Lai dzīvo Latvijas Pasts – labākais pasts pasaulē!

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Cilvēks un Sabiedrība Lai dzīvo Latvijas Pasts – labākais pasts pasaulē!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #161103
    samurajs
    Participant

    Š o autorrakstu jums nāksies izlasīt Samuraja blogā. Bet komentēsim gan varbūt šeit 🙂

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_pasts1_1352888444352_1.jpg[/img]

    #318418
    ruukjis
    Participant

    Tas nav nekas neparasts. Es nezinu pēc kādas loģikas pasta darbinieki izdomā vienu vai otru paciņu piegādāt uz mājām. Vienu brīdi domāju, ka paciņas izmērs/svars, bet nekā – esmu slājis uz pastu pat pēc aploksnes biezuma paciņām, savukārt pastkastē ir pienākušas tādas paciņas, kas liek domāt vai tik pastam nav kaut kāda teleportācijas ierīce, jo cita skaidrojuma kā viņi jamo dabūja manā kastītē nav.

    Par cik manam pastkastītes saturam nav tik viegli tikt klāt, tad esmu tikai par piegādi uz mājām.

    #318419
    jurgenz
    Participant

    Paciņas pazušanas gadījumā kurā brīdī būtu iespējams saukt pie atbildības pasta dienestu (kur noteikti atrastos viens vainīgais), un tie segtu paciņas vērtību ķīnietim, lai tas varētu tev jaunu sūtīt?

    #318420
    Jaunzems
    Participant

    Viegli iesmējos pie vārdiem “Sony kvalitāte”. Sony mūsdienās ir kļuvis par tik lielu blāķi, ka logo vienam pašam nevar uzticēties – viena divīzija taisa lieliskus produktus, a cita štancē visnožēlojamāko garbāžu 😀 tas tā, offtopiks.

    Tas ir pilnībā atkarīgs no pasta nodaļas. Dzīvojot Mārupē, ne reizi neesmu piedzīvojis tos šausmu stāstus, kurus dzirdu – ka par viltotu pulksteni importa nodoklis jāmaksā kā par īstu, ka paka pazudusi utt..

    #318421
    samurajs
    Participant

    Baidos, ka tur visas ir svētās govis, kas neatbild ne par ko. Jebkurā gadījumā cietējs būs nabaga ķīnietis, kurš jebkurā gadījumā sūtīs otrreiz. Jo ja es novērtēšu viņa veikalu ar “1 zvaigzni” norādot ka nesaņēmu preci – automātiski viņš tautas acīs kļūst par neuzticamu tirgoni vai pat krāpnieku un viņa bizness ies uz burbuli. Un to ķīnietis nepieļaus.

    #318422
    richijs
    Participant

    Es ar nesaprotu, kā viņi izvēlās tās paciņas kuras nest uz māju, iespējams ka ķīnietis ko piemetis!?

    Bet ir bijis tā, ka 2 gultņus ap 300 gramiem svarā iemet pastkastē, bet pēc telefona apvalka un citiem krāmiem pārdesmit gramu svarā jāčāpo uz pastu. Lai gan mana pastkaste ir droša un tikai priecājos tās reizes, kad sūtījums pa tiešo iemests.

    #318423
    RicoPico
    Participant

    Ja tik paciņu var ietūcīt tai mazajā pastkastes šķirbā- pastnieks divreiz nedomās. Tantuku neuztrauc ne drošība, ne paciņas vērtība ne citas morāles normas. Uzdevums- ātri atkratīties no paciņas – ček. Un pat sunis pakaļ nerej.

    Izdomāsi vēl nenākt pakaļ sūtījumam uz pastu- šiem būs jādomā kā atpakaļ sūtīt un jākrāmējas ar birokrātiju. A tā- še savu paku pastkastē un birokrātija tiek nocirsta saknē. Nepiš!

    #318424
    LooNeY
    Participant

    man tādā pašā stāvoklī ir māju pastkastes, dzīvoju maskačkas rajonā, ja sūtijums neielien pastkastē tad ir lapiņa, ja ielien tad turpat tiek ielikta i vsjo…. Nekas nav pazudis pa šiem gadiem… (arī žurnāli kuri nāk neviens neņem) kaut vai mana pastkaste ir bez atslēgas un brīvi pieejama visiem…. Neredzu jēgu pa savu naudu ko labot jo apsaimniekotājam ta maksāju naudu, bet apsaimniekotājs neuzskata ka ir jānomaina vecu vecās neglītās izdemolētās PSRS bundžu pastkastes….

    Un jā priecājos, ka atstāj kastē, nevis man jāiet uz to smirdīgo pasta nodaļu kur virmo bezgaisīga nāves smaka no visiem penšiem.. ej kad gribi vismaz 1h tanī smirdoņā jāpavada un pēctam drēbes jāmērc pus dienu vanišā savādāk tā pensionāru smaka pa visu māju izplatās….

    #318425
    delta128
    Participant

    +1, reti draņķīgs iestādījums. Turklāt grūti pateikt, vai tur nestrādā jēdzīgāki darbinieki, jo algas ir tik sūdīgas, vai arī algas ir tik sūdīgas, jo neko vairāk viņi arī nav pelnījuši. N-tās reizes kaut kur kaut kas iesprūdis, nav iemesta pat lapele (bet pēc tracking number nedod, obligāti, redz, vajag lapeli, kaut arī pēc numura jāatrodas pasta nodaļā).

    Kolosāls gadījums – divas darbinieces, vecākā darbojas ar līdz galam neuzsildīta zombija ātrumu, jaunākā, redzot mani ar aizpildītu saņemšanas lapiņu izdomā pieņemt bez rindas (pensionāru kaudze, kas atnākuši papļāpāt vai nomirt), rezultātā izpelnoties spļāvējkobras cienīgu skatienu no vecākās darbinieces. Kopš tās reizes arī jaunāko vairs tur nav gadījies redzēt un cilvēku apkalpošanas ātrums ir apmēram 20 minūtes uz katru.

    #318426
    3Dklucis
    Participant

    Jā veči par tām pacinām ta ir ka sakiet brižam 3 kondensatoriem man jaslaj uz pastu kura tik mazina ka nemaz ieraudzitgodig nevar a vienu dienu skatos kamēra pie manas kastinas ciinas pastniece -nu nespej noskatīties lienu ara saku ko mocies ša sak nevar kastina dabūt ieks sīkpaku -saku dod šurp es i ta persona kam pienakas pacina šī mierīg iedeva un es par to ar nebrīnījos jo kadreiz man nemaz nebij pastu kastes vina mierīg manu šīkpaku iedev kaiminu sīkajiem loderiem! ieks pacinas bija POOE savienojum stekeri abos galos , A vakar skatos otra pastniece blē atkal pisas gar kastinu,bet izdevās iestūķēt, manas piss ar a saktīt kas atnacis -jaa sīkpaka aplokne jau noskrambata no iekša stūķešanas- atkorķēju skatos jopčik manas saules brilles 2 pari-pīžģe redzo ka vina tur iepis to manu brīlu komplektu es panēm flaķenes un aizlīd kastinai izloči divreiz lielaku loķi ….Labi ka ble nesapiss tas manas lepnaas saulenes!

    Un satarpcitu ķinietis jau man ir dabujis kadas 6 x sūtīt pa jaunu manu mantu jo neesmu sanēmis laikaa -protams beigas atnak divas ar nelielu intervālu aa man puj 40 dienas naak uz beigam ka minets pisos virsu kur mana manta…ta sie vainu naud ado vai sūt otreizA kopa tikai vienu reiz piedirsts esmu =nopirku DVD diskdzini un tudala kautka da zzina pazuda no pirkum uzskaites i uzskaite i protams nekads diskadzinis neatnaca – zaudejumi 9 $ un tas ar manir devis to respektu nežēlot pardevējus ….-Ir braķi ar atsūtīti tudal saku atravsi negativo atsauksmi par to meslu-ja no ta baidās un sūt vieta jaunu un pat vēl davanu līdz ja nemaldos dator pele bija davanaa…!:)

    #318427
    3Dklucis
    Participant

    Pastniece ar īsti nezin kura sēd nodaļa -es saku mazina te jalien pakal ā puz cisku stuķe pastu kastē! Vina meiģināj secinat pec ķinoeša noformēta un savara…!

    #318428
    Aldis
    Participant

    Man agrāk bij sakarīga pastniece, kas paku atnesa un atdeva tieši rokās, ja nebiju mājās, tad gluži vienkārši izrakstīja kvīti – jāiet pašam pakaļ. Par tādu labu pakalpojumu, pat šamai uz Z-svētkiem labu kafiju uzdāvināju. 🙂

    #318429
    3Dklucis
    Participant

    Ja iet runas par pastnieču darbu-Manā vareantā ir tā -Ta pastniece kura sēd pagasta pasta nodālā ir pazistam no bērnības -Tiklīdz kads sūtījums ir atnacis vina man uzpikstin un ja mans nestrada ir tulīn klāt savākt paku…Par to es ik plaikam vinai davinu šokolādi un arī neno lētajām:).,bēt tās kuras piegādā pastu mājās, tās nepazīstu jo vinas mainās ik pa 3 mēnešiem i bižāk,pilnigi saprotams ja jadedzin “sava degviela ziemas apstaklos,daudzas atsakas vispar piegādaat pastu jo nav iereiķināts lauku ceļos nogrimšanas gadījums vai šlodoni visu laiku riteni spolē un bieži ar iedalīto degvielu paliek puscelā” tad kas tas par darbu par puslodzes samaksu!

    #318430
    uldics
    Participant

    Tā nu ir iestāde, ar kuru nekādu sadarbību nevēlos. Bet kur tu melns un maziņš liksies. Ir man gan grāmatas izmēra paka mājā nesta, gan litija baterijas kontrollers naga lielumā pastā bijis jāizņem. Nerunājot par sazin kādā upē izmestu veļas mašīnu, ko beigās līdz manīm ar dabūja, kad es trīs brīvas dienas dabūju ņemt un pus pasauli izlamāt. Ui, un vēl atcerējos – atkārtots paziņojums. Domāju, kāds atkārtots, pirmā ta nebija. Izņemu paku, nākamā dienā atnāk pirmais paziņojums. Sak, kur mana paka, rekur paziņojums, paraksta te nav. Tas nekas, tas nekas man saka.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā