Full HD filmēšanai zem ūdens

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Full HD filmēšanai zem ūdens

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157851
    shady
    Participant

    Panasonic prezentē jaunas, izturīgas Full HD (1920 x 1080) videokameras aktīvam dzīvesveidam HX-WA30 un HX-WA3. Jaunās kameras ietilpst WA sērijas produktu klāstā, kas kļuvuši populāri tieši pateicoties ūdensizturīgajai konstrukcijai. HX-WA30 un HX-WA3 kameras ļauj uzņemt gan foto, gan arī video attēlus, un tās pat aukstā un slapjā vidē ir ļoti ērti noturamas vienā rokā.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_panasonic_wa3_1.jpg[/img]

    Paaugstināta izturība un Wi-Fi funkcionalitāte

    Ar HX-WA30 kameru var nirt jau par 7 metriem dziļāk, nekā tas bija iespējams ar tā priekšgājēju HX-WA20, tas ir, kopumā līdz pat 10 metru dziļumam un ilgumā līdz 60 minūtēm. Jaunais modelis spēj izturēt arī kritienus no 1,5 metru augstuma, kā arī aukstumu līdz pat -10°C grādiem. Kamerā iebūvētā Wi-Fi atbalsta dēļ to var savienot ar viedtālruni vai planšetdatoru, lai mobilo ierīci izmantotu kā attālināto skatu meklētāju, aplūkotu tajā uzņemtos attēlus un tos koplietotu sociālajos tīklos.

    Ar HX-WA 3 kameru var nirt ūdenī veselu stundu dziļumā līdz 5 metriem, kas ir par 2 metriem vairāk nekā ar tās priekšgājēju HX-WA2, turklāt arī šis kameras modelis ir aukstumizturīgs.

    Abas jaunās kameras ir pasargātas arī pret putekļiem, padarot tās par teicamu sabiedroto aktīvai atpūtai skarbā vidē, piemēram, pludmalē, nirstot zem ūdens vai kāpjot sniegotos kalnos.

    Izcili Full-HD video attēli un fotogrāfijas

    Jaunajie kameru modeļi, kas aprīkoti ar Panasonic inteliģentās izšķirtspējas tehnoloģiju, ļauj lietotājiem savus piedzīvojumus iemūžināt ne tikai Full HD izšķirtspējas video, bet 16 megapikseļu fotogrāfijās.

    Radošie filtri

    Savām radošajām izpausmēm lietotāji var izmantot HX-WA30, HX-WA3 un HX-DC3 kamerās ietvertos Creative Control efektu filtrus – Miniatūrs efekts, Viena punkta krāsa, Veclaicīgs kino, Laika plūduma ieraksts, Spoka efekts, Fish-eye efekts, HDR krāsojums, Maiga āda, Melnbalts, Sēpija, Košs attēls un Maigs attēls – šie efekti ir pieejami gan foto, gan arī video režīmā. Ar dažādiem efektiem apstrādāt var arī jau uzņemtus attēlus.

    Tālummaiņa bez attēla kvalitātes zuduma

    Papildus 5x optiskajai tālummaiņai, abas jaunās kameras ir aprīkotas ar augstas kvalitātes attēlapstrādes dzini, kas video uzņemšanas laikā ļauj izmantot 18x Intelligent Zoom* tālummaiņu bez attēla kvalitātes zudumiem. Par nekustīgu un asu attēlu tālummaiņas pielietojuma laikā parūpēsies aktīvā attēla stabilizācijas sistēma.

    HX-DC3

    Mazāk riskantiem vides apstākļiem, taču joprojām aktīvam dzīvesveidam būs piemērota jaunā HX-DC3 kamera. Stilīga, eleganta un ar nelielu 162 gramu svaru, kas pielīdzināms viedtālruņa svaram, jaunā HX-DC3 kamera spēj uzņemt Full HD video attēlus un 16 megapikseļu fotogrāfijas. Papildus Creative Control efektu filtriem kamera ir aprīkota arī ar 15x inteliģento tālummaiņu, kas ļauj pavisam viegli iemūžināt arī tālumā esošus objektus.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_panasonic_dc3_1.jpg[/img]

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=Panasonic+kamera&cn=100&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā