Latvieši taisa gaming krēslus… Nu gandrīz…

Ok, laikam, ka pārāk skaļi teikts, ka taisa, bet nu tautas valodā sakot – no kataloga izvēlas savas komponentes, ķīnietis tās saliek kopā un paši tirgo.

Zem “paši tirgo” šajā gadījumā jāsaprot, ka GeekBoss zīmolu ir izveidojis interneta datorspēļu perifēriju tirgotājs 4games.lv

Puiši man uzzvanīja un palūdza uztaisīt apskatu, un kur nu vēl labāku apskata veidotāju par čali, kuram nekad nav bijis gaming krēsls, kurš nekad nav kopā licis gaming krēslu un kurš ir 2m garš…

Kopumā tomēr visu cieņu par uzdrīkstēšanos un rezultātu. Sanācis arī ir tīri labs krēsls par zemāku cenu, kā tā pamata modelis no DXRacer klāsta. Visā visumā, caurmērā normālam cilvēkam, kurš krēslā sēž ar abām kājām pie zemes, šis tiešām šķitīs ērts.

Polsterējums pietiekams, regulēšanas iespējas plašas un ja neesi 1 centneru, 2m liels gaļas gabals kurš nevar nosēdēt mierīgi, tad šāds krēsls kalpos godam un ilgi. Bet tiem, kuriem patīk dīdīties, gorīties un meklēt sev visu laiku ideālās sēdpozīcijas – nu tur jāpatestē vairāki krēslu modeļi gan no Jysk, Depo un K-Senukai klāsta, gan no gaming krēsliem.

Man grūti spriest vai 200eur priekš gaming krēsla ir daudz vai maz, bet ja salīdzina ar konkurenci no ofisu krēslu klāsta, šis šķiet diezgan sālīti. Man pašam ir K0Senukai pirkts krēsls par nepilniem 100eur un jā, tas jau krakšķ un čīkst pēc pusgada lietošanas, bet es tajā varu sēdēt kā vēlos un elkoņus likt, kur vēlos.

Bet konsoli spēlējot tomēr sēdēju (pareizāk sakot, drīzāk pa diagonāli gulēju) šajā – gaming krēslā. Un tas bija daudz ērtāk..

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

8 Responses

    1. Starp citu, man šitais krēsls ir darbā (sarkans). Tajā es varu dīžļāties kā vēlos. Bet galvu nevaru atspiest tāpat. Tā ir mana lielā sāpe ar jebkuru krēslu.

      1. Nē, drīzāk GTA San Andreas nozogot kādu pavecāku mašīnu, jo Opel Rekord ir samērā vecs auto modelis, un viņam ir daudz mīkstāki un ērtāki sēdekļi nekā mūsdienu automašīnās, par rallija bolīdien nemaz nerunājot.

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt