Spēļu apskats oktobra mēnesim

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Raksti Spēļu apskats oktobra mēnesim

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155114
    shady
    Participant

    Līdz gada beigām daudz nav atlicis un mums, spēlētājiem, tās ir lielās dienas, jo visi izstrādātāji un izdevēji savus labākos projektus ir atstājuši gada beigām. Dažas spēles tomēr sastopas ar realitāti vai laika trūkumu, un tās nākas pārcelt uz vēlāku laiku. Starp tādām mums ir Serious Sam 3: BFE, kas ir pārcelts uz nākamo mēnesi, arī Batman: Arkham City PC versija tika pārcelta uz novembri. Tomēr nav par ko skumt, jo veikala plauktos parādīsies arī Pro Evolution Soccer 2012 un NBA 2K12, bet dejot gribētājus iepriecinās Dance Central 2 un Just Dance 3.

    Rage

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_rage_1.jpg[/img]

    Žanrs: FPS

    Izdevējs: Bethesda Softworks

    Izstrādātājs: id Software

    Platforma: PC, Xbox 360, PS3, Mac

    Izdošanas datums: 7. oktobris

    id Software atkal liek par sevi manīt. Š oreiz atmetot malā savu Quake un Doom sēriju, viņi ir gatavi prezentēt pavisam ko jaunu. Kā līdz šim viņi ir pārliecināti, ka ir galvas tiesu lielāki par visiem FPS žanrā, un tieši tāpēc šis projekts spēs pacelt latiņu pavisam citā līmenī. id Software ir pavisam pārliecināti par to, ka Rage ar visiem ieročiem, galvu šķaidošajiem bumerangiem, transporta līdzekļiem un postapokaliptisko pasauli, būs labākais, ko tu esi spēlējis.

    Dark Souls

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_dark_souls_1.jpg[/img]

    Žanrs: Action RPG

    Izdevējs: Namco Bandai Games

    Izstrādātājs: From Software

    Platforma: Xbox 360, PS3

    Izdošanas datums: 7. oktobris

    Sāpe pakaļā vai nervu bende, sauciet kā gribat, bet šis pārbaudījums ir atgriezies. Dark Souls ir netiešs turpinājums Playstation 3 ekskluzīvajai spēlei Deamon’s Souls. Spēle savā būtībā formulu nav mainījusi – spēlētājs, ierocis, mošķis un ātra nāve. Š ī spēle nežēlos vājos, izaudzinās stipros un iedomīgos. Š ī būs tā spēle, kurā jūs priecāsieties par katru nosisto mošķi, bet viena kļūda var likt pārspēlēt spēles posmu vairāk kā vienu reizi.

    Spider-Man”>[/color][/size]

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_spiderman_edge_of_time_1.jpg[/img]

    Žanrs: Action Adventure

    Izdevējs: Activision

    Izstrādātājs: Beenox

    Platforma: Xbox 360, PS3, Wii, DS, 3DS

    Izdošanas datums: 14. oktobris

    Nepaiet ne gads, kad zirnekļu cilvēks atkal nonāk spēlētāju rokās. Š oreiz gan nebūs tā iespēja vadīt dažādus zirnekļu cilvēkus, bet šoreiz mēs varēsim vadīt visiem zināmo The Amazing Spider-Man un Spider-Man 2099. Abiem zirnekļu cilvēkiem cauri laikam vajadzēs sadarboties, lai glābtu pasauli un pašiem savu nākotni.

    Dead Rising 2″>[/color][/size]

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_dead_rising_2_off_the_record_1.jpg[/img]

    Žanrs: Action Adventure Horror

    Izdevējs: Capcom

    Izstrādātājs: Blue Castle Games

    Platforma: PC, Xbox 360, PS3

    Izdošanas datums: 14. oktobris

    Dead Rising 2: Off the Record ir tas pats vecais suns tikai jaunās drēbēs. Š oreiz gan piedāvājot pavisam svaigas misijas, plašāku vidi, dažādākus ienaidniekus un stipri vairāk ieroču. Izstrādātāji izlēma atteikties no Chuck Greene, un šoreiz laukumā tiks palaists pirmās daļas varonis – Frank West. Izstrādātāji sola optimizētu ielādes laiku un kvalitatīvāku saspēli tīklā. Ja tomēr kādam tas būs par maz, šī spēle mums sniegs pavisam jaunu spēles režīmu „sandbox”. Jaunajā režīmā laika limits vairs nebūs, un tavā rīcībā būs spēles laukums, ienaidnieki, ieroči un tava fantāzija.

     

    WRC 2″>[/color][/size]

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_wrc_2_fia_world_rally_championship_2011_1.jpg[/img]

    Žanrs: Racing

    Izdevējs: Black Bean Games

    Izstrādātājs: Milestone S.r.l.

    Platforma: PC, Xbox 360, PS3

    Izdošanas datums: 14. oktobris

    Rallijs iebrauc arī šajā gadā, šoreiz gan ar lielākām ambīcijām. Pēc pagājušā gada neveiklā produkta, Milestone mēģina atkal, un šoreiz sola, ka spēle būs Dirt sērijas līmenī. Uzlabojumi atspoguļosies vidē, kura solās būt reālistiskāka. Tāpat mūs sagaida jauna fizika, bojājumi automašīnai, skaņas, grafika un apgaismojums. Arī spēlēšanas process būs uzlabots, klāt tam piemetot jaunus auto un trases.

     

    Forza Motorsport 4

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_forza_motorsport_4_1.jpg[/img]

    Žanrs: Racing

    Izdevējs: Microsoft Game Studios

    Izstrādātājs: Turn 10

    Platforma: Xbox 360

    Izdošanas datums: 14. oktobris

    Pagājušajā gadā debiju piedzīvoja Playstation 3 ekskluzīvs Gran Turismo 5. Š ogad Xbox 360 plāno atgūties ar savu ekskluzīvo sacīkšu spēli Forza Motorsport 4. Turn 10 Studios ir pacīnījušies godam, lai jūs šomēnes varētu baudīt un redzēt Forza sēriju pavisam jaunā un labākā gaismā. Nerunājot par grafiku, kas ir uzpumpēta līdz ārprātam un automašīnu skaitu palielināšanu, spēle iegūs pat Kinect atbalstu un, ja jums tas būs par maz, tad īsti fani piešaus bikses uzzinot, cik daudz spēlē būs sastopams materiāls no auto raidījuma TopGear.

    Batman”>[/color][/size]

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_batman_arkham_city_1.jpg[/img]

    Žanrs: Action Adventure

    Izdevējs: Warner Bros. Interactive Entertainment

    Izstrādātājs: Rocksteady Studios

    Platforma: PC, Xbox 360, PS3

    Izdošanas datums: 21. oktobris

    Pirmā spēle radīja nepārprotamu izbrīnu spēlētājos un kritiķos. Neviens negaidīja tik kvalitatīvu, tik aizraujošu spēli, kurā galvenais tēls ir supervaronis no komiksiem. Izspēlējot šo spēli un parokoties tajā dziļāk, visiem bija skaidrs, ka gaidāms turpinājums. Tā nu lūk – tumšais bruņinieks ir atgriezies un šoreiz sniegs mums iespēju darboties plašākā teritorijā. Sastapsim pretiniekus, kurus neredzējām pirmajā daļā, un noteikti redzēsim jaunu “gadžetu” klāstu.

    Stronghold 3

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_stronghold_3_1.jpg[/img]

    Žanrs: Stratēģija

    Izdevējs: SouthPeak Games

    Izstrādātājs: FireFly Studios

    Platforma: PC

    Izdošanas datums: 21. oktobris

    Beidzot ir pienācis tas laiks, un neskaitāmie Stronghold sērijas fani ir sagaidījuši Stronghold 3. Protams, spēle neizskatīsies kā tās priekšgājēji, bet gan iegūst pavisam jaunu, mūsdienīgu izskatu un fiziku. Fiziku nodrošinās ar Havok dzini, kas liks izskatīties lamatām un ēku sagraušanai daudz reālāk. Tomēr izstrādātāji FireFly sola, ka tas neliks vilties Stronghold veterāniem. Sērija atgriezīšoties pie pirmsākumiem, jo tās spēles process vairāk līdzināsies Stronghold, nevis Stronghold 2. Turklāt visvairāk iepriecina tas, ka atkal varēs katapultēt slimās govis.

    Might & Magic Heroes VI

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_might__magic_heroes_vi_1.jpg[/img]

    Žanrs: Turn-based Strategy

    Izdevējs: Ubisoft

    Izstrādātājs: Black Hole Entertainment

    Platforma: PC

    Izdošanas datums: 23. oktobris

    Pavisam drīz varēsim iegrimt varena kara vadoņa lomā, veidojot dažādas viltīgas stratēģijas jau sestajā Heroes of Migh and Magic sērijas spēlē, kas tagad gan nedaudz citādāk nosaukta – Might & Magic Heroes VI. Pie tam, ne tikai nosaukums ir nomainīts, spēli izstrādā Black Hole Entertainment, un tas ir pirmais šīs studijas veikums Might & Magic franšīzē. Spēlē būšot daudz jaunievedumu, piemēram, jauna frakcija – Sanctuary. Tāpat arī būšot izlaboti daudzi trūkumi, kas radās Might & Magic sēriju pārnesot 3D grafiskajā noformējumā. Ubisoft pat izveidoja speciālu forumu iepriekšējo Might & Magic spēļu VIP faniem, kur tie deva dažādus priekšlikumus un izcēla iepriekš pieļautās kļūdas.

    Battlefield 3

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_battlefield_3_1.jpg[/img]

    Žanrs: FPS

    Izdevējs: Electronic Arts

    Izstrādātājs: DICE

    Platforma: PC, Xbox 360, PS3

    Izdošanas datums: 28. oktobris

    Kad internetā parādījās pirmais video par šo spēli, tas lika daudziem spēlētājiem un šīs sērijas faniem sākt fantazēt – kādi ieroči būs pieejami, cik daudz spēlētāju klases ir pieejamas un kādiem transportiem varēs pārvietoties šoreiz. DICE mums vairs neliks gaidīt un šis mēnesis ir tas, kurā mēs visu to ieraudzīsim ar savām acīm. Labāka grafika, lielākas kartes, reālistiskāka vide, kā arī vienspēlētāja režīms, tāpat kā daudz kas cits pie mums nonāks jau pavisam drīz.

    GameVision.lv

    #276763
    Evers
    Participant

    Ar nepacietību gaidu Stronghold 3, noteikti izmēģināšu arī WRC 2.

    Lai vai kā visur slavē Battlefield 3, taču beta versiju pamēģināju un baigā sajūsmā nebiju, liekās tāds kārtējais COD-ModernWarfare veidīgais. Laikam esmu vecmodīgs, taču vēl aizvien uzskatu, ka Battlefield 2 ir labākais daudzspēlētāju šaujamgabals, kāds jebkad ir radīts, liekās tāds nopietnāks. Tikai žēl, ka Latvijā vairs nav neviena dzīva BF2 servera.

    #276764
    lexxx
    Participant

    Vispār jau heroes iznākšanas datums ir 11. oktobris. Arī torentos jau 12. datumā tika manīts.

    #276765
    Garinsh
    Participant

    Vispār šie ir Eiropas izdošanas datumi, jo tici vai nē, bet mēs dzīvojam Eiropā, un ASV oficiālais izdošanas datums ir 13. oktobris neatkarīgi no tā, ko tu redzēji torrentos.

    Battlefield 3 jau pasūtīts pirms pāris mēnešiem, un nenožēloju savu pirkumu gan pēc alfas, gan betas spriežot.

    #276766
    Evers
    Participant

    WRC2 tomēr izskatās diezgan nožēlojams, gan vadība, gan skaņa vēl aizvien CMR2002 līmenī. Spēles izstrādātāji nekad mūžā nav no asfalta nobraukuši.

    #276767
    RicoPico
    Participant

    Pamēģināju pabakstīt RAGE. Pabakstīju vienreiz, otreiz… Konstatēju, ka ir vērts dabakstīt līdz spēles galam. Tas ne kas, ka spēles vadīklas līdz sajūsmai atsit “Red Faction: Guerrilla”. Un par cik roku tapināšanā ir pielicis Bethesda Softworks, tad arī Fallout 3 elpa pakausī jūtama. Grafiski spēle ir ļoti skaista. Arī sižetam nav ne vainas. Principā- iesaku pamēģināt. Tiešām interesanta spēlīte. 🙂

    #276768
    RicoPico
    Participant

    Izgāju gāmuci. Lēnā garā, nesteidzinot notikumus, man tas aizņēma 12 stundas… Ja būtu izpildījis VISUS kvestus, varbūt sanāktu 13 darba stundas.

    Pie līdziniekiem Red Faction un Fallout 3 piesviedīšu arī Half-Life 2- beigās bija arī citadeles veidīgs iestādījums.

    Ieraugot spēles titrus, pārņēma riebīgs “un tas bijs viss?!”. Pat pēdējā bosa nebija (skaņa ar kādu izpūšas balons) pļrffffffffff…. Vispār esmu dziļi vīlies spēles scenāristos. It kā ideja laba, bet pasniegta nožēlojami prasti. Pēcgarša tāda pati kā pēc trešo transformeru noskaīšanās- skaisti uztaisīts (patiešām skaisti), bet sižets pilnīgi nesaturīgs.

    Pārāk spēcīgi ieroči un pārāk vārgi pretinieki. Brīžiem pat sarūgtināja fakts ka ar vienu bumerangu varēja nonest galvas 3 pretiniekiem vienlaicīgi.

    Taču, kā jau teicu, spēli ir vērts pabakstīt kaut vai tikai grafiskā skaistuma pēc.

    7 balles no 10 (mazuma piegarša aptumšo prātu, bet neskatoties uz to- spēle ir patiesi baudāma)

    ____________

    id Software atkal liek par sevi manīt.

    Neapšaubāmi labs kantoris. Malači, ka liek manīt.

    Š oreiz atmetot malā savu Quake un Doom sēriju, viņi ir gatavi prezentēt pavisam ko jaunu.

    Par to gan es varētu strīdēties. Interesanti kas tieši ir jauns? Zombiji weistlandā? Postapokaliptiskie izdzīvotāji, kuri veido kolonijas (labās kolonijas pret sliktajām kolonijām)? Vizināšanās ar sūdainu bagiju pa weistlandu? Kaut kur tas viss jau ir redzēts. Vienīgais, kas mani patīkami pārsteidza, ir pretinieku izveicība un “saprāts”.

    Kā līdz šim viņi ir pārliecināti, ka ir galvas tiesu lielāki par visiem FPS žanrā, un tieši tāpēc šis projekts spēs pacelt latiņu pavisam citā līmenī.

    Nemācēšu komentēt par visu FPS žanru, taču konkrēti RAGE saožu “augstāk par dibenu lekšanu”. Tālu no progresīva izrāviena nav, taču pēc spēles pabeigšanas mieru nedod nepabeigtā produkta sajūta. Būtu vēl mazliet pakodējuši- būtu arī tā “cita līmeņa latiņa”. Nu neko- gaidu spēles modus (DLC).

    id Software ir pavisam pārliecināti par to, ka Rage ar visiem ieročiem, galvu šķaidošajiem bumerangiem, transporta līdzekļiem un postapokaliptisko pasauli…

    Jap- ieroču klāsts ir labs. Kopā ir 10 ieroči, un katram vēl pa 3-4 munīcijas veidiem. Un vēl bumerangi un mehāniskie palīgi, kurus pats var salipināt no apkārtnē pieejamajiem materiāliem. Transportīdzekļu veidi? Kopā tie ir 4. Atšķiras tikai vizuāli.

    … būs labākais, ko tu esi spēlējis.

    Jā- spēle tiešām ir laba, bet varēja puikas vēl mazliet piestrādāt. Pagaidām produkts ir kā ar cirvi saskaldīts sarkankoks- skaists, taču skabargains. Ar skabargām domājot, ka vajadzētu kārtīgi noēvelēt.

    Starp citu- vienīgā spēle, kura mani ir atstājusi 100% apmierinātu ir Mass Effect pirmā daļa. Perfekta no A-Z. Joprojām, slīgstot sentimentā, ik pa laikam klausos spēles soundtreku (līdzīgs Daft Punk elektronikai no filmas TRON).

    #276769
    Garinsh
    Participant

    Respect for Mass Effect. Arī pats atzīstu to par vienu no labākajām spēlēm pēdējo gadu laikā, būs atkal jāiziet pirms trešās daļas iznākšanas.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā