Rīgā ienāk jaunie sestās paaudzes skrejriteņi “Bolt 6”

2023. gada 13. jūlijs, Rīga – “Bolt”, lielākais Eiropas skrejriteņu operators, iepazīstina ar pašu ražoto jaunākās paaudzes elektroskrejriteni “Bolt 6”, kas šobrīd ekskluzīvi pieejams tikai trīs Eiropas pilsētās: Rīgā, Tallinā un Lisabonā. Jaunais skrejritenis, kas aprīkots ar vairākiem sensoriem, mikroprocesoriem un precīzām tehnoloģijām, nodrošina pilnīgi jaunus drošības, ilgtspējas un lietošanas pieredzes standartus. Rīgas ielās jau ir pieejami vairāk nekā 100 jaunie “Bolt 6” skrejriteņi.

“Bolt 6” ir izstrādāts, lai nodrošinātu braucēju un gājēju drošību. Sestās paaudzes skrejriteņa modelis ir pilnībā saderīgs ar visām Bolt SafeRide sistēmas funkcijām – piemēram, spēj atpazīt braukšanu tandēmā, izslīdēšanu un strauju bremzēšanu. Tāpat ietverti manevrēšanas indikatoru signāli, kas ļautu autovadītājiem un gājējiem savlaicīgi pamanīt skrejriteņu vadītājus.

Ar modernākajām tehnoloģijām aprīkotais “Bolt 6” ģenerē brīdinājumus un automātiski plāno transportlīdzekļu tehnisko apkopi, tādējādi nodrošinot, ka visi jaunās paaudzes skrejriteņi ir labākajā tehniskajā stāvoklī.

Uzņēmuma inženieru komandas izstrādātais skrejritenis pēc būtības komandai nodrošina kontroli pār programmatūru, kas ļaus atjaunināt un ieviest jaunas funkcijas bez atkarības no trešo pušu piegādātājiem. Tādējādi uzņēmums var nodrošināt, ka klienti, pārvietojoties ar “Bolt 6”, saņems jaunākos programmatūras risinājumus. Pateicoties efektīvai konstrukcijai un augstai izmantoto materiālu kvalitātei, jaunākā modeļa kalpošanas laiks būs 8 gadi. Skrejritenim ir modulāra konstrukcija, kas padara to viegli remontējamu, jo visas detaļas var nomainīt pret jaunām.

“Izstrādājot skrejriteni pašu spēkiem, mēs pilnībā kontrolējam programmatūru un aparatūru, kas ļauj mums nepārtraukti uzlabot drošības funkcijas, ko piedāvājam braucējiem un gājējiem. Pilna skrejriteņa izstrādes un ražošanas procesa pārņemšana savā pārziņā nozīmē arī stingrāku kvalitātes kontroli un vēl augstākus drošības standartus, kā arī jau sākotnēji koncentrējāmies uz visilgtspējīgākā koplietošanas skrejriteņa izveidi. Vienlaikus, šis jaunākais sestās paaudzes modelis ļaus mums nepārmaksāt par piegādātāju pakalpojumiem un ietaupītās izmaksas ļaus novirzīt tālāk mūsu klientiem, piedāvājot lētāku braucienu izmaksu,” uzsver Valts Marga, “Bolt” skrejriteņu operāciju speciālists Latvijā.

“Bolt 6” ir aprīkots arī ar Smart Parking 360 risinājumu paketi, kas ļauj kā uzņēmumam, tā arī pašiem lietotājiem pilnībā risināt stāvvietu problēmas. Komplektā ietilpst mākslīgā intelekta stāvvietu sistēma, kas reāllaikā pārbauda novietotā skrejriteņa fotogrāfijas. Sensori arī noteiks, ja transportlīdzekļa slīpums pēc novietošanas ir lielāks par 15 %, un brīdinās braucējus par nepieciešamību novietot skrejriteni pareizi.

Skrejritenis ir aprīkots ar 1,1 kWh pret vandālismu izturīgu akumulatoru, kas ar vienu uzlādi nodrošina 90 km nobraukumu. Tas nozīmē, ka skrejriteņi var darboties ilgāk starp uzlādēšanas reizēm, tāpēc ir nepieciešams retāk nomainīt akumulatorus. Tas arī samazina “Bolt” skrejriteņu darbības oglekļa dioksīda emisijas ietekmi uz vidi. Jauno akumulatoru var uzraudzīt ne tikai skrejritenī, bet arī tad, kad tas atrodas noliktavā vai transportēšanas laikā.

Skrejritenis ir aprīkots ar vienu no platākajām platformām nozarē un izvērstu stūri, un ir konstruēts tā, lai palīdzētu lietotājiem brauciena laikā saglabāt ērtu un drošu stāju. Zem platformas novietotais akumulators, kas nodrošina zemāku smaguma centru, nodrošina lielāku stabilitāti. Turklāt “Bolt 6” ir aprīkots ar balstiekārtu un lielāku 12 collu priekšējo riteni, lai palīdzētu braucējiem droši un ērti pārvarēt šķēršļus.

Pirmie 1000 “Bolt 6” eksemplāri izvietoti Rīgā, Tallinā un Lisabonā.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt