Mac OS X 10.8 Mountain Lion intensīvi «sēdina» bateriju

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Mac OS X 10.8 Mountain Lion intensīvi «sēdina» bateriju

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #156941
    samurajs
    Participant

    Veselai kaudzei problēmu ar Mac OS X 10.8 Mountain Lion pievienojusies vēl viena: pēc OS atjaunināšanas atsevišķiem lietotājiem baterijas kalpošanas ilgums bez lādēšanas samazinājies pat dubultīgi. Tehniskā atbalsta forumā šim jautājumam veltīta jau 31 lapa.

    Interneta resurss Ars Technika pēc sūdzību apkopošanas uzskata, ka vainojami 3 apstākļi: failsistēmas kļūdas, palielināta CPU slodze, kad programmas atrodas fona režīmā, un interneta savienojuma problēmas. Kāds no foruma lietotājiem JoeyR atradis metodi, kā zināmā mērā var atrisināt trūkumu: pēc OS upgrade nedrīkst datoru lietot uzreiz, bet jāpagaida, līdz tas nomierinās, resp. Mac OS veicis failu pārindeksāciju. Sevišķi, ja vēl uzstādīts antivīruss, tā darbība, skenējot failus vienlaikus ar to pārindeksāciju, var izraisīt pamatīgu CPU noslodzi ar enerģijas pārtēriņu.

    Bet lietotāji sūdzas arī par Mac OS X 10.8 Mountain Lion problēmām uz tīra HDD. “30 minūšu laikā baterijas lādiņš nokrita no 97% uz 43%,” raksta lietotājs bamboo02. “Ventilators jūk prātā, un mans MacBook Pro ir tik karsts, ka uz tā var cept olas.”

    Ars Technica veica eksperimentu, kura gaitā pierādīja, ka baterijas darbības ilgums samazinājies vidēji no 4,5 stundām līdz 3,5 stundām, kas ir 20% samazinājums. Tagad arī Apple pamodies un sācis uzņemt kontaktus ar neapmierinātajiem lietotājiem.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_macb_1.jpg[/img]

    Avots 1, 2.

    #288820
    Crow
    Participant
    #288821
    Stat1CX
    Participant

    Kārtējā jaunā ”mega amazing feature” neatceros nevienu apple produktu kuram līdzi nenāktu vesels klāsts ar šādām uber fīčām. Katram jaunajam apple iphone, ipad un softam nāk līdzi visādās amazing fīčas 😀 Tiešām nesaprotu cilvēkus kas maksā tādu naudu par bugainu mēslu. Tāda sajūta ka apple netestē nevienu savu produktu pirms to palaiž tautā – apple zombiji veiks beta testu un par to vēl samaksās naudu.

    #288822
    Willis
    Participant

    🙂 Kāpēc gan viņiem testēt ja ir kas pērk un ziņo par kļūdām .

    #288823
    Wuu
    Participant

    Viduvējam Latvietim par to nospļauties, Acer, Samsung, eMachine un citu drazu akumulatori stāv plauktā, vai jau kopš dzimšanas ilgāk par 30 minūtēm nav turējuši.

    #288824
    SFiX
    Participant

    Skatos, ka dažam jau atkal ir lielais prieks par citu neveiksmēm…

    #288825
    Triggers
    Participant

    Mazliet izbrīna Apple attieksme pret klientiem, ja ir kādi kritiski bugi.

    #288826
    Jaunzems
    Participant

    Izbrīna?

    #288827
    Crow
    Participant

    Redzot ļautiņus, kas spītīgi ar visu spēku lec uz grābekļa skaidri zinot, ka grābeklis tāpat vienmēr uzvarēs, agri vai vēlu kaut kā rodas sajūta, ka vai tik cilvēciskais žēlums nav lietderīgāk citur izlietojams.

    #288828
    Anonīms
    Neaktīvs

    Chill out, katram ražotājam savi mēsli. Parādiet kaut vienu iekārtu, kurai nebūtu tādi, vai citādi trūkumi.

    #288829
    Crow
    Participant

    Par to nav jautājums. Aber parādiet man vienu gadījumu, kur Apple pozicionē sevi kā parastu ražotāju (un es lietoju jēdzienu ražotājs ļoti plašā nozīmē, jo Apple praktiski neko paši neražo).

    #288830
    faq
    Participant

    Ä€bolzombijs kautko čīkst par aceriem un ēmašīnām. Jopt.

    Bet windaszombijam ir taisnība. Viena šitbūka vietā var nopirkt 4 acerus un vēl nauda paliek pāris aķīšiem.

    #288831
    valters.vasilis
    Participant
Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā