LG plāno samazināt siltumnīcefekta gāzu emisiju

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR LG plāno samazināt siltumnīcefekta gāzu emisiju

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #153649
    shady
    Participant

    LG Electronics (LG) šogad plāno samazināt siltumnīcas efektu izraisošās gāzu emisijas par gandrīz 14 miljoniem tonnu, pārspējot pagājušā gada rādītāju — 12,9 miljonus tonnu. Jāatzīmē, ka LG noteicis mērķi no 2009. līdz 2020. gadam sasniegt kopējo gāzu emisijas samazinājumu par 200 miljoniem tonnu.

    “Iespēju sasniegt izvirzīto mērķi nodrošinājis mūsu spēcīgais akcents uz ekoloģiskajām tehnoloģijām,” sacīja LG Electronics galvenais tehnoloģiju vadītājs Dr. Skots Ä€ns (Skott Ahn). “Videi draudzīgu un energoefektīvu tehnoloģiju ražošana ļaus LG panākt kaitīgo izmešu samazinājumu, vienlaikus turpinot padarīt cilvēku dzīvi ērtāku un līdz ar to — labāku.”

    Kompānijas zaļās izaugsmes un ilgspējas pārvaldības ģenerālplānā “Green 2020” LG ietvēris siltumnīcas efektu izraisošo gāzu apjomu samazinājumu ne tikai efektivizējot ražošanas un loģistikas procesus, bet arī radot energoefektīvus izstrādājumus, kas lietošanas posmā būtiski samazina CO2 izdalīšanos. Tāpat LG plāns ietver siltumnīcas efektu izraisošo gāzu emisiju samazināšanu pašās ražošanas iekārtās, kā arī citās saistītajās darbībās un enerģijas pārvaldībā.

    Turklāt nozīmīgākā daļa no LG enerģijas ietaupījumiem panākti, uzlabojot patēriņa izstrādājumu efektivitāti — piemēram, pateicoties energoefektīvajiem LED televizoriem, gaisa kondicionieriem, kā arī LG ekoloģiskāko ledusskapju un veļas mazgājamo mašīnu ražošanai. Tāpēc arī šogad LG turpinās attīstību ar mērķi panākt siltumnīcas efektu izraisošo gāzu samazināšanu vēl par 8% .

    Vēl pagājušajā gadā emisiju samazinājums par 50 000 tonnām tika panākts, pateicoties darbinieku ieteikumiem iekārtu efektīvākai izmantošanai. Tāpat LG turpinās darbu ar sadarbības partneriem un piegādātājiem, lai tos iedrošinātu “zaļākai” darbībai, nosakot un ieviešot inovatīvus procesus atkritumu apjoma un enerģijas izlietojuma samazināšanai.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā