietošanai, kā arī nevainojamas kvalitātes audio ierakstu.

    Kvalitātes un cenas ziņā HDC-Z10000 videokamera izlīdzina atšķirības starp amatieri un profesionāli, kas padara to par ideālu ierīci mākslas studentiem, videografiķiem un tiem lietotājiem, kas vēlas uzņemt profesionālas kvalitātes videomateriālu.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_panasonic_hdc_z10000_video_cam_3d_1.jpg[/img]

    Videokamera ir aprīkota ar unikālu Panasonic Double 3MOS sistēmu, kas ļauj uzņemt augstas kvalitātes Full HD 2D un 3D attēlu. Š ī progresīvā sistēma nodrošina divus 3MOS sensorus (ar efektīvu pikseļu skaitīšanu pie 6.57 megapikseļiem), kas palīdz sasniegt izcilu krāsu un detaļu atveidi. Divas plaša diametra F1.5 lēcas, kas ierīkotas kameras labajā un kreisajā pusē, ir pārklātas ar Nano Surface Coating pārklājumu, kas videokameras gadījumā ir pielietots pirmoreiz un palīdz būtiski samazināt atspulgu un gaismas plankumu iespēju, nodrošinot asu, skaidru attēlu.

    Pateicoties kompaktajam izmēram, kameru ir ērti nēsāt līdzi, lai liktu lietā tad, kad tas ir nepieciešams. Arī uzlabotās manuālas funkcijas – piemēram, trīs atsevišķi ritenīši tālummaiņas, fokusa un varavīksnes diafragmas kontroles koriģēšanai – pilnībā atbilst profesionāļu vajadzībām un ļauj uzņemt tieši tādu attēlu, kādu lietotājs ir iecerējis. Intelligent Auto (iA) funkcija un jauns jaudīgs attēla stabilizētājs HYBRID O.I.S+ sniedz iespēju uzņemt skaistu un noturīgu attēlu, pat tad, kad filmēšana notiek, piemēram, lidojuma laikā.

    Š is dubultlēcu objektīvs der ne tikai platleņķa filmēšanai sākot ar 32 mm (29,8 mm 2D formātā), bet ir aprīkots arī ar 10x optisko tālummaiņu (12x 2D formātā, 23x filmējot ar digitālu tālummaiņu). Tas būtiski paplašina lietošanas iespējas – sākot ar filmēšanu šaurās telpās beidzot ar situācijām, kad lietotājs un objekts atrodas tālu viens no otra.

    Rezultātā tiek panākta izcila Full HD 3D attēla kvalitāte; 3MOS sistēma papildus nodrošina tādus pašus efektus arī 2D versijā, sniedzot precīzu un asu attēla kvalitāti, kas apvienota ar progresīvām ieraksta iespējām. Dubultlēcu objektīva priekšrocības īpaši noder vāja apgaismojuma apstākļos – arī tādās situācijās lietotājs var uzņemt skaidru attēlu ar minimālu trokšņu līmeni.

    Izmantojot tikko izstrādāto ātrdarbīgo procesoru Crystal Engine Pro II ar uzlabotām izšķirtspējas un trokšņu samazināšanas iespējām, tiek sasniegta optimāla Full HD attēla kvalitāte – arī attēla daļās ar sīku detalizāciju. Tāda pati veiktspēja tiek nodrošināta arī 2D formāta attēlam, kopā ar Full HD 1920 x 1080, 50 ierakstu.

    Papildus iebūvētiem mikrofoniem 5.1 celiņu Dolby Digital skaņas ierakstam, kamera ir aprīkota arī ar divām XLR-izejām ar 48 voltu fantomu barošanu ārējo mikrofonu pieslēgšanai. Tiek ierakstīta tīra skaņa ar minimālu troksni.

    Videokamera nodrošina labāko nozarē tuvplāna uzņemšanu: tie ir aptuveni 45cm 3D makro uzņemšanas gadījumā (aptuveni 3.5cm 2D formātā), vienlaikus saglabājot 32 mm skatīšanas platleņķi dubultlēcu 3D videokamerā. Tas ļauj ierakstīt attēlus, kurus līdz šim bija grūti uzņemt – piemēram, ziedus, mazus dzīvniekus un juvelierizstrādājumus, nodrošinot 3D tuvplānu un izcilu detalizāciju.

    HDC-Z10000 pārspēj citu kameru 2D attēla ieraksta iespējās, vienlaikus apmierinot arvien augošo pieprasījumu pēc 3D ieraksta. Pateicoties profesionālām augstas kvalitātes funkcijām audio ierakstā, manuālu darbību iespējām ar LCD ekrānu un EVF, HDC-Z10000 sniedz augstākā līmeņa profesionālās iespējas arī pusprofesionāliem lietotājiem.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā