Pagājušonakt sākta jaunināšana uz iOS7

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Pagājušonakt sākta jaunināšana uz iOS7

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158768
    samurajs
    Participant

    Vakardienas vakars bija zīmīgs ar “ābolfanu” vispārējo eiforiju Apple mobilās iOS 7 atjaunināšanas sakarā. Vismaz no “iOS 7” mudžēja gan tviteris, gan Google+, gan Facebook. Var jau saprast tos, kuriem daudzus gadus nemainītā lietotāja saskarne apnikusi līdz pēdējam.

    Atjaunināties uzreiz izdevās ne katram; Apple serveri bija pārslogoti. Vismazāk sūdzību bijis no iPhone 5 lietotājiem – laikam tāpēc, ka tam visjaudīgākie dzelži. Vājāku modeļu īpašnieki sūdzējās, ka viedtālrunis sācis bremzēt “tāpat kā Android”. iPad 2 un iPad 3 lietotāji sūdzas par lietotāja saskarnes lēnu darbību. Tā ir bijis katru reizi pēc jaunas iOS versijas izlaišanas, jo katrs jaunais iOS laidiens kļūst aizvien resursprasīgāks. Daļu problēmu vēlāk parasti izdodas likvidēt ar atjauninājumiem.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_hero_1.jpg[/img]

    #301582
    Aldis
    Participant

    Vakar vakarā viss twitteris burbuļoja par iOS7 un GTA5. 😀

    #301583
    zinkarigais
    Participant

    Vakar mierīgi pāris minūtes pēc 20:00 sāku lejuplādēt atjauninājumu. Viss normāli uzinstalējās un tagad liekas, ka mans 4S strādā pat labāk. Katrā ziņā pārmaiņas ir patīkamas.

    #301584
    garaisezis
    Participant
    #301585
    Anonīms
    Neaktīvs

    Kopumā 7 versija iepriecina ar jaunievedumiem, bet ir arī lietas kas kaitina. Nu piemēram kāpec kontaktu saraksta malā burti bija jāaizstāj ar punktiņiem. Tas ka es zinu alfabētu vēl nenozīmē ka vēlos katreiz to atkārtot ja vēlos sameklēt piemēram “M’.

    #301586
    garaisezis
    Participant

    man vienīgais kas nepatīk ir mūzikas atskaņotājs, jo es diemžēl nevaru atcerēties visiem mūzikas albumiem vāciņus pēc izskata.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā