Qualcomm: Apple apzināti bremzē iPhone 7, lai mums kaitētu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Qualcomm: Apple apzināti bremzē iPhone 7, lai mums kaitētu

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162809
    samurajs
    Participant

    Mobilo procesoru ražotājs Qualcomm vērsies pret Apple ar 100 lapās noformētu pretenziju, ka tas apzināti bremzē viņu ražotos čipus viedtālrunī iPhone 7, līdz ar to tie nedarbojas ar pilnu jaudu. Tas kaitējot Qualcomm prestižam. Lietas būtība ir sekojoša: Apple savos izstrādājumos izmanto gan Samsung, gan TSMC mobilos procesorus. Savukārt radiokanāla modemus pēc šī paša principa iepērk gan no Qualcomm, gan Intel. Qualcomm modemu čipi ir ievērojami advancētāki, bet lai visi pircēji saņemtu pilnīgi vienādus iPhone 7 – Qualcomm modemu jaudas vienkārši piebremzē par aptuveni 30%.

    Qualcomm var piedāvāt oriģinālu iOS draiveri tiem iPhone 7 īpašniekiem, kuriem laimējies nopirkt viedtālruni ar viņu ražoto modemu. Ar tā palīdzību varētu ievērojami palielināt sakaru joslas caurlaidību, īpaši 4G/LTE diapazonā. Tomēr Apple ir kategoriski pret, jo tad nāktos publiski atzīt, ka Intel ražojumi ir sliktāki. Salīdzīnošajā testā redzam, ka vienīgi bāzes stacijas tiešā tuvumā Intel modems nodrošina tikpat lielu interneta ātrumu (150 Mbit/s) kā Qualcomm MDM9645M.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_modem_1.jpg[/img]

    PC Mag u.c.

    #329358
    garaisezis
    Participant

    kā var zināt kas ieksā iPhone to neatskrūvējot? es līdz šim nezinu cik man ir ram un aut kā pie kājas, ja viss strādā

    #329359
    Andron MacBeton
    Participant

    Kārtējais kantoris kurš aplaidies ar parazītiem (čjuristiem). Vajag izmēst to parazītu departamentu un viss būs kārtībā.

    Nevienam nepis vai telefons spēj pieslēgties ar 120 vai 150Mbps pie kaukādas LTE14G bāzes stacijas, jo 50% bāzesstacijas tāpat ar “internetu” ir savienotas ar pārdesmit megabitu linkiem. Un kāda starpība mobīlajam vispār no dajebkā virs 20Mbps? facebook vai instagram kaķu bildes ātrāk varēs browsēt? Strīmot savu pīzdu HD kvalitātē?

    Mājās uz NAS uzlikt pa dienu safilmētu tāpat dara no mājas bezvadnieka. Visa problēma ir cilvēku tupumā, fekālijas smadzenēs.

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā