Kāda ir nejēdzīgākā dāvana?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Aptaujas Kāda ir nejēdzīgākā dāvana?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 22 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155967
    Graafiene
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/849_davana_prezervativs_1.jpg[/imgl] [align=justify]Vēl pavisam nesen, visas pasaules prātus nodarbināja tikai viena doma – ko dāvināt? Nu un kā gan bez tā, bija pienākusi gada lielākie apdāvināšanas svētku plejāde:  Ziemassvētki un Jaunais gads. Vieni par dāvanām bija padomājuši jau krietnu laiku iepriekš, bet citi haotiski skrēja pirkt pēdējā brīdi, pat īsti nepārdomājot kam un ko dāvināt. Pašai šogad beidzot visas dāvanas tika +/- tiešām sakarīgas, bet ir bijuši gadi, kad acis paliek 2x lielākas  un mati paceļas pietiekoši stāvus, lai saprastu, ka esmu šokā no cilvēku spējas ko tādu nopirkt, un kur nu vēl uzdāvināt. Esmu saņēmusi mistiska izmēra zeķubikses (man tādi apmēri bija gados 14), un lai vai cik tas nebūtu banāli, tad parasti tās marazmātiskākās dāvanas nāk tieši no cilvēkiem ar lielāku gadu stāžu. Tā pat arī manā īpašumā ir nonācis kubkrēsla pārklājs, lai gan man tāda krēsla savu mūžu nav bijis. Līdz ar to atkal manī pamodās sievišķīgas ziņkārības dzirksts, un nolēmu uzzināt, kādas ir muļķīgākās un bezjēdzīgākās dāvanas, kādas esiet saņēmuši. Atbilžu varianti šoreiz ir simboliski, jo domāju, ka pat mana fantazija nevar iedomāties par kādu izcilu “pērli” kuru ir saņēmis kāds no portāla lasītājiem.

    #282444
    samurajs
    Participant

    Lielākā tiesa no šeit uzskaitītā ir “pārdāvinātās” dāvanas – saņēmējam nederēja/nepatika, tāpēc pie izdevīga gadījuma uzdāvina citam pēc principa “dāvinātam zirgam zobos neskatās”. Nu turienes arī grāmatas, bezizmēra džemperi vai pelntrauks nesmēķētājam. Kaut arī grāmatas lielākoties piederas pie darbavietu dāvanām jubilejās.

    Man visvairāk gadījies, ka uzdāvina odekolonus (arī dārgos), nezinot kādi aromāti man patīk. Kaut kā pamazām pēc skūšanās jau tos izlietoju…

    #282445
    Black
    Participant

    Līdzīgi kā Samurajam – odekolons (ar ne visai tīkamu aromātu), ko izlietoju monitora tīrīšanai. Tas labi noder arī lai noņemtu uzlīmju līmes pēdas no audio CD vāciņiem.

    P.S. (neliela piezīme par tēmu) :

    Veikals “Dāvanas” ir vieta, kur tev pa muguru skrien skudriņas, tikai iedomājoties vien, ka kāds var tev uzdāvināt kādu no tām lietām.

    #282446
    Willis
    Participant

    Un kā ar odieri monitors tīrās, labi ?!

    #282447
    Black
    Participant

    Nav ne vainas. Uzsmidzina uz kāda kokvilnas auduma un tīra. Efekts tas pats, kas ar monitora tīrāmajām salvetēm. Odieris jau bāzēts uz spirta – viegli izgarojošs.

    #282448
    APOC
    Participant

    Svece.

    #282449
    Nelabojams
    Participant

    Da man vienmēr ir riebušās “mīkstās dāvanas” (izņemot ja kas pēc vaicājuma speciāli pasūtīts) + vēl grabažas, ko mana mamma mēdz saukt par “dāvināmajiem trauciņiem”. Tādi krājas kolekcijā uz skapjaugšas, kamēr reiz ir jāsaņem dūšu un jāizsviež tos ārā. APOC arī piekrītu.

    #282450
    Willis
    Participant

    Bezgaumīga kaklasaite-pašam nēsāt neder un citm dāvināt neērti. Parasti saku lai dāvina dāvanu karti, i dāvinātājam nav problēmas, i man labi.

    #282451
    y.e.s
    Participant

    man reiz uzdāvināja paštaisītu sveci bez degauklas iekšā (cilvēks ap 13 gadu, mājturībā mācījās taisīt, bet steigā aizmirsa ielikt auklu iekšā). tā arī neesmu atradis tam pielietojumu.

    #282452
    Kon
    Participant

    neesmu radis saņemt vērtīgas dāvanas, izņemot naudu, tāpēc man +/- dāvanas vispār asociējas ar kaut ko nevērtīgu

    #282453
    darklight
    Participant

    Visstulbākais ir kaut kādi “dekoratīvi” plauktā liekami ķinķēziņi, tai skaitā krājkases, un visāda citāda pseidomāksla. Likt nav kur, izmest žēl un neērti.

    #282454
    rodgerz
    Participant

    No darba vietas vienos Ziemassvētkos saņēmu nelielu dāvanu maisiņu, kur iekšā kartiņa un smaržīgi dekoratīvā svece botkina krāsā… Sīkums, ja ņem vērā, ka bija arī naudas prēmija pēcāk 🙂

    #282455
    msh
    Participant

    Mūžīgie kalendāri 😀

    #282456
    akms47
    Participant

    Pārkausē un ieliec degauklu pats.

    #282457
    akms47
    Participant

    Pašam nē, bet bračkam radiniece atnesa zivju zupu (nez cik svaigu), kura viņam negaršo un vēl pie tam ne pašas vārītu. Vai tas nav stulbi?

    Un vispār nafig tādu ēdienu nest, ja zini, ka tas nav jubilāra iecienīto delikatešu sarakstā.

    Ja vēl mirtu badā, es saprastu.

    Vispār cilvēkam, laikam, kaut kas aizgājis sviestā.

    Zupa bija viena no nejēdzīgākām dāvanām, bet pārējās ar izbesija.

    Konfetes/ šokolādes ar izbeigušos termiņu, apģerba gabali, kuri jubilariem neder ne pēc izmēra, ne pēc dizaina, ne dzimuma u.t.t. u.c. s@di.

    #282458
    RicoPico
    Participant

    Metāllūžņu sadalītājs uz kāpurķēdēm, kuram bākā tiek lietas zīdaiņa asinis. Negribu sev tādu. Nu negribu un viss.

    Tizlākais ko var uzdāvināt Jānim ir alus kauss vārdadienā. Nu kur lai es viņus visus grūžu?! Nopietni- katru gadu kolekcijai tiek pievienoti 3 līdz 5 jauni kausi… Ieskrūvējiet tak viņus sev, un izdomājiet ko oriģinālāku. Jejbogu, nu?!

    #282459
    Evers
    Participant

    Ziemassvētkos saņēmu skūšanās putu flakonu. Dāvinātājam labi zinot, ka es piekopju nedaudz bārdaina vecpuiša imidžu un vēl vecais flakons tā imidža pielabošanai kalpos ilgu laiku.

    #282460
    Graafiene
    Participant

    Nu tādu mantu man regulāri dāvina. Būtu jāsāk aizdomāties, kad dāvanā tiks saņemtas divas…

    #282461
    ruukjis
    Participant

    Man kaut kā nejēdzīgas dāvanas nav palikušas atmiņā… es labi atceros lieliskas dāvanas, bet nejēdzīgas kaut kā pagaist no atmiņas… vairāk orientējos uz to, lai pasākums būtu izdevies, tāpēc man būtu vieglāk nosaukt nejēdzīgākos pasākumus. 😉

    #282462
    MyNegation
    Participant

    Kad biju jaunāks un vectēvs vēl bija dzīvs, no viņa saņēmu dīvainas dāvanas. Kasete “latgales dāmu pops”, nolietots kabatas nazis, vismaz tiem štruntiem nāca līdzi kāds divlatnieks 😀

    Tad vēl pirms pāris gadiem bija tāds interesants atgadījums. Apkalpošanā bija viens muzejs, kad es biju atnācis šos apraudzīt, tūliņpa durvīm iesperās skrandains smakojošs vecis. Kā par brīnumu pienāk uzreiz pie manis un dod paša uzgleznoto gleznu kā dāvanu. Bildē uzskrecelēts ar melnu kaut kāds dabas skats, nu itkā nekas sarežģīts, bet prasts arī nelikās, bet tas rāmis – bilde iestiprināta starp divām rupji apgrieztām stikla loksnēm, kuras aptītas ar alumīnija drāti, lai neizjūk. Es kā mākslas nezinātājs, protams, atsakos, saku ka man tādu nevajag, bet, bet tā muzeja darbinieki vēl piebalso “Š…em, šis ir labs mākslinieks!!!”.

    Diemžēl, mākslu nenovērtējis, garadarbu izmetu aiz stūra tuvākajā miskastē. Lai piedod man bohēmā ieslīkušais mums nezināmais talants!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 22 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā