Microsoft prezentē savu "Windows Store"

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft prezentē savu "Windows Store"

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155504
    samurajs
    Participant

    Vispirms neliela atkāpe: Microsoft oficiāli paziņojis, ka Windows 8 publisko betu mēs patiešām testēsim februārī. Un šajā betā būs iekļauts arī jaunais Microsoft “programmu veikals” jeb Windows Store.

    Tātad kas mūs sagaida šai veikalā? Divritenis nav izgudrots, Windows Store darbojas pēc Mac App Store parauga. Bet Redmonda centusies izlabot trūkumus, kuri piemīt Applei. Atšķirībā no Mac App Store, šeit varēs arī izmēģināt shareware programmas. Tāpat kā visur, arī Windows Store piedāvās gan maksas, gan bezmaksas aplikācijas.

    Microsoft līdzīgi kā Apple ieturēs 30% starpnieka tiesu, bet lai stimulētu izstrādātājus veidot vērtīgas un dārgas programmas, pēc 25,000 $ peļņas sasniegšanas komisijas maksa samazinās līdz 20%.

    Minimālā un maksimālā cenas veikalā ir fiksētas – no 1,49 USD (Applei 1,00 USD) līdz 999 USD. Pirkumu apmaksa iespējama dažādos veidos, ieskaitot PayPal. Lai iekļūtu Windows Store ar savām izstrādēm, dalības maksa izstrādātajiem – fiziskām personām noteikta 49 USD, bet firmām – 99 USD apmērā.

    Lai cilvēks, nopērkot kādu programmu, neuzrautos uz krāpniekiem vai urķiem, visas Windows Store ietilpstošās programmas pēc Apple parauga tiks rūpīgi pārbaudītas. Pagaidām, beta testēšanas laikā, Windows Store darbosies, bet tanī būs tikai bezmaksas programmatūra.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_windows_store_580x325_101ea_1.png[/img]

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9s0gvahkos4[/youtube]

    Sīkāk lasām msdn blogā.

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā