Agazzi piedāvā specializētu mugursomu tehnoloģijām

Vai Jums nepieciešama soma ikdienai, kurā droši varat likt dažādas tehnoloģijas? Agazzi ir risinājums – ūdensizturīga, ietilpīga mugursoma ar pirkstu nospieduma sensoru, kas aizslēdz pašu somu!

Agazzi savu ikdienas mugursomu, kas paredzēta tehnoloģijām, prezentē Kickstarter globālajā pūļa finansējuma platformā. Tā ir pirmā mugursoma, kas ar vienkāršu pirkstu nospieduma sensoru ļauj saslēgt kopā tās rāvējslēdžus. Somai ir vairākas interesantas funkcijas – tai ir sarkana gaisma ārpusē, kas ir visai noderīga, ja braucat ar velosipēdu un balta gaisma somas iekšpusē, kas palīdzēs atrast tajā pazudušus sīkumus!

Agazzi piedāvā 4 somas modeļus – Stile, Lumi, Liberty un Pro. Modeļi atšķiras ar funkcijām, lai katrs klients var izvēlēties sev vispiemērātāko. Stile  – klasiska mugursoma (šī brīža cena – 173 Eur). Lumi – soma ar gaismu iekšpusē un ārpusē (šī brīža cena – 219 Eur). Liberty – soma ar pirkstu nospiedumu lasītāju (šī brīža cena – 219 Eur). Pro – soma ar gaismām un pirkstu nospiedumu lasītāju (šī brīža cena – 254 Eur).

Visiem somu modeļiem ir 15 kabatas, kas paredzētas dažādu izmēru un biezumu tehnoloģijām – datoram, planšetdatoram, telefonam, ārējās uzlādes akumulatoram, u.c. Somai ir kabata, kurā droši varat ievietot maku. Kabatas aizsargslānis bloķē signālus, ar kuriem iespējams nolasīt makā atrodošās kartes.


Somai ir ļoti ergoekonomisks dizains. Lences spēj rotēt dažādos leņķos, lai atrastu visērtāko pozīciju, kādā balstīties un pleciem. Kā arī – visas somas lences ir iespējams regulēt. Tās ir izvietotas tā, lai soma piegultu mugurai un liktos vieglāka un ērti pārnēsājama visas dienas garumā. Somas materiāls ir elpojošs un neļaus mugurai sakarst.

Soma ir ūdensizturīga. Tai ir četras kārtas – neilona, ūdensizturīga membrāna, unikāls ūdensizturīgs putu slānis un vēl viens ūdensizturīgs pārklājums.

Somu svari atšķiras pēc modeļiem, taču svārstās no 1.2 – 1.45 kg. Visi modeļi ir 45 cm augsti, 27 cm plati un 17,5 cm biezi. Visām somām ir 23 litru ietilpība.

Somai papildus iespējams iegādāties ūdens pudeles ietvaru un somu pārtikas uzglabāšanai. Pudeles ietvars noturēs šķidruma esošo tenperatūru un neļaus tam izlīt somā. Aptuvenās dimensijas – 7,5 x 7,5 x 23 cm. Termālā soma pārtikas uzglabāšanai arī spēs noturēt pārtikas esošo temperatūru. Tās aptuvenās dimensijas – 10 cm 10 cm x 16 cm. Somā iespējams arī ievietot papildus nodalījumus, kas noderēs, piemēram, fotokameras un objektīvu pārvietošanai. Agazzi piedāvātā nodalījuma izmēri ir 21.6 x 10 x 15 cm.

Agazzi ir 10 gadu pieredze dizainu un augstu kvalitātes produktu izstrādāšanā. Pēdējie 2.5 gadi veltīti ideālās Agazzi tehnoloģiju mugursomas izstrādāšanai. Ražotāji vērsuši nopietnu uzmanību katrai mugursomas detaļai.

Jaunā Agazzi  mugursoma ir visai unikāla – tās ražotāji nopietni domājuši par to, kā kompakti un reizē ērti pārvietot tehnoloģijas. Projekts Kickstarter platformā jau ir savācis nepieciešamo finansējumu, kas nozīmē, ka tas tiks īstenots. Somas šobrīd maksā sākot no 173 līdz 254 Eur. Plānots, ka cenas pēc Kickstarter projekta īstenošanas pieaugs par 70 – 100 Eur. Somu piegādi plānots uzsākt septembrī.

https://www.youtube.com/watch?v=CJtS51kMz1Q

Apskatīt Agazzi mājas lapu.

Agazzi projektu varat apskatīt Kickstarter mājaslapā.

Kas ir Kickstarter? Lasiet mūsu rakstu – Kickstarter – platforma, kur idejas top par realitāti.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt