Darbinieks nobanojis D. Trampa Twitter profilu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Darbinieks nobanojis D. Trampa Twitter profilu

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #163145
    samurajs
    Participant

    Pagājušajā naktī ap 2 pēc Latvijas laika kāds Twitter darbinieks nobloķējis ASV prezidenta Donalda Trampa profilu @realdonaldtrump mikroblogošanas vietnē Twitter. Sākotnēji tur domāja, ka tas noticis aiz pārskatīšanās, bet vēlāk atklājies, ka bans uzlikts apzināti. Vainīgais principā ne ar ko neriskēja, jo tā bija viņa pēdējā darba diena tviterī. Protams, sacēlās milzīga panika, un pēc 11 minūtēm profils jau bija atbloķēts. Dienesta izmeklēšana turpinās joprojām.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_8694989520_1.jpg[/img]

    Progresīvie mediji apsveic minēto faktu. The Verge šīs 11 minūtes nosauc par “lieliskām”: “Š ajā īsajā laika sprīdī prezidents nevarēja ietvītot apvainojumus, lielīšanos, jocīgus vārdu savirknējumus vai maldinošu informāciju par terorismu”. Kas attiecas uz spamošanu Twitter, prezidents Tramps izrādījis apbrīnojamu enerģiju. Uz 2017. gada februārī viņa kontā ir ap 17.000 tvītu un repostu. Tātad pēdējos 8 gados Tramps publicējies vidēji 12 reizes dienā.

    Jau būdams prezidenta amatā, Tramps ne reizi vien pārkāpis Twitter noteikumus, kas aizliedz propagandēt vardarbību un publicēt apvainojumus. Jebkurš cits jau sen būtu saņēmis banu, tomēr Twitter administrācija ar prezidentu auklējas – viņa tvītiem esot “ziņu avota vērtība” (newsworthiness).

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_tw_4.jpg[/img]

    #331939
    uldics
    Participant

    To es saucu par aiziešanu godam. Malacis. Ja Titteris nesaprot, ka visiem jābūt vienlīdzīgiem, daži nevar būt vienlīdzīgāki, tad katram darbiniekam aizejot būtu tā jāizdara.

    #331940
    shady
    Participant
    #331941
    Barons
    Participant

    Ta ka tāds bērns, ja nevar neko Trampam izdarīt, ta vismaz kaut kādu cūcību izdarīt. Tiem tur aiz dīķa smagi visi nav mājās. 😀

    #331942
    MeistarsUnVergs
    Participant

    Š vaks darbinieks bijis. Kārtīgs admins būtu dropojis datubāzei tabulas.

    #331943
    Mr.Death
    Participant

    Quote:

    To es saucu par aiziešanu godam. Malacis. Ja Titteris nesaprot, ka visiem jābūt vienlīdzīgiem, daži nevar būt vienlīdzīgāki, tad katram darbiniekam aizejot būtu tā jāizdara.

    Aamen! :>

    #331944
    msh
    Participant

    Definē “vienlīdzīgi”.

    #331945
    usins
    Participant

    Un tajā pašā laikā šie pajoļi iet un protestē par vārda brīvību, neaizskaramību internetā, privātumu utt. A te priecājas, ka viena persona vienpersoniski var bloķēt kontu cilvēkam. Un neļaut viņam paust savu viedokli, jeb izmantot vārda brīvību utt. Idiotu un divkošu deģenerātu bars. Būtu Hilarijai nobloķējis, 100% sēdētu ķurmī,ja dzīvs līdz tam tiktu.

    #331946
    uldics
    Participant

    Tur jau tā nelaime, ka ar demokrātiskajām metodēm pret šitādiem augstu tikušiem deģenerātiem nav iespējams cīnīties. Tad arī jānodarbojas ar smieklīgām izdarībām.

    Dropot tabulas būtu labi, es tikai šaubos, ka viņiem tur tik vienkārši viss. Tur pieckāršs redundancy, microservices un layered access visdrīzākais.

    #331947
    Leichttraktor
    Participant

    Iedomāties nevar, cik traki tur ir, sevišķi Twitterī, visi tur baigi zīmējas. Izmanto katru iespēju, katru gadījumu, lai parādītu Trampu, republikāņus un nacionālistus sliktā gaismā. Tai pat laikā identiskas situācijas ar viņu favorītiem Hilariju un citiem demokrātiem, aktieriem etc. tiek ignorētas, piemini to un tevi nobloķē.

    Free speech un hate speech ir vislielākā nekaunība.

    Nēģēri var jūsmot par balto noslepkavošanu, izvarošanu, liberāļi izplatīt propagandu un pederasti deģenerātismu, bet manus līdziniekus, kuri iztiek bez rupjībām un nepamatotas kritikas… tie visi ir nacisti, ksenofobi, islamafobi un sazin vēl kas, Twitters šos bano atkal un atkal.

    #331948
    Participant

    Lai arī saucu sevi par liberāli, nesaprotu, kas tiem ASV liberāļiem galvā darās, kāpēc viņi izvairās no diskusijām, kāpēc nacionālistus un konservatīvos ir ok apklusināt un kas tik romantisks, viņuprāt, slēpjas komunismā. Un tās universitātes, tas BS, kas tur darās tagad.. Minoritātes auro, ka nekārtos testus, jo ir minoritātes, tad vēl rausta balto cilvēku, jo tam ir dredi. Dredi, Karl! Dredi piederot melnajiem. Kas. Pie. Velna.

    #331949
    msh
    Participant

    Jo tu esi brīvdomātājs, kamēr viņi ir tādi paši liberāļi kā saskaņas centrs sociāldemokrāti – nosaukums un nekas vairāk.

    Inside every progressive is a totalitarian screaming to get out.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā