Samsung Galaxy S10 viedtālruņi kļūst par populārākajiem Samsung S sērijas vēsturē

Divu mēnešu laikā kopš jauno Samsung Galaxy S10 viedtālruņu nonākšanas Baltijas tirgū, Latvijā pieprasījums pēc jaunajiem modeļiem ir pieaudzis par teju 50%, salīdzinot ar pērnā gada modeli Galaxy S9. Galaxy S10, S10+ un S10e ir līdz šim pirktākie Samsung S sērijas viedtālruņi.

Pirmā mēneša pārdošanas rezultāti apliecina, ka jaunie viedtālruņi atbilst mūsdienu lietotāja augstajām prasībām. Lielu popularitāti ir iemantojis jaunais Samsung Galaxy S10+, ko iegādājās puse no visiem S10 sērijas viedtālruņu pircējiem,” stāsta Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns. “50% Baltijas iedzīvotāju iecienījuši viedtālruņus melnā krāsā, 30% priekšroku devuši baltajai, bet 20% zaļajai krāsai.”

Popularitāti iemantojušas arī valkājamās ierīces – katru sesto S10 sērijas viedtālruni pircēji iegādājušies kopā ar bezvadu austiņām Galaxy Buds. Salīdzinot ar Gear S3 viedpulksteņa modeļa pārdošanas datiem, redzams, ka interese par jauno modeli Galaxy Watch ir piecas reizes lielāka.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt