Homiķi svin uzvaru – B. Aiks pamet Mozilla CEO amatu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Homiķi svin uzvaru – B. Aiks pamet Mozilla CEO amatu

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159558
    samurajs
    Participant

    Pēc tikai divu nedēļu darba jaunais Mozilla līderis Brendons Aiks aizgājis no amata. Viņš arī pārtrauks darbus pie Firefox izstrādes un citiem Mozillas projektiem. Iemesls – homoseksuālisti sākuši aktīvu Mozillas produktu boikotu, pieminot Aika iestāšanos pret viendzimuma laulībām. Tā kā vadītājs nevēlas, lai šo aktivitāšu rezultātā ciestu Firefox attīstība, viņš pieņēma vienīgo saprātīgo lēmumu.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_440_52.jpg[/img]

    #307530
    Aldis
    Participant

    Debīlie homīši… 😀 Pēc visa apraksta, no Aika varēja sagaidīt labumus mozillas attīstībai, bet še – kas tev deva 😀 tagad galvenais lai ieliek līdzvērtīgu vadītāju ar pieredzi nozarē.

    Tagad Googlei paveras laba iespēja – iecelt homoseksuālu runasvīru pie Chrome reklāmām! 😀 Aizies uz urrāā! 😀

    #307531
    BlackHalt
    Participant

    A, ko? Internat sExspoler nav nemaz tik slihtc.

    https://media.giphy.com/media/qYwTqHNjl4ZHi/giphy.gif

    #307532
    Jaunzems
    Participant

    Njā, ļoti neuzkrītošs viedoklis virsrakstā 😀

    Par pašu personu – godpilna rīcība atkāpties spriedzes rezultātā, tiesa gan, lai gan viņa pagātnes darbībām un izteikumiem nepiekrītu, svētās vārda brīvības vardā – nevienam nevajadzētu atkāpties nevienam dēļ tā, ko teicis ar darbību kompānijā nesaistītā laikā.

    #307533
    RicoPico
    Participant

    Jā, un tagad visi tie boikotētāji (a viņu nav maz) поламились kačāt un spridzināt FF lejuplāžu reitingus . Ka tik ne arī… Geju pārtijs FF Downloads sadaļā ar welkomdrinkiem un uzkodām. Katram trešajam buča staklē no Aika.

    Aiks kapitulējis pedarastu priekšā… Bļin, nu skaties no kuras puses gribi- ziņa ir vairāk kā rēcīga.

    #307534
    nevertell
    Participant

    Jūs visi te tādi homofobi esat ? 😀

    #307535
    RicoPico
    Participant

    Man pret gejiem viedoklis tāds pats kā pret baznīcu. Kamēr nelien sejā un neuzbāžas ar savu pedarastiju, tikmēr viss labi- lai dzīvo un ganās savā sulā. Bet nē! Š ie sit dūri pie krūtīm un līdz aizsmakumam bļauj “Es esmu pedarasts!!!”. Rīko skaļus gājienus, aicina pievienoties… Man nepatīk šis agresīvis šovinisms.

    #307536
    jonjs
    Participant

    Tas ir “psc” šitā pateikt un ja nu homoseksuālistu dēļ tagad cietīs mans mīļākais pārlūks (patiesībā es vienkārši to lietoju, bļ … )? Ko tad ? 😀 Te baumo, ka pedofilus arī grib padarīt par “normāliem cilvēkiem” ar netradicionālu seksuālo orientāciju. Ceru, ka nē. Kā tajā anekdotē:

    “Juri vai tu mani gribi?”

    “Nē negribu!!!”

    “Bet varbūt tomēr?”

    “Beidz Valdi, citādi dabūsi pa muti!!!”

    Bet bērni sevi aizstāvēt nevar, jo ir maziņi !!!

    #307537
    Aldis
    Participant

    ++

    Man tas pats kas pret homikiem, tas pret baznīcu un citām pasaules «dīvainībām». 🙂 Kamēr neesmu iesaistīts, nebāžas virsū – tamēr neko, neinteresē ne kurš kam tic, ne kurš ar ko guļ.

    Bet kā jau kaut kad pa šo tēmu runājot, pavisam dīvaini šķiet tā rādīšana pasaulei – lūk es esmu zilais!! Rīkot gājienus tā lai pēc iespējas vairāk redz, “palīdzēt bērniem”, un ko tik ne – tā jau ir tomēr ir nedaudz jaukšanās iekšā pa vidam sabiedrībai. Nevajag tā.

    #307538
    Kualds
    Participant

    #307539
    Jaunzems
    Participant

    Man gan liekas, ka jaukšanās sabiedrībā ir tieši tad, kad tādi kā jūs māca viņiem kā dzīvot un kāpēc tas, kādi viņi ir piedzimuši, ir nepareizi un amorāli 😀

    Lielai daļai latviešu, padomju stila audzināšanas iespaidā, ir radies iespaids, ka pilnībā visi minoritāšu pārstāvji ir ar marķieri uzrakstījuši uz pieres “GEJS”, uzmācas visiem pēc kārtas ar savu novirzi un veic netiklības uz katra ielas stūra, pie tam ar pluspunktiem tad, ja tas notiek bērnu priekšā. Nē, nepavisam ne, tie ir normāli cilvēki, kuri dzīvo normālas dzīves, un kuriem vienīgā atšķirība no Jums ir tikai viens ķeksis specifikāciju lapā pie sadaļas “Seksuālā preference”.

    #307540
    Aldis
    Participant

    Nu lai jau ir jamiem tas ķeksis, kā jau rakstīju, mani ne tas traucē, ne tamdēļ es jamos neciešu – pašam viens no agrākējiem labiem čomiem palicis samērā zils, nu i? Tā pat ik pa laikam saskrienamies…

    Man nav nekas pretī, bet tie gājieni?

    Es neeju tagad gājienā un neplātos ka man patīk sievietes! 😀

    #307541
    nevertell
    Participant

    Bet vai gomoseki kādam uzbāžās un aicina pievienoties ? Kā Streips reiz teica, kur kārniņš rāda, tur arī orientējamies.

    Un praidus jau viņi taisa tāpēc, ka, lai arī laulības šķietami ir “baznīcisks” process, mūsdienās ar laulībām kopā nāk nodokļu atvieglojumi un mantošanas tiesības utml. Kāpēc tas ir jāliedz gejiem?

    Ko nozīmē- nelec sejā. Tu saki, ka geji lai dzīvo, kā dzīvojuši, bet viņi nedrīkst būt geji tavā acu priekšā ? Bērniem bērnību bojās ? Entās reizes ir pierādīts, ka homoseksuāli pāri nekādā veidā neietekmē bērna orientāciju. Seksuālā orientācija ir daļēji ģenētiski iekodēta un daļēji tā attīstās pirms vēl bērns spēj kārtīgi aptvert, vai tas ir čalis vai meitene, kas bučo to otru lielo, kājaino ērmu.

    Ja jums ir pretīgi skatīties uz gejiem, tad neskatieties. Visi šie argumenti gadus pārdesmit štatos tika celti pretī melnādaino cilvēktiesību pārstāvjiem. Fuj, melnais un baltā sieviete kopā- pēēēēē. Kādu piemēru tas rādīs ? Un tiri piri.

    Būt gejam ir līdzīgi kā būt heteroseksuālam fetišistam, tikai būt gejam ir publiski acīmredzamāk. Abos gadījumos abi ir parasti cilvēki. Un geji ņemās tikai un vienīgi par to, ka vienam ir vairāk tiesību kā otram. Un ne tikai tiesiskajām.

    Protams, psiholoģija māca, ka cilvēki asi reaģē tikai par to, par ko nejūtās droši. Kas tad nu, krāns vairs nestāv ?

    Un Janka, kopš kura laika visi pedofili ir geji un otrādāk ? Kāpēc lai kādam, kuram patīk savs dzimums, uzreiz ir arī nepārvarama vēlme izvarot bērnus ?

    >inb4 haha ņevertell ir gejs

    Fuck off virgin scrubs, ir man meitene.

    #307542
    Participant

    Jocīgi, ka tautā homoseksuālus cilvēkus par pederastiem sauc, lai gan gaužām bieži homoseksuāli cilvēki ir kopā ar +/- savu vienaudzi. Un vēl interesanti, ka viņus par kaku stūmējiem sauc, lai gan anālais sekss ir sastopams arī heteroseksuālos pāros, un neticu, ka reti.

    Ja kādi iebildumi pret Praidu, lūk arī kaut kas priekš jums. 🙂

    #307543
    Andron MacBeton
    Participant

    Ja viš tiešām aizgāj tapēc ka to pieprasij peģik apvienīb, nu ta viš savā ziņā atbalst tos peģiks! Kamdēļ šis cirks? Mozilla iet Micro$oft virzienā? Laikam jau… pārējie viņu softi arī paliek peģiciski – Thunderbird, Filezilla.

    #307544
    BlackHalt
    Participant

    Jā, jā, jā … sevišķi FileZilla un Godzilla ☻

    #307545
    msh
    Participant

    Jā, un kāda iksa pēc viņiem vajadzētu ļaut adoptēt bērnus? Viendzimuma pāris vairoties nevar – nakuj bērnus?

    #307546
    Crow
    Participant
Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā