Esi saslapināts, ko nu?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Aptaujas Esi saslapināts, ko nu?

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157203
    shady
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/29_smejas_1.jpg[/imgl] Brīvdienas nav aiz kalniem, bet līdz tam vēl esam iespundēti ofisos, skolās un citās ar sienām norobežotās teritorijās, tādēļ, lai noīsinātu laiku un uzlabotu garastāvokli, piedāvāju jums nelielu relax video, un līdz ar to arī mazu aptauju.

    Līdz šim (par laimi) nav nācies iekrist uz retajiem LV censoņu mēģinājumiem uzņemt līdzīgus joku video, bet nekad nesaki nekad, tādēļ jābūt gatavam uz visu. Noskatoties šo slapjo T-kreklu padarīšanu iedomājos par to, ka es pat nezinu kāda būtu mana reakcija. Bet kāda būtu jūsējā? Jebkurā gadījumā būtu interesanti uzzināt arī par to, kā reaģējat, kad jūs cenšas izjokot draugi (visticamāk 1.aprīlī), un varbūt ir kāds ievērības cienīgs atgadījums, kurš pat nav bijis speciāli izplānots.

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BJCEqaLSoUc[/youtube]

    #290580
    ruukjis
    Participant

    Atkarībā kāds joks, uz tādiem gaumīgiem jokiem jau neapvainojas, bet ja mani izpeldina pret paša gribu… ja ne vainīgā zobus, tad vienu no kamerām toč paņemtu kā kompensāciju par morālo kaitējumu.

    #290581
    valters.vasilis
    Participant

    Kāds vispār nebūtu spējīgs mājās aiziet.

    #290582
    aoma
    Participant

    Tas atkarīgs no konkrēta indivīda humora izjūtas. Citam joks, cits kraus pa zobiem, kā jau te daži izteicās. Kur joks beidzas un sākas ņirgāšanās – grūti saskatāma finese, tāda universāla robežšķirtne laikam nemaz nepastāv. Ir indivīdi, kam pat s*du spainis uz galvas izraisīs vien platu smaidu. Vai arī no sākuma apvainosies, bet kad uzzinās, ka ticis filmēts, būs starā.

    #290583
    Aldis
    Participant

    Š is jau samērā vecs videoklips, bet jā – tagad godīgi sakot būtu pat samērā padārgi iegāzties tādā ūdens gultā.

    Joks ta joks, bet ja sakritības pēc portfelī stāv laptops, ārējais cietnis, kabatā mobilais, vai pat divi – tad skāde varētu būt dārgāka par pašu dīvānu kādu veikalā var iegādāties. Ja viss tas samirktu, un vēl nestrādātu – tad kompensāciju gan vēlētos izbliezt.

    #290584
    WordPad
    Participant

    Tāpēc tur ir tā zīmīte ar nosvītrotu mobi.

    Bet, joks smieklīgs, bet ļauns… priecīgs noteikti nebūtu.

    #290585
    faq
    Participant

    Reaģētu droši vien šādi https://www.youtube.com/watch?v=k39MEh08m5A

    Apdolbītie līdzcilvēki. Nesaprotu, kādēļ šamie nesi pa purnu tiem idiņiem? Just for loughts piemēram. Nedokmāju ka šamie mēģinātu kādu “jociņu” pamēģināt postpadomju valstī.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā