Sound Card

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio Sound Card

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155287
    Tmkks
    Participant

    Sveiki!

    Par cik laiki iet uz priekšu un datori arī attīstas, tad biedzot izdomāju, ka vairs nevēlos paciest iebūvētās skaņas kartes sačakarētos portus.

    Dators man ir 5 gadus [ vismaz pamatplate ], tad viss pārējais ik pa brīdim tika uzlabots. Un agrāk sanāca ļoti bieži tumbiņas pārspraust uz austiņām kā dēļ tas ports ir izļurgājies un bieži vien pazūd signāls, tad pēc pāris sekundēm atkal parādās.

    Man pašam pašlaik ir jaukas Logitech 2.1 tumbiņas, kurām ir iebūvēts 3.5mm ports pašā tumbiņā, kas atvieglo iespraušanu uz izspraušanu, bet iebūvētajai skaņai tāpat patīk niķoties.

    Ko jūs varētu man varētu ieteikt kā aizvietotāju iebūvētajai kartei, ko es varētu atļauties bez sāpīgiem robiem kabatās?

    Lūdzu, neietekt skaņas kartes, kuras w7/Vista atbalsta tikai daļēji – slikta pieredze mēģinot tādas.

    #278043
    Imhoteps
    Participant
    #278044
    rodgerz
    Participant

    Man jau liekas, ka jebkura daudz maz zināmas firmas (nekad nepērc kaut kādus Gembird vai Sweex utml.) karte derēs Tavām austiņām un Logitech tumbiņām, tā ka kāto uz bodi un prasi karti.

    #278045
    Garinsh
    Participant

    Nederēs jebkuras firmas, jo cilvēks vēlas skaņas karti, kas nesit robu makā. Creative sūdā (atvainojos, bet cita vārda man tam nav) jau iegrābos. Pēc kārtīgas izpētes tika secināts, ka Asus ir vienīgie, kam ir pilnīgs Windows 7 atbalsts arī budžeta kartēm.

    Konkrēti pats lietoju Imhotepa ieteikto karti un esmu apmierināts.

    #278046
    Andron MacBeton
    Participant

    Ja neprot izmantot kompi kā tas paredzēts – nākās izdot naudu.

    Katrai mātenei sen jau i front audio ports! Tieši tam paredzēts, lai nečakarētu aizmugurējos portus.

    Kā arī nav saprotams kapēc tā skaņa parādās pēc kāda laika. Ja jau vadus nekustini.

    Izskatās ka vienkārši kompis ir tev pa sarežģītu.

    #278047
    Tmkks
    Participant

    Priekšējie porti pāris gadus atpakaļ cieta no ciemiņa kājas, jo tajos bija iespraustas austiņas kopā ar mikrofonu. Tāpēc nācās izmantot aizmugurējos caurumus.

    Jā, man nav saprotams, kāpēc skaņa parādās un pazūd ik pa brīdim, macbeton.

    Man pārmest to, ka es nesaprotu no datoriem tik daudz cik pats, ir tāpat kā iesēdināt mani lidmašīnā, es pasaku, ka nolūzt tas atveramais galdiņš un tad sākt man aizrādīt, ka es nezinu kurā vietā lidmašīnai lej eļļu. Un vēl pateikt: Tad nafig vēl vispār lido?!

    Cilvēki ir jāinformē, ja nezina. Nevis vienkārši un TUPI jāizgāž savs negatīvisms publiskajā telpā.

    Un paldies Imhotepam, gaidu skaņas karti savās ķetnās!

    Ak, ja būtu mums tāda pati sistēma kā XDA, kur var dot tos Thanks par palīdzību. Imhoteps to noteikti nopelnītu.

    #278048
    Element
    Participant

    Price/Performance zinaa shii skanas karte ir OK, bet ja man buutu jaaizveelas veelreiz – noteikti nenemtu. Nez kaapeec man draiveri uzlikaas tikai caur safe mode, nevareeju dabuut pie dziiviibas. Joprojaam lago skana dazaas online multiplayer speelees – sound freeze, dazi labi errori, bet taa iespeejams ir sisteemas specifika. Un tas ka te viens teica, ka Asus ir viens no labaakajiem atbalstiem softa zinaa ir pilniigas mulkiibas. Ne velti ir Uni Xonar draiveri!!!

    #278049
    Imhoteps
    Participant

    Savādi. Man visi drivaki uzlikās kā vajag, parastajā “modē”. Karte strādā perfekto, i spēlēs, i` OSē. Dīvaini. Mošk` OSē problēma? Jeb draiveri līki? Varētu uztaisīt isošku, jāuzmet uz kāda hostinga. Ko teiksi?

    #278050
    Garinsh
    Participant

    Tieši tas pats kas Imhotepam, viss iet ideāli. Sound freez gadās tikai tad, ja kāda spēle pati uzkaras. Un tas pats gadās ļoti reti. Toties Creative un citu ražotāju budžeta kartēm draiveri ir labākajā gadījumā no 2009. gada un tie paši nedraudzējas ar pilnībā atjauninātu Win7. Tam pašam Creative draiveru atbalsts pašlaik ir tikai tām kartēm, kas maksā ap 40Ls un uz augšu. Nu sorry, bet nevajag man tādas. Asus ir vienīgie, kas visām savām kartēm uztur draiverus up to date.

    #278051
    Imhoteps
    Participant

    Element! Tu nekautrējies! Saki, ja ko vajag.

    #278052
    Element
    Participant

    Draiveriem nav ne vainas – ir vilkti un instaleeti vairaakas reizes. Patreiz staav Uni Xonar draiveru paka – ar to viss taa pat – nelabojamais sound freeze lags tiesi online speelees nekur nav pazudis. Iespeejas OS ir liika, vai arii NET kontrolielis/SSD nepatiik? Any ideas?

    Issti nesapratu ko tu domaa ar to .iso ?

    #278053
    Garinsh
    Participant

    Pats arī lietoju SSD, tāpēc to variantu vari droši atmest malā.

    #278054
    Anonīms
    Neaktīvs
Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā