ASUS izziņo Zenbook Pro 16X OLED (UX7602)

ASUS izziņo Zenbook Pro 16X OLED (UX7602) – digitālā satura veidotājiem radītu klēpjdatoru bez kompromisiem, ar vairākām inovatīvām dizaina funkcijām un pilnīgi jaunu metāla korpusu ar inovatīvo Active Aerodynamic System Ultra (AAS Ultra) tehnoloģiju maksimālai veiktspējai.

Pieejams ar 12. paaudzes Intel® Core™ procesoriem un NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 grafikas karti, viegli pārnēsājamais Zenbook Pro 16X OLED nodrošina izcilu veiktspēju un ir pilns ar inovācijām, kas palīdz maksimizēt produktivitāti, atrodoties ceļā. AAS Ultra mehānisms automātiski paceļ un noliec tastatūru, nodrošinot ērtu rakstīšanas leņķi, kā arī uzlabo kopējo sistēmas dzesēšanu, ļaujot tai izkliedēt vairāk karstā gaisa.

Pie citām inovatīvām un uzlabotām funkcijām pieder pilnīgi jaunā RGB viedā apgaismojuma sistēma baltā krāsā, kas nodrošina viedās interaktivitātes funkcijas, ASUS Dial un palielināts skārienpaliktnis ar haptisko atgriezenisko saiti, kas ļauj ērti klikšķināt jebkurā vietā.

Zenbook Pro 16X OLED pārdefinē, kādiem jābūt digitālā satura veidotāju klēpjdatoriem, un palīdz radoši izpausties jaunā līmenī.

Inovatīvs dizains

Zenbook Pro 16X OLED ir vairākas produktivitāti uzlabojošas inovācijas. Atverot Zenbook Pro 16X OLED, pilnīgi jaunais, precīzi izstrādātais AAS Ultra mehānisms paceļ tastatūru par 7° uz augšu. Tas liek tastatūrai atrasties ideālā leņķī ērtai rakstīšanai. Mehānisms paceļ tastatūru par 14,5 mm, kas uzlabo dzesēšanu, nodrošinot par 30% lielāku gaisa plūsmu nekā iepriekšējās paaudzes modeļos. Tas savukārt palīdz samazināt klēpjdatora virsmas temperatūru par līdz pat 7°C, uzlabojot gan komfortu, gan CPU veiktspēju. Visbeidzot, noliekšanas mehānisms raida skaņu no diviem augstfrekvenču skaļruņiem, radot labāku stereo efektu un uzlabojot klausīšanās pieredzi.

Zenbook Pro 16X piedāvā arī jaunus veidus, kā strādāt ar uzlaboto ASUS Dial – intuitīvu fizisku rotējošu vadāmierīci, kas ļauj veikt tūlītēju un precīzu parametru vadību iecienītākajās lietotnēs radošam darbam. Tagad tā ir tikai 3,2 mm plāna un pārklāta ar stiklu parocīgai lietošanai. Tā ļauj viegli mainīt otas izmēru, palielināt piesātinājumu, pielāgot slāņa caurredzamību vai ātri atsaukt darbības. ASUS Dial arī ļauj lietotājam kontrolēt ekrāna spilgtumu, skaļruņu skaļumu un ir ritināma vertikāli, optimizējot radošo darbplūsmu. Tā nevainojami darbojas ar Adobe® Photoshop®, Premiere® Pro, Lightroom® Classic, After Effects® un Illustrator®. ASUS Dial vadāmierīce ir arī pilnībā pielāgojama, izmantojot ProArt Creator Hub, tāpēc tās funkcijas iespējams pielāgot lietošanai jebkurā citā lietotnē.

Zenbook Pro 16X viedā apgaismojuma sistēma piešķir radošajam darbam pilnīgi jaunu dimensiju. Papildus izgaismotam korpusa vāka monogrammas logotipam, katram taustiņam ir balts RGB tastatūras fona apgaismojums, ko papildina gaismas joslas abās tastatūras pusēs. Šī sistēma nodrošina dažādus viedos interaktīvos efektus. Kad klēpjdators tiek ieslēgts vai izslēgts, vai tiek pārslēgti veiktspējas režīmi, šīm darbībām var uzstādīt īpašu gaismas efektu. Ja akumulatora uzlādes līmenis ir zems, visas gaismas degs sarkanā krāsā. Pievienojiet USB ierīci, lai redzētu vēl kādu gaismas efektu, un, saņemot jaunu e-pasta ziņojumu, iespējams aktivizēt parocīgu vizuālo atgādinājumu. Sistēma atbalsta arī dažādus animētus apkārtējā apgaismojuma režīmus.

Lai vēl vairāk veicinātu efektivitāti un radošumu, Zenbook Pro 16X OLED ir aprīkots ar jaunu un palielinātu skārienpaliktni ar haptisko atgriezenisko saiti. Izmantojot lineārās rezonanses izpildmehānisma (LRA) tehnoloģiju visprecīzākajai haptiskajai atgriezeniskajai saitei, šim 150 x 90 mm skārienpaliktnim, kas ir par 84% lielāks nekā iepriekšējās paaudzes modeļos, ir arī spiediena sensori zem virsmas, tāpēc tas ir gatavs reaģēt un interpretēt jebkuru pieskārienu jebkurā skārienpaliktņa vietā.

Lai piešķirtu tam īpaši izsmalcinātu izskatu un sajūtu, Zenbook Pro 16X OLED ir ar CNC tehnoloģiju veidots unikāls viengabala korpuss no īpaši izturīga kosmiskās aviācijas klases 6000. sērijas alumīnija sakausējuma, un ārējām virsmām ir pret pirkstu nospiedumiem noturīgs pārklājums, kas saglabā apdares eleganto izskatu.

Nepārspējama veiktspēja

Nodrošinot izcilu veiktspēju, Zenbook Pro 16X OLED vadošais 12. paaudzes Intel Core i9-12900H procesors spēj tikt galā ar jebkuru radošo uzdevumu, un studijas klases NVIDIA GeForce RTX 3060 GPU ar NVIDIA Studio draiveriem nodrošina stabilu grafikas jaudu bez raizēm. Turklāt 32 GB ātrā RAM atmiņa un zibenīgā 2 TB PCIe® 4.0 x4 SSD ļaus veikt netraucētu radošo darbu bez jebkādiem atmiņas vai krātuves sastrēgumiem.

Zenbook Pro 16X OLED augstās veiktspējas komponenti ir efektīvi jādzesē, lai tie pilnībā sasniegtu savu potenciālu. To nodrošina jaunā ASUS IceCool Pro dzesēšanas sistēma, kurā tiek izmantoti divi klusi IceBlades ventilatori, katrs ar 97 3D izliektām lāpstiņām. Tie atdzesē 3D tvaika kameru un kosmiskās aviācijas līmeņa 5 mm siltummaiņas cauruli no CPU un GPU, un karstais gaiss tiek efektīvi izvadīts uz ārpusi, izmantojot jauno AAS Ultra mehānismu ar tā 14,5 mm tastatūras pacēlāju. Rezultātā CPU un GPU var darboties ar līdz 140 W kombinēto termiskās projektēšanas jaudu (TDP) veiktspējas režīmā bez ierobežošanas un klusāk par 40 dB standarta režīmā.

Zenbook Pro 16X OLED apvieno visu šo jaudu un veiktspēju 2,4  kg korpusā, kas ir tikai 16,9  mm plāns, tāpēc būt radošam, atrodoties kustībā, ir vieglāk nekā jebkad. Augstas ietilpības 96 Wh akumulators nodrošina līdz pat 10 stundām darbības bez strāvas, tādēļ Zenbook Pro 16X OLED izturēs pat visprasīgākās darba dienas.

Zenbook Pro 16X OLED ir aprīkots ar jaunāko WiFi 6E, kas ielādē tiešsaistes saturu vienā acumirklī, un to papildina ekskluzīvais ASUS WiFi Master Premium ar WiFi Stabilizer, WiFi RangeBoost un WiFi SmartConnect. WiFi Stabilizer filtrē bezvadu savienojuma traucējumus, lai nodrošinātu pēc iespējas lielāku ātrumu.
WiFi RangeBoost tehnoloģija izmanto vairākas antenas, lai panāktu lielāku WiFi diapazonu un lielāku caurlaidspēju, samazinot bezvadu savienojuma tukšās zonas.

Izmantojot MyASUS lietotni, WiFi SmartConnect automātiski izveido savienojumu ar labāko WiFi signālu un zināmajiem mobilajiem tīklājiem, savukārt TaskFirst ļauj lietotājiem pielāgot uzdevumu prioritāti atkarībā no pieejamā interneta savienojuma.

Zenbook Pro 16X OLED ir arī aprīkots ar visiem ievadizvades portiem, kas nepieciešami vienkāršai savienošanai ar modernām perifērijas ierīcēm. Jaunākie īpaši ātrie Thunderbolt™ 4 USB-C® porti atbalsta ātro uzlādi, 4K ārējos displejus un datu pārsūtīšanu ar ātrumu līdz pat 40 Gbps, turklāt pieejams arī HDMI® 2.1 ports un USB 3.2 Gen 2 Type-A ports, kā arī jaunākais 985 MB/s SD. Express 7.0 karšu lasītājs. Par sakariem un audio ievadizvadi parūpēsies ērtā apvienotā audio ligzda.

Apbrīnojams attēls

Lai nodrošinātu vislabāko vizuālo baudījumu, Zenbook Pro 16X OLED ir aprīkots ar pasaules līmeņa 16 collu 4K 60 Hz OLED HDR NanoEdge skārienekrānu, kas atbalsta darbības ar irbuli.

Displejs ar plašo 16:10 proporciju ir Dolby Vision un PANTONE® apstiprināts un nodrošina precīzu krāsu atveidi. Ar 550 nitu maksimālo spilgtumu tas ir arī VESA DisplayHDR™ True Black 500 apstiprināts un nodrošina visdziļākos melnos toņus un īpaši reālistiskas detaļas. Tā kinoteātra līmeņa 100% DCI-P3 krāsu gamma nodrošina īpaši spilgtas krāsas, un 0,2 ms atbildes laiks liek pat visstraujākajām kino ainām izskatīties īpaši gludi. Lai digitālā satura veidotāju acis justos ērti un droši garu darba vai atpūtas sesiju laikā, displejam ir arī TÜV Rheinland zema zilās gaismas starojuma apstiprinājums.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt